FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ - ASTRA

FOTO Culio, ultimul meci în Gruia! Argentinianul, cu lacrimi în ochi când a fost premiat pentru întreaga activitate la CFR Cluj

Articol de GSP - Publicat luni, 16 decembrie 2019 20:09

Juan Emmanuel Culio (36 de ani) a jucat ultimul meci pentru CFR Cluj în Gruia în partida contra Astrei Giurgiu, din etapa a 21-a din Liga 1.

Culio va mai juca o ultimă partidă pentru CFR Cluj, în deplasare, la FC Voluntari, pe 21 decembrie, în etapa a 22-a din Liga 1.

Înaintea partidei de azi, Marius Bilașco i-a oferit lui Culio un tricou personalizat cu numărul 230 pe spate, reprezentând meciurile pe care argentinianul le-a jucat pentru campioana României. 

Apoi, Camora i-a înmânat colegului său un tablou în care cei doi apăreau alături de restul echipei, la celebrarea ultimului titlu câștigat. Argentinianul era vizibil emoționat și avea lacrimi în ochi.

Organizatorii au afișat și ei un mesaj uriaș pe gazon pe care scria „Mulțumim Culio!”. Și galeria feroviarilor a fost la înălțime. Suporterii au ținut deasupra capului portretul lui Culio.

+6 FOTO

Culio a rămas în istoria CFR-ului, printre altele, pentru cele două goluri marcate în victoria din Italia, 2-1 cu AS Roma, din 2009, din grupele UEFA Champions League. El a debuat la CFR în 2007 și a bifat 7 sezoane în Liga 1. A jucat 172 de meciuri în total, în Liga 1, înregistrând 19 goluri și 37 de pase.

Mesajul lui Culio pentru fanii lui CFR

CFR Cluj a postat zilele trecute un video emoționant cu Emmanuel Culio, în care își explică decizia. Mijlocașul este vizibil emoționat și plânge. 

„Am un mesaj pentru fanii lui CFR Cluj și pentru cei din club. Am luat o decizie foarte dificilă. Mi-e greu să vorbesc. Am luat decizia să plec de la club din motive familiale. Vreau în primul rând să le mulțumesc colegilor, antrenorilor și clubului pentru acest an pe care l-am petrecut aici.

A fost o decizie foarte grea. M-am gândit, am meditat, iar asta e cel mai bine pentru mine. Famila mea e mai presus de orice, de fotbal, de tot. Mereu m-am gândit la familia mea și am jucat pentru ea. Vreau să știu că cei din familie sunt bine. 

Am petrecut ani minunați aici. Le mulțumesc celor de la CFR Cluj, dar și României, țară care mi-a deschis porțile către Europa și mi-a dat un nume important. Vreau să lucrez în continuare pentru club, să-l ajut, dar din afara terenului”, a declarat Emmanuel Culio.

Vezi și:

CFR CLUJ - ASTRA // Conducerea campioanei reacționează după Viitorul - FCSB: „Cu noi au fost lupi” + dezvăluiri despre plecarea lui Culio

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
147259629210475
Valentin Onea  •  17 Decembrie 2019, 09:33

O pilda de seriozitate si devotament fata de meseria practicata, pentru cei tineri. RESPECT CULIO !

Vezi toate comentariile (1)
Comentează