FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

EXCLUSIV CFR Cluj, acord cu fostul atacant de la Șahtior și Espanyol » Joi e programată vizita medicală

Facundo Ferreyra,  la Espanyol // foto: Guliver/gettyimages
Facundo Ferreyra, la Espanyol // foto: Guliver/gettyimages

Articol de - Publicat miercuri, 29 septembrie 2021 17:50 / Actualizat miercuri, 29 septembrie 2021 18:00

CFR Cluj are un acord de principiu cu atacantul argentinian Facundo Ferreyra (30 de ani), ex-jucător la echipe precum Șahtior Donețk, Newcastle, Benfica și Espanyol.

CFR Cluj a dus la bun sfârșit negocierile cu Facundo Ferreyra. Conform informațiilor GSP.ro, fotbalistul în vârstă de 30 de ani va efectua joi vizita medicală, iar în cazul în care va trece cu bine de aceasta, va semna cu CFR Cluj un contract valabil doi ani, cu prelungire de opțiune pentru încă unul. 

Transferul atacantului argentinian este menit să rezolve problemele ofensive ale echipei. În prezent, Gabriel Debeljuh este accidentat, în vreme ce Billel Omrani și Denis Alibec abia au revenit la antrenamente după ce s-au confruntat cu probleme medicale. 

CFR Cluj, acord cu Facundo Ferreyra, fost atacant la Șahtior, Benfica și Celta Vigo

Facundo Ferreyra este un fotbalist cu CV impresionant. Crescut de CA Banfield, în Argentina, el a fost adus în Europa de Mircea Lucescu în 2013, pe vremea când „Il Luce” o pregătea pe Șahtior. Antrenorul român l-a antrenat pe Facundo Ferreyra 4 ani la Șahtior, înainte ca acesta să meargă liber de contract la Benfica. 

După 3 ani în care a fost legitimat la echipa din Lisabona, în 2019/2020 fiind împrumutat la Espanyol, Facundo a mers în februarie 2021 la Celta Vigo, unde a rezistat doar câteva luni. Din iulie este liber de contract, astfel că CFR Cluj a putut rezolva transferul său chiar și acum, după încheierea perioadei de mercato.

La ultima echipă pentru care a evoluat, Celta Vigo, Facundo Ferreyra a adunat 13 meciuri și un singur gol. Cea mai bună perioadă a carierei a avut-o la Șahtior, 115 meciuri și 60 de goluri, mai bine de 0,5 goluri pe meci!

VIDEO. Goluri superbe înscrise de Facundo Ferreyra

CFR Cluj l-a transferat și pe Hadi Sacko

Zilele trecute, CFR Cluj a mai adus un atacant. Este vorba despre Hadi Sacko (27 de ani), atacant francez cu origini în Mali.

Hadi Sacko a ajuns la CFR Cluj din calitate de jucător liber de contract. Ultima dată evoluase la Denizlispor, în prima ligă din Turcia. De-a lungul carierei a bifat câteva cluburi importante. A început fotbalul la Bordeaux, apoi a mai îmbrăcat tricoul lui Le Havre, Leeds, Las Palmas și Ankaragucu.

Hadi Sacko a avut apariții la reprezentativele U16, U18, U19 și U20 ale Franței. Conștient că e dificil să își găsească loc în prima echipă a „Cocoșului Galic”, a ales naționala din Mali, pentru care a strâns 3 selecții.

În acest moment, cota de piață a lui Sacko, potrivit Transfermarkt, este 775.000 de euro.

Citește mai multe știri despre CFR Cluj: 

Dan Petrescu are motive de bucurie » CFR Cluj a primit o veste mare înainte de meciul din Conference League!

CFR Cluj, cel mai tare lider din ultimii 15 ani » Start fabulos de campionat pentru elevii lui Dan Petrescu

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (5)
853246084756615
Marcel Popa  •  29 Septembrie 2021, 22:18

Jucător liber ca pasarea cerului ,mai bine scriați asa.Liga 1 se da mare sau se crede mare cu echipele astea care cumpăra doar jucători liberi.

ce_prosti_sunt_fcsbistii_astia
ce_prosti_sunt_fcsbistii_astia  •  29 Septembrie 2021, 20:14

Tot nu se compara cu Steaua care l-a luat pe Budescu !!! intr-o forma de invidiat !!

cfrinho
cfrinho  •  29 Septembrie 2021, 18:27

Numai sa aiba motivatie, altfel, daca e plafonat, bani aruncati pe geam. Mai bine sa copiem strategia transnistrenilor, sau si mai bine, strategia lui Arpi, care batea Manchester in Ch. League cum bat azi separatistii rusi pe Real Madrid. Bani sunt, dar daca-s aruncati pe fanteziile si toanele bursucelului...vom fi fericiti sa batem gibraltarienii cand si cum. PS: Bine-ar fi daca Alibec si-ar reveni la cap, avem deja un super atacant, poate se uita si el in buletin sa vada ca nu mai are 20 ani.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează