FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ - ASTRA 2-0

CFR CLUJ - ASTRA 2-0 // VIDEO+FOTO Autogol în stilul lui Tibi Lung » A băgat în propria poartă centrarea lui Culio

Articol de GSP - Publicat luni, 16 decembrie 2019 21:54

Georgi Kitanov (24 de ani), portarul Astrei, a comis-o grav la al doilea gol al celor de la CFR Cluj, meci pierdut de giurgiuvenii, scor 0-2. 

Goalkeeperul a trimis în proprie poartă mingea centrată de Culio de pe partea stângă, în minutul 84. Gafa a semănat cu cea al lui Tibi Lung din meciul Dinamo - Steaua, scor 3-2, din anul 2000.

Goalkeeperul bulgar are 12 meciuri apărate în acest sezon de Liga 1 pentru Astra. Primul gol din meciul de azi a fost înscris de Andrei Burcă, în minutul 23.

+2 FOTO

Captură TV Telekom Sport

Vezi VIDEO cu autogolul lui Lung

Vezi și:

FOTO Culio, ultimul meci în Gruia! Argentinianul, cu lacrimi în ochi când a fost premiat pentru întreaga activitate la CFR Cluj

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (1)
2373090662702614
Constantin Mosnegutu  •  17 Decembrie 2019, 09:22

BLAT ORDINAR !!!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează