FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

CFR Cluj are probleme înaintea duelului cu AZ Alkmaar » De ce l-a iertat așa de repede Petrescu pe Debeljuh

FOTO: Raed Krishan
FOTO: Raed Krishan

Articol de - Publicat miercuri, 03 noiembrie 2021 14:09 / Actualizat miercuri, 03 noiembrie 2021 15:11

CFR Cluj se pregătește de meciul cu AZ Alkmaar (joi, 19:45) din grupele Conference League, dar Dan Petrescu are bătăi de cap.

Cu doar un punct după trei meciuri, CFR Cluj are nevoie de un meci bun cu formația olandeză, dar se confruntă cu probleme de lot.

CFR Cluj, fără Omrani și Cestor în meciul cu AZ Alkmaar

În Țările de Jos nu vor face deplasarea doi dintre jucătorii importanți ai celor de la CFR Cluj, Billel Omrani și Mike Cestor, dezvăluie sursele Gazetei Sporturilor.

După ce a intrat pe finalul meciului cu Sespi, Cestor nu jucat cu FC Voluntari, iar fundașul de 29 de ani nu va în lotul pentru meciul cu AZ Alkmaar, din cauza unei accidentări.

Tot probleme medicale a avut și atacantul Billel Omrani (28 de ani). Integralist în meciul cu FC Voluntari, în care a marcat golul victoriei, francezul a acuzat și el probleme medicale și nu va juca în Conference League.

Accidentarea lui Omrani este și motivul pentru care Dan Petrescu l-a iertat atât de repede pe atacantul Gabriel Debeljuh, cu care a avut un conflict la finalul săptămânii trecute și pe care l-a trimis la echipa a doua.

Claudiu Petrila e pe lista cluburilor tari din Europa

Cu 5 goluri și 3 pase decisive în actuala stagiune, Claudiu Petrila a devenit un om de bază la CFR Cluj. Lăudat de ambii antrenori din acest sezon, Marius Șumudică și Dan Petrescu, mijlocașul poate prinde transferul carierei. 

Fatih Terim vrea să întinerească lotul, iar Petrila ar fi în fruntea listei, după cum informează turcii de la Fotomac.  Cu ochii pe Petrila mai sunt, echipe precum AS Roma, Lille sau echipe din MLS.

Petrila a ajuns la juniorii lui CFR Cluj în 2017, de la juniorii lui FC Bihor. În sezonul trecut a fost împrumutat la Sepsi.

Citește și: 

Cristi Balaj, atacat dur după acordul cu CFR Cluj: „Lumea nu e atât de proastă și de tâmpită ca să nu-și dea seama”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (2)
dodo001
dodo001  •  03 Noiembrie 2021, 19:50

Petrila si Camora meritau. Au facut jocuri bune in campionat

cfrinho
cfrinho  •  03 Noiembrie 2021, 17:10

Numai Mirel Ratoi nu e cu ochii pe Petrila, lui ii plac aia de 15 ani de la Hagi si restul propunerilor de la machedoni, adevaratii sefi ai nationalei din '89 incoace. Propun ca aceasta nationala sa se cheme Romachedonia, si sa stim o treaba.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează