FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

Al treilea fotbalist care își anunță plecarea de la CFR după câștigarea titlului: „Chiar îmi doresc să fac asta”

Andrei Burcă (stânga imaginii)
Foto: Imago
Andrei Burcă (stânga imaginii) Foto: Imago

Articol de GSP - Publicat marti, 17 mai 2022 12:13 / Actualizat marti, 17 mai 2022 12:45

Andrei Burcă (29 ani) se poate despărți de CFR Cluj la finalul acestui sezon. Fundașul își dorește foarte mult să prindă un transfer în străinătate.

Deși a câștigat al 5-lea titlu consecutiv de campioană în Liga 1, CFR Cluj nu se va putea baza pe Bilel Omrani și Runar Sigurjonsson, jucători importanți care au anunțat deja că nu vor mai continua din sezonul viitor în România. 

Planuri spectaculoase în culise: Rădoi în locul lui Reghe la Craiova? + Unde pot ajunge Croitoru, Poenaru și Balint
ANTRENORI
Planuri spectaculoase în culise: Rădoi în locul lui Reghe la Craiova? + Unde pot ajunge Croitoru, Poenaru și Balint

CFR Cluj îl poate pierde și pe Andrei Burcă

Fundașul CFR-ului, om de bază în ultimii ani pentru formația din Gruia, nu a exclus nici el o eventuală plecare în străinătate. 

„Momentan mă bucur de această perioadă. Să vedem dacă voi juca la Buzău sau nu (n.r. la meciul cu FCSB din ultima etapă). După o să fiu focusat pe meciurile echipei naționale, dacă voi fi convocat, vreau să fiu în cea mai bună formă. Cât despre transfer, nu vrea să mai vorbesc, sunt la CFR Cluj. Cum dorește Dumnezeu. Dacă e să plec o să semnez în două-trei ore. 

Chiar îmi doresc să plec, vreau să văd cum este o experiență în afară. Vreau să văd cum este nivelul acolo. Dar, în același timp, îmi doresc să rămân aici, să fac performanță, sigur se dorește să ajungem într-o competiție europeană, mai mult decât Conference League, din sezonul acesta”, a declarat Andrei Burcă la PRO Arena.

Billel Omrani și Sigurjonsson și-au anunțat plecarea de la CFR Cluj

„A fost foarte bine, suntem campioni, asta e cel mai important în final. A fost foarte greu începând play-off. Trebuia să avem 14 puncte în față, apoi, dintr-odată, au rămas 7. Toți și-au dat viața cu noi, dar am câștigat! 

Pentru mine a fost ultimul meu aici, la CFR Cluj. Încă nu știu ce fac, unde merg. Am discuții cu mai multe cluburi din afară. Dacă aș rămâne în România, ar fi doar la CFR Cluj”, a spus Billel Omrani, la „Fotbal Club”, de la Digi Sport.

Islandezul Runar Mar Sigurjonsson și-a anunțat la rândul său plecarea din Gruia

„Am decis să-mi închei contractul cu CFR Cluj, așa că vreau să le mulțumesc tuturor fanilor și coechipierilor pentru ultimele 18 luni petrecute împreună. 3 trofee și multe amintiri frumoase”, a scris Sigurjonsson pe Instagram, cel care și-a adjudecat două titluri și o Supercupă alături de gruparea ardeleană.

Citește și alte știri despre Liga 1:

Cornel Dinu atacă CFR Cluj după un nou titlu în Liga 1: „A câștigat chiorul în țara orbilor. Are un joc meschin”

EXCLUSIV Dezvăluiri din interiorul DDB: Elias Bucurică va conduce Dinamo până la alegeri + Dusan Uhrin, viitor incert

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (13)
vasileroaita
vasileroaita  •  17 Mai 2022, 17:32

Burcă nu și-a anunțat plecarea de la CFR. Și-a anunțat dorința de a juca în străinătate!! O dorință logică. Avem destui jucători care NU JOACĂ în străinătate pe bani buni! Ar fi o pierdere pentru CFR. Dar, așa cum l-au găsit pe Burcă, cei de la CFR vor găsi altul, la fel de bun.

vasileroaita
vasileroaita  •  17 Mai 2022, 17:28
Postat de tororosso pe 17 Mai 2022, 14:11

Plecați unde a dus mutu iapa ca doar la CFR Cluj sa făcut doar figurație en corpore . Cu jucători din divizia satelor dar cu ajutorul ne mărginit al păpușarilor ,CFR va ieși campioană fără probleme până la sfârșitul secolului XXI iar copilașul lui Deac ce azi îl plimbă pe la toate interviurile va avea barbă albă și Bursucul împăiat .

Iartă-l, Doamne, că nu știe ce vorbește!

luisharcsa
luisharcsa  •  17 Mai 2022, 14:36
Postat de blatistu49 pe 17 Mai 2022, 14:26

pacat de islandezul e un jucator bun poate din cauza salariului mare in rest Omrani Susici sunt total depasiti

Nu salariul este buba. Sanatatea. Cred ca se va lasa Are o accidentare gravs

Vezi toate comentariile (13)
Comentează