FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

CFR Cluj // Alexandru Chipciu poate debuta chiar în meciul cu FCSB, fosta sa echipă

Articol de GSP - Publicat miercuri, 15 ianuarie 2020 20:47

Transferul lui Alexandru Chipciu (30 de ani) la CFR Cluj este rezolvat, iar fotbalistul ar putea debuta oficial pentru campioana României chiar în meciul cu FCSB, echipa la care acesta s-a consacrat.

Primul meci oficial al lui CFR Cluj din 2020 va fi cu FCSB, în Liga 1. Partida programată pe 2 februarie poate consemna debutul lui Chipciu pentru echipa antrenată de Dan Petrescu.

Alexandru Chipciu poate debuta pentru CFR Cluj în meciul cu FCSB

Astfel, pentru jucătorul cu 46 de selecții în echipa națională ar putea fi o confruntare specială. Chipciu a venit la FCSB în ianuarie 2012, de la FC Brașov, pentru 2 milioane de euro. 

Jucătorul a făcut parte din cea mai bună echipă a roș-albaștrilor din ultimii ani, câștigând 5 trofee cu vicecampioana României în exercițiu: 3 campionate, o Cupă și o Supercupă.

Alexandru Chipciu, preferatul lui MM Stoica

De asemenea, Chipciu va fi pus în postura în care să se lupte cu Mihai Stoica, directorul sportiv al celor de la FCSB. Relația dintre cei doi este apropiată în continuare, iar jucătorul a ieșit în evidență în urmă cu 4 luni, când i-a luat apărarea lui MM după demisia acestuia.

„Eram surprins dacă pleca MM Stoica de la echipă în 2012, când era Steaua adevărată. Era greu să plece de la echipă pentru că avea şi el putere, lua deciziile, a avut o influenţă foarte mare în venirea mea și a lui Chiricheş acolo. Acum, dacă nu mai avea putere, era ca şi cum stătea degeaba.

Chiar şi aşa, fără acea putere, cred că se vede că MM Stoica a plecat, pentru că sunt convins că dacă ar fi fost el pe bancă, chiar dacă patronul face lucrurile la echipă, îl mai domolea şi FCSB nu ajungea niciodată pe locurile pe care a ajuns”, spunea Chipciu. Între timp, Mihai Stoica s-a întors la FCSB.

800.000 de euroeste cota lui Alex Chipciu, potrivit transfermarkt

vezi și:

VIDEO // EXCLUSIV Basarab Panduru: „La FCSB este o mare problemă. Din cauza asta am plecat de-acolo”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
112830093572328
Ion Alexe  •  15 Ianuarie 2020, 22:09

ce a patit asta *** ?

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează