FOTBAL  »  LIGA 2  »  CSA STEAUA

Ministrul Apărării, răspuns confuz pentru Florin Tănase! Căpitanul FCSB ceruse să joace în Ghencea

Vasile Dîncu, ministrul Apărării Naționale, a fost întrebat despre posibilitatea ca duelul din ultima etapă a play-off-ului Ligii 1, FCSB - CFR Cluj - posibil joc cu titlul pe masă -, să fie găzduit pe arena din Ghencea
Vasile Dîncu, ministrul Apărării Naționale, a fost întrebat despre posibilitatea ca duelul din ultima etapă a play-off-ului Ligii 1, FCSB - CFR Cluj - posibil joc cu titlul pe masă -, să fie găzduit pe arena din Ghencea

Articol de GSP - Publicat miercuri, 27 aprilie 2022 17:55 / Actualizat miercuri, 27 aprilie 2022 18:48

Vasile Dîncu, ministrul Apărării Naționale, a fost întrebat despre posibilitatea ca duelul din ultima etapă a play-off-ului Ligii 1, FCSB - CFR Cluj - posibil joc cu titlul pe masă -, să fie găzduit pe arena din Ghencea. Dîncu nu a oferit un răspuns concret și a fost autorul unei fraze lipsite de logică.

„Ei fac stadionul din banii noștri, dar noi n-avem voie să jucăm acolo?”, a spus de curând Florin Tănase, căpitanul FCSB.

Afirmația lui Tănase i-a fost adusă la cunoștință lui Dîncu, iar acesta a replicat: „Nu am auzit că ar fi investit cineva aici. Eu sunt cel care a pus în proiect acest stadion, nu căpitanul de la FCSB sau alt căpitan. A investit statul român în acest stadion, prin CNI. Poporul român revendică acest stadion”

Practic, omul politic pretinde că Florin Tănase nu e parte din poporul român pentru a avea pretenții în legătură cu stadionul din Ghencea! Arena a fost construită din bani publici, colectați de la toți cetățenii români plătitori de taxe și impozite.

Știm ziua, ora și stadionul pe care se va disputa finala Cupei României
FINALA
Știm ziua, ora și stadionul pe care se va disputa finala Cupei României

FCSB pe Ghencea? Vasile Dîncu: „Ținem cont de vocea comunității”

Dîncu a precizat că decizia în privința cererii FCSB de a evolua pe Ghencea aparține CSA, aflat sub administrația MApN, și că părerea suporterilor va conta în răspunsul pe care Clubul Armatei îl va oferi echipei patronate de Gigi Becali. Susținătorii Stelei din Liga 2 s-au opus vehement ideii ca FCSB să evolueze în Ghencea.

„Această problemă ține de oportunitățile pe care le avem în acest moment de disponibilitatea stadionului, nu faptul că echipa lui Becali, care se revendică de la Steaua, trebuie să joace pe acest stadion. Nu avem un contract cu clubul FCSB, nu avem nici cu LPF sau cu FRF. Deci din acest punct de vedere, nu putem da un răspuns acum. Poate că încă nu este niciun eveniment la acea dată la care se va disputa ultimul meci din play-off, dar nu am discutat cu conducerea clubului pentru asta și nu știu care e situația. 

Când va fi cazul, o să vedem ce evenimente avem, dacă avem. Domnul Becali nu închiriază stadioane, dar probabil că ar putea închiria unde vrea. Probabil că trebuie și cei care sunt proprietari aici să accepte acest lucru. E o problemă care ține și de suporterii Stelei, de toată comunitatea care înseamnă Steaua, care a dat mulți campioni mondiali și sigur că vocea acestei comunități este importantă pentru oricine”, a mai spus Dîncu.

Nu eu decid cine intră pe Ghencea din Liga 1. Sunt chestiuni comerciale, cred, care țin de program. Eu înțeleg lobby-ul pe care îl face FCSB, dar nu e chiar așa, nu reacționează chiar toată lumea din țara asta pentru că cineva vorbește la TV. Asta e o chestiune administrativă, se ia pe bază de raționamente pragmatice, valorice, sau de altă natură, dar nu emoționale. Nu țin cu nimeni, eu sunt din Bistrița, nu sunt nici de la CFR, nici de la Dinamo
Vasile Dîncu, ministrul Apărării

E aberant ca o echipă care participă la o competiție să nu aibă posibilitatea să câștige acea competiție. În viitor, Steaua va promova în Liga 1 și se va bate la titlu. Sunt pentru promovarea Stelei, era normal ca această echipă să fi rămas în primul eșalon
Vasile Dîncu, ministrul Apărării, despre CSA Steaua, echipă care nu are drept de promovare în Liga 1

Gigi Becali, patron FCSB: „Merg la ministru și la premier”

În urmă cu o săptămână, Becali susținea că e dispus să vorbească personal cu Vasile Dîncu, ministrul Apărării, și cu Nicolae Ciucă, premierul României, pentru ca o eventuală finală a campionatului să se dispute în Ghencea. 

„După meciul cu CSU Craiova, dacă suntem în cărți, merg personal la ministrul de la Armată, pe care l-am cunoscut și mi s-a părut un om înțelept. Acum nu știu cât de mare bărbăție are. E apropiat de CFR, dar ce importanță are? O să merg în audiență și la premier și o să-i spun un lucru. Am adus în România din calificări și din vânzări aproximativ 100 de milioane de euro. Am plătit taxe și impozite de 40, 50 de milioane de când am preluat echipa”, declara Becali pe 19 martie.

GSP a dezvăluit că CSA Steaua și-a pregătit deja strategia anti-Becali

FCSB va face o solicitare oficială în zilele următoare pentru a juca pe Ghencea meciul cu CFR Cluj din ultima etapă a play-off-ului, însă CSA are deja o strategie prin care va respinge cererea clubului lui Becali: va invoca faptul că au existat litigii câștigate și încă mai există și altele care se judecă între Cubul Sportiv al Armatei și FCSB, ce au prejudiciat imaginea Stelei.

7 aniau trecut de când FCSB a disputat ultimul meci pe Ghencea, mai precis pe 22 martie 2015, pe fosta arenă, într-un meci cu Viitorul, scor 4-1, într-un sezon în care clubul lui Becali a câștigat pentru ultima oară titlul

Porumboiu, pont pentru Becali » Cum poate ajunge FCSB pe Ghencea: „Să vedem dacă mai refuză CSA”

Când vor intra echipele din Liga 1 pe „Arcul de Triumf”? » Ministrul Novak, anunț important
STADION
Când vor intra echipele din Liga 1 pe „Arcul de Triumf”? » Ministrul Novak, anunț important
Replică acidă pentru Petrescu: „Mi-ai dat de mâncare, Dane?! Nu ți se auzea gura dacă erai în Anglia!” + nici MM n-a scăpat
REACȚIE
Replică acidă pentru Petrescu: „Mi-ai dat de mâncare, Dane?! Nu ți se auzea gura dacă erai în Anglia!” + nici MM n-a scăpat

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (132)
105644358246528
Khan Oliver  •  02 Mai 2022, 22:07
Postat de tristan pe 28 Aprilie 2022, 08:39

joaca bunica ta

Iar tu ii canti...

cuviosulmafiot
cuviosulmafiot  •  28 Aprilie 2022, 14:12
Postat de cuviosulmafiot pe 27 Aprilie 2022, 20:25

Dar și Becali și-a facut grosul averii din„afacerea”cu schimbul de terenuri cu MAN,(pusa in brațe de Hrebenciuc-ca sa aiba cu ce finanța Steaua)!Deci tot din impozitele„colectate de bugetul statului de la toți românii-cum zice scribul asta al lui MM Stoica!Și?!Dupa logica astuia,ar trebui ca Becali sa dea voie tuturor sa intre in baza lui ?!Doamne ferește!Sa vada toți ce perfuzii le pune Neubert„perlelor”,sau cum le baga ozon in ***?!

!

niculaemoromete
niculaemoromete  •  28 Aprilie 2022, 12:23

FCSB este unealta lui Gigi Becali! Până la executarea pedepsei cu închisoarea, cățărat pe umerii FCSBului, Gigi Becali a devenit cea mai populară persoană pubnlică din România. Cei care au putut, l-au băgat la pușcărie să-i arate unde poate să ajungă facă nu își vede de treabă. În acest timp. de ascundere a lui Gigi în pușcărie, a apărut Talpan și paradeala brandului Steaua! După ce a ieșit de la pușcărie, în mod ciudat - dar datorită FCSBului, Gigi a rămas personalitatea publică cea mai populară, sau printre cei mai populari! Dâncu, care și-a vândut firma de sondare opinia publică cu 3 milioane de euro(un bibllioraft și 3 numere de fix), știe foarte bine asta. Grupul de la Cluj, falangă dură a unui grup de interese dominant, nu poate permite incontrolabilului Gigi Becali o asemenea audiență populară! Cam așa stau lucrurile cu Florin Tănase, nimeni nu o să-l cumpere! Problema nu e la Dâncu sau la Petrache, e la Gigi Becali!

Vezi toate comentariile (132)
Comentează