FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

CFR CLUJ - ASTRA // Intrarea gratuită la primul meci din play-off! Decizia luată de conducerea campioanei României

Articol de GSP - Publicat duminica, 01 martie 2020 20:52

CFR Cluj și Astra se întâlnesc luni, de la 20:30, în prima rundă din play-off. Oficialii campioanei României au decis ca accesul la meci să fie gratuit. 

CFR Cluj vrea să își maximizeze șansele pentru un nou titlu și își cheamă la stadion fanii. Intrarea la primul meci din play-off va fi gratuită. Spectatorii care au achiziționat deja bilete vor primi banii înapoi, a anunțat conducerea „feroviarilor” printr-un cominicat de presă.

Mesajul transmis de CFR Cluj

„INTRAREA LIBERĂ LA MECIUL CU ASTRA‼️ 

Mâine e primul meci din play-off iar băieții au mare nevoie de susținerea voastră! Conducerea clubului nostru a decis să lase intrarea gratuită la acest meci pentru a oferi suporterilor posibitatea să vină într-un număr cât mai mare în Gruia.

Haideți acasă să-i încurajăm și să-i aplaudăm pe campionii noștri pentru parcursul european de excepție pe care l-au avut în acest sezon! Atunci când ne-ați fost alături și ați umplut stadionul, băieții au obținut rezultate importante, pentru că împreună suntem mai puternici‼️ E momentul să fim mai uniți ca niciodată! Avem 10 finale pentru titlu, iar mâine e prima dintre ele”, se arată în comunicatul emis de clujeni. 

Vezi și:

VIDEO Dan Petrescu, altă conferință incendiară: „CFR nu e apreciată! Se va întâmpla ca la «Generația de Aur»” + „Doar chinezii și rușii ne mai pot ajuta”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (6)
luisharcsa
luisharcsa  •  02 Martie 2020, 09:28

Da desteptule Asa este cum spui tu.

rumunek
rumunek  •  02 Martie 2020, 09:17

O să se umple stadionul la meciul cu FCSB, eventual la cel cu Craiova. Vin suporterii adversarelor. Din cauza televiziunilor.

luisharcsa
luisharcsa  •  02 Martie 2020, 07:02

Da, gest frumos, dar ziua si ora meciului indeparteaza suporterii de la stadion. A doua zi trebuie sa mergi la munca. La terminarea meciului circula putine autobuze , tramvaie etc... . In cazul meu, am de facut aproximativ 200 km dus intors, ajung acasa cu noaptea-n cap. Sa nu mai spun de vremea nasoala. Cluburile degeaba incearca sa aduca su0orteri, daca televiziunile fac totul pentru indepartarea lor, prin aceste programari aiurea.

Vezi toate comentariile (6)
Comentează