FOTBAL  »  Superliga  »  LIGA ELITELOR

EXCLUSIV FCSB, acuzată de dinamoviști și la juniori: „Ne-a făcut arbitrul praf! Umilință totală din partea lui”

Dinamo a pierdut cu FCSB la U19 și U17
Dinamo a pierdut cu FCSB la U19 și U17

Articol de - Publicat luni, 12 octombrie 2020 09:15 / Actualizat luni, 12 octombrie 2020 09:15

Duminică, a fost o zi terifiantă pentru juniorii lui Dinamo în confruntările cu rivalii de la FCSB, la Berceni, formațiile U19 și U17 ale „câinilor” înclinând steagul în fața adversarilor

Echipa U19 a roș-albilor este vicecampioana Ligii Elitelor, pierzând la penalty-uri trofeul în fața celor de la Viitorul, a fost învinsă cu 2-1 de către cei de la FCSB. Echipa U17 a fost călcată în picioare de rivali, scor 2-8!

Gică Mihali: „Incredibil ce-a putut face arbitrul!”

Fostul internațional și căpitan al lui Dinamo, Gică Mihali, component al Generației de Aur a naționalei, a explicat pentru Gazeta Sporturilor cum s-a ajuns la situația ca juniorii A ai „câinilor”, cei de la U19, să piardă pe linie. Mai ales că și duminica trecută, au eșuat în fața Viitorului. 

„Lumea vede doar rezultatul sau ceea ce spune Gabi Răduță, când critică situația de acum a Academiei. Dar hai să vă spun eu cum s-a întâmplat! Cu FCSB am pierdut în minutul 100, după două penalty-uri, dintre care primul e invenție pură! Am condus noi până prin minutul 70 și ceva, nici nu se punea problema învingătoarei, după care domnul arbitru a dat penalty pentru adversar. 

Incredibil ce-a putut face! În minutul 88 sau 89, la scorul de 1-1, am avut penalty clar ca lumina zilei, iar „centralul” a luat mingea în mână, a mers undeva la mijlocul terenului și-a acordat lovitură de arbitru, doar el a înțeles ce decizie a luat.

Apoi, ca să fie totul clar, a prelungit până în minutul 100. Dându-le celor de la FCSB penalty, de data asta, a fost 11 metri. Dar cum să ții meciul până când trebuie să bată ceilalți?! Bătaie de joc. O umilință totală din partea arbitrului mai ceva ca la echipa mare, la derby! Și ca să lămurim o treabă: la Dinamo, la U19, nu mai sunt juniorii care se luptau anul trecut pentru supremație. 

Bani și Borcea, pe care i-aș fi vrut și acum, sunt fie la echipa mare, fie la Dinamo II. Lotul de la U19 al nostru e complet schimbat. Cu Bani și cu Borcea nu aș fi avut probleme. Iar FCSB a jucat cu 2-3 de la echipa mare, inclusiv Perianu, căruia îi prevăd un viitor bun. Ne antrenăm cum putem, pe unde putem... Și cu Hagi am pierdut în minutul 88”, a explicat Mihali pentru GSP.RO.

VIDEO. Gică Mihali despre dictatura jucătorilor de fotbal: „Ei hotărăsc soarta antrenorilor, ei hotărăsc soarta multor oameni, aceste lucruri trebuie să înceteze!”

Citește mai multe știri din fotbalul românesc:

Hagi, discurs de 20 de minute în direct: „Consider că a venit momentul să ies în față și să îmi spun părerea”

NORVEGIA - ROMÂNIA 4-0. Cornel Dinu, concluzii dure după Oslo: „Suntem cu o lungime de crampon mai sus decât Luxemburg și Andorra. Tragic!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (18)
537095073301815
Izabela Iuliana Nazare  •  13 Octombrie 2020, 13:07
Postat de liviuemil pe 12 Octombrie 2020, 21:14

Si la urma urmei: cine sinteti voi ?????

DOAR DINAMO BUCURESTI ,mai tii minte !

537095073301815
Izabela Iuliana Nazare  •  13 Octombrie 2020, 13:04
Postat de Paulina Pavel pe 12 Octombrie 2020, 17:20

Ai tras o concluzie de ai dat-o de pamant. Nu trebuie sa fie Dinamo 'canpioana' pentru ca asa vrea Mihali. Dar arbitrii trebuie sa-si faca treaba impartial din toate motivele de pe Pamant. Unul ar fi ca altfel, cei care se cred mari fotbalisti pe plan local ajung in lume si nu inteleg ce li se intampla, de ce arbitrul nu e impresionat de plonjonul lui, de ce nu i se mai leaga jocul cum era el obisnuit, de ce nu mai bate vantul dinspre poarta lui... si sta si se intreaba apoi unde a gresit de ne-a dat Norvegia cu terenul in cap. Daca arbitrul le da mura in gura, ei nu vor avea niciodata dilemele astea atunci cand inca mai pot invata si mai pot creste.

Relicva oribila esti tu tartane ! de ani de zile repeti aceeasi partitura ,ca un papagal ce esti . Ai grija de oile tale !

surendranath.dasgupta01
surendranath.dasgupta01  •  13 Octombrie 2020, 10:54

Buna ziua, domnule Mihali ! Va respect, insa, acest lucru nu are nimic de a face cu realitatea din teren si cu acuzele dv. In primul rand spuneti ca ati avut un penalty neacordat in min 88. De fapt faza respectiva se petrece in min 93(mai precis min 92.23 sec) iar dupa analiza va pot spune cu certitudine ca sunteti in eroare. Apoi cele doua penalty-uri de care Steaua a beneficiat in min 49 si 95(mai precis min 94.10 sec) sunt foarte clare fara niciun dubiu. Spuneti ca meciul a fost prelungit pana in min 100. Fals! Jocul a fost prelungit cu 4 minute. In min 3 de prelungiri (mai exact min 92.23 sec)exista faza pe care dv o considerati litigioasa in urma careia jucatorul dv implicat (Cristea) primeste ingrijiri medicale aprox 1 min. Logic jocul a fost prelungit inca 1 min iar in min 94.10 sec se acorda penalty clar pentru Steaua, jocul fiind prelungit pentru a se putea executa lovitura de pedeapsa. Domnule Mihali, tineti minte ce ati strigat juc dv la aceasta faza? Va spun eu:"Cate penalty-uri mai trebuie sa faci mai baiatule?"Ati avut 1-0 la pauza, ati avut 2 situatii in prima repriza in care ati ratat singuri cu portarul iar acum veniti si ne spuneti ca ati fost furati de arbitri? Stiti ce ati uitat, exista filmarea pe net si oricine poate vedea fazele incriminate de dv. Penalty pentru Steaua min 49 si 94.10 plus faza din min 92.23. Sunteti intr-o eroare grava si incercati sa ne prostiti in fata negand evidenta. Macar pentru cei care se pricep ar trebui sa fiti mai p

Vezi toate comentariile (18)
Comentează