FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

EXCLUSIV CFR Cluj a vândut un titular! Suma primită de campioană + toate detaliile contractului

Transferul lui Mihai Bordeianu (28 de ani, mijlocaș defensiv) la Al-Qadisiyah, în Arabia Saudită, s-a perfectat. CFR Cluj va primi în schimbul jucătorului 1, 4 milioane de euro.
Transferul lui Mihai Bordeianu (28 de ani, mijlocaș defensiv) la Al-Qadisiyah, în Arabia Saudită, s-a perfectat. CFR Cluj va primi în schimbul jucătorului 1, 4 milioane de euro.

Articol de - Publicat luni, 12 octombrie 2020 13:25 / Actualizat luni, 12 octombrie 2020 14:39

Transferul lui Mihai Bordeianu (28 de ani, mijlocaș defensiv) la Al-Qadisiyah, în Arabia Saudită, s-a perfectat. CFR Cluj va primi în schimbul jucătorului 1,4 milioane de euro.

Fotbalistul va încasa pe lună 60.000 de euro, potrivit informațiilor GSP.ro. Bordeianu a semnat un contract valabil pe doi ani cu Al-Qadisiyah, cu opțiune de prelungire pentru încă un sezon.

Astfel, dacă Bordeianu va rezista trei ani în Arabia, va câștiga peste două milioane de euro!

Inițial, formația din Gruia refuzase oferta de un milion de euro pentru Bordeianu. Din acest motiv, arabii au ajuns să achite clauza de reziliere a mijlocașului.

Au fost foarte multe discuții cu cei de la CFR Cluj, dar nu am ajuns la niciun consens, au refuzat toate ofertele primite. Într-un final, azi dimineața, am reușit să-i conving să achite clauza de reziliere și să putem realiza transferul. Mă bucur în primul rând pentru jucător că am reușit să-i obțin niște condiții finaciare foarte bune. În acest moment, Mihai Bordeianu e jucătorul lui Al-Qadisiyah - Florin Vulturar, impresar

Mihai Bordeianu, vândut de CFR Cluj la Al-Qadisiyah

Ajuns la CFR Cluj în ianuarie 2018, Bordeianu a fost un om de bază pentru formația lui Dan Petrescu, bifând până acum 57 de partide numai în Liga 1.

EXCLUSIV CFR Cluj a vândut un titular! Suma primită de campioană + toate detaliile contractului

1.400.000 de euroeste cota lui Mihai Bordeianu, potrivit Transfermarkt

CFR Cluj schimbă placă

CFR a ținut să își păstreze jucătorii până acum, a refuzat oferte pentru Omrani, pentru Djokovic. Vișiniii procedaseră până acum invers decât FCSB și Craiova, care scoseseră fotbaliști tineri pe tarabă pentru vânzare. Clujul și-a făcut bugetul numai din drepturi TV, din premii UEFA și din „injecții" financiare de la patronul Ioan Varga

FC Botoșani ia 10%

Bordeianu a fost o achiziție ieftină pentru CFR, clujenii au plătit doar 200.000 de euro atunci când l-au cumpărat. Ei au lăsat totuși zece procente pentru FC Botoșani, deci moldovenii se vor mai alege cu 140.000 de euro acum. „E o afacere bine-venită și sunt bani pe care îi merităm, din moment ce noi l-am adus pe Bordeianu din Liga a treia", a spus Valeriu Iftime, președintele de la FC Botoșani. Bordeianu jucase la Dorohoi înainte să ajungă la Botoșani. CFR l-a achiziționat la începutul anului 2018.

Ce urmează la CFR Cluj

Bordeianu era închizătorul titular de la CFR, așa că vișiniii vor fi obligați să opereze achiziții ca să-l înlocuiască. Yacouba Sylla și Ovidiu Hoban sunt înlocuitorii posibili din lotul actual. Primul nu e pe placul lui Petrescu, al doilea are deja 37 de ani. Clubul ar trebui, așadar, să găsească soluții externe pentru înlocuirea lui Bordeianu. Itu, Djokovic, Pereira sunt mijlocașii pe care Petrescu i-a folosit ca interi în linia de trei mijlocași, deci nici în rolul acela nu are soluții multe. Cum perioada de mercato în Liga 1 s-a încheiat, mai pot fi legitimați doar fotbaliști liberi.

CFR a mai avut oferte pentru fotbaliști ai săi, dar le-a refuzat. Omrani, cel mai bun fotbalist străin din România în 2019 conform Anchetei Gazetei, a fost curtat, însă a rămas la Cluj. Interes a existat și pentru Damjan Djokovici, dar clubul l-a blocat și pe croat. Campioana le va permite și lor să plece în perioada următoare, dacă prestațiile jucătorilor vor mai atrage oferte. Jocul lui Omrani și al lui Djokovic a cunoscut un regres din momentul în care CFR a respins ofertele de transfer pentru ei.

Citește mai multe știri de actualitate:

FCSB, acuzată de dinamoviști și la juniori: „Ne-a făcut arbitrul praf! Umilință totală din partea lui”

Hagi, discurs de 20 de minute în direct: „Consider că a venit momentul să ies în față și să îmi spun părerea”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (25)
idarius
idarius  •  13 Octombrie 2020, 10:29

Bordeianu e jucatorul ce avea nevoie Nationala la meciul de la Reykjavik. Mijlocas defensiv de genul lui Pintilii, foarte bun, cu rautate, pacat ca nu a fost selectionat. Suma de 1,4 milioane euro e buna, dar ii cam strica ploile lui Becali care voia sa obtina o suma mare pe Coman sau Man. Adica acest Bordeianu care a jucat in meciuri din Europa League, a iesit campion in Romania e vandut cu atât, de ce sa dau pe cei de la Fcsb mai mult?

doardinamo1948
doardinamo1948  •  13 Octombrie 2020, 03:39

Asta nu avea loc la naționala ca n-are talent nativ de decar și îl punea pe ăla micu’ intr-o lumina proasta.

talpaiadului
talpaiadului  •  13 Octombrie 2020, 02:13
Postat de Ionel Alecu pe 12 Octombrie 2020, 20:08

,,bugetul staulului ,, dupa cum defectuos scrii , este alimentat de prazari ca sa se zszlobozeasca betiva pe ei ! ma minunez sa vad ca s-a ajuns ca aceste specimene rare sa stie si datoriile catre ANAF ...rara natie si oltenii astia ...

El de fapt a vrut sa scrie "bocetul staulului", referindu-se la starea de spirit a suporterilor odioasei clone pesediste :)

Vezi toate comentariile (25)
Comentează