FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

UPDATE Reacția lui Dioszegi când a auzit că Bergodi e favorit la CFR Cluj: „Sunt dezamăgit. Asta ne-a zis nouă”. Replica lui Bergodi

Articol de - Publicat joi, 08 iunie 2023 19:28 / Actualizat joi, 08 iunie 2023 21:32

Laszlo Dioszegi, patronul lui Sepsi, a vorbit despre iminenta numire a lui Cristiano Bergodi ca antrenor la CFR Cluj.

UPDATE 21:30 » Reacția lui Bergodi 

Antrenorul italian a transmis un mesaj după declarația lui Dioszegi, potrivit lui Radu Naum, editorialist GSP și moderator al emisiunii „Fotbal Club”, de la DigiSport.

 „Eu n-am avut nimic, când am plecat. Poate e greu de înțeles. Nu pot să spun absolut nimic despre CFR Cluj. Nici în Italia nu am nimic. Am plecat pentru că am vrut altă provocare”, a transmis Bergodi.

Se umple de bani! Am aflat salariul lui Dan Petrescu în Coreea de Sud
COREEA DE SUD
Se umple de bani! Am aflat salariul lui Dan Petrescu în Coreea de Sud

După ce a câștigat a doua Cupă a României din istoria clubului, Cristiano Bergodi a plecat de la Sepsi. Acum e favorit să fie numit la CFR Cluj, care s-a despărțit de Dan Petrescu.

Laszlo Diosezgi, despre Cristiano Bergodi la CFR Cluj

Întrebat despre numirea lui Bergodi la CFR Cluj, Laszlo Dioszegi spune că este surprins, declarând că știa că italianul vrea să antreneze în țara natală sau în Golf.

„Eu sunt surprins. Mi-a spus foarte clar că vrea să plece acasă în Italia sau în Arabia undeva să prindă un contract bun. Am crezut că nu va pleca la CFR, dar asta este viața de antrenor. Nu avem ce discuta mai mult, dar eu sunt puțin dezamăgit.

Am crezut că merge în Italia sau Arabia. Putea să zică pur și simplu că merge la CFR, oricum nu l-am fi putut opri. Dezamăgit sunt puțin. Dacă lucrurile erau deja aranjate putea spune liniștit. Nu știu de ce nu putem vorbi deschis. Trebuia să spună «Asta e, s-a terminat contractul. Vreau să merg la CFR». Oricum nu puteam face nimic. 

Nici nu am reușit să-i facem ofertă. A zis că vrea altă provocare și că nu are rost să discutăm despre prelungire. Am câștigat Cupa miercuri, iar sâmbătă am stat de vorbă împreună cu el și Attila Hadnagy. A zis că vrea altă provocare, una mai mare. CFR este mai bună, este altă provocare. Eu am întrebat dacă are vreo ofertă și mi-a spus că nu are nimic”, a spus Laszlo Dioszegi, la emisiunea „Fotbal Club”, de la DigiSport.

Citește și: 

Dan Petrescu semnează cu un colos din Coreea de Sud: record de trofee, Hyundai sponsor, dar cotația lotului e sub FCSB și CFR Cluj!

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (6)
vivi.napoca1_
vivi.napoca1_  •  09 Iunie 2023, 12:31

Bergodi va adus trofee și faima clubului ,rămâne în istorie dar voi nu ați fost deloc la înălțimea lui ,chiar erați distanți fata de el se vedea o răceală și spuneați ca echipa nu joaca bine și ca dacă nu se califica în cupe vor fi consecințe tot felul de amenințări din astea mai subtile sau directe ,parca voi erați un fel de Real!? Asa ca să saturat omul de voi și bine a făcut ca a plecat ,sa vedem în continuare ce performante o sa mai aveți! A fost prea domn cu voi și la despărțire asa ca nu vad de ce tot voi faceți pe mofturoși!?

gazistu
gazistu  •  09 Iunie 2023, 11:15

VRAJEALA din secuime.... daca il doreai , ii propuneai prelungirea chiar de prin Ianuarie/Februarie ca sa nu-l pierzi; HAI SA NU TE CREDEM, dle Dioszegy

Cronos666
Cronos666  •  09 Iunie 2023, 00:26

Mvaiii sa suparat brutarul lui Orban ca antrenorul pe care l-a dat afara pleaca la o alta echipa din Romania. Tipic ptr toti cei ca el. Il lauda oare daca pleca la o echipa de carnati Debrecen?

Vezi toate comentariile (6)
Comentează