FOTBAL  »  Superliga  »  ASTRA

CFR CLUJ - ASTRA // Marius Șumudică, dezvăluire nebănuită despre Denis Alibec: „Un jurnalist turc mi-a spus asta despre el”

Articol de GSP - Publicat luni, 16 decembrie 2019 11:49

Marius Șumudică (48 de ani), antrenorul turcilor de la Gaziantep, a ținut să-l laude încă o dată pe Denis Alibec (28 de ani), atacantul Astrei Giurgiu.  

Cei doi au colaborat în trecut la clubul lui Ioan Niculae, iar Șumudică a mărturisit în această dimineață că a încercat să-l aducă pe Alibec la Gaziantep. Mai mult, Șumi a dezvăluit dialogul pe care l-a avut recent cu un jurnalist turc fermecat de fostul vârf al FCSB-ului. 

„Alibec e în top 3 jucători pe care i-am antrenat în viața mea. E special pentru mine și cred că nu are rival în România. Mi l-am dorit mereu. Chiar am făcut o ofertă, dar n-a fost acceptată de clubul Astra. Eu îi doresc să ajungă la o echipă mai mare decât Astra, are mai multe potențial. L-aș lua și mâine, dar e foarte greu să negocizezi cu domnul Niculae. 

Eram recent la Istanbul și m-am întâlnit cu un moderator de televiziune. Prima întrebare pe care mi-a pus-o a fost: «Ce face Alibec?» Mi-a spus că e unul dintre cei mai buni atacanți din Europa. Știa tot despre el și creștea sufletul în mine în momentul în care vorbea despre el așa”, a relatat Șumudică, la TV Digi Sport. 

În acest sezon, Denis Alibec a reușit 7 goluri și 6 assist-uri în 13 meciuri la Astra. Suspendat, el nu va fi pe teren la duelul din această seară cu CFR Cluj.  

Match Preview CFR Cluj - Astra: 

VIDEO // Costel Enache despre întreaga relație cu Alibec: ”E un om minunat!”

Vezi și: 

Astra // Constantin Budescu, subiect de presă în Marca: „Halucinant golul superolimpic al românului”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (4)
grandetorito
grandetorito  •  16 Decembrie 2019, 13:27

Ce vrăjeală obosita :) Nu întreabă nici dracu de Alibleg.

grobelaar
grobelaar  •  16 Decembrie 2019, 12:47

Înainte vă luați informațiile de pe wikipedia. Acum ați descoperit o jucărie nouă. Alibec are 8 goluri marcate în acest sezon, nu 7. Când mai intrați pe transfermarkt, aveți grijă să fie și actualizat. Chiar atât de ignoranți și leneși sunteți? PS: N-ar strica să citiți propriul ziar.

rocky2
rocky2  •  16 Decembrie 2019, 12:44

Ia spune tu Şumi, ce prima ai luat de la nea Gigi in 2015 cand ai batut pe ASA Tg. MURES ca sa-i bagi titlul in traista? Ca celor de la defuncta Oţelul si acum le tremură dosul cand sunt intrebati de acel sezon!

Vezi toate comentariile (4)
Comentează