FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

Cristi Balaj, atacat dur după acordul cu CFR Cluj: „Lumea nu e atât de proastă și de tâmpită ca să nu-și dea seama”

Cristi Balaj (50 de ani) a susținut o conferință de presă în care și-a anunțat plecarea din conducerea Agenției Naționale de Antidoping. Va merge la CFR Cluj, lucru care l-a înfuriat pe Adrian Porumboiu (71 de ani).
Cristi Balaj (50 de ani) a susținut o conferință de presă în care și-a anunțat plecarea din conducerea Agenției Naționale de Antidoping. Va merge la CFR Cluj, lucru care l-a înfuriat pe Adrian Porumboiu (71 de ani).

Articol de GSP - Publicat marti, 02 noiembrie 2021 19:13 / Actualizat marti, 02 noiembrie 2021 19:58

Cristi Balaj (50 de ani) a susținut o conferință de presă în care și-a anunțat plecarea din conducerea Agenției Naționale de Antidoping. Va merge la CFR Cluj, lucru care l-a înfuriat pe Adrian Porumboiu (71 de ani). 

  • CONTEXT: Adrian Porumboiu, ex-finanțator la FC Vaslui, l-a acuzat pe Balaj de-a lungul timpului că a fost „arbitrul de casă” al CFR-ului în era Arpad Paszkany. „Balaj a dirijat campionate și Cupe câștigate de CFR Cluj, în cele mai mari nenorociri posibile și imposibile de pe stadioanele din România”, este una dintre acuzațiile-șoc ale fostului arbitru, ajuns la 70 de ani.
  • În replică, Balaj l-a dat în judecată pe Porumboiu în 2019. Ulterior, și Porumboiu l-a acționat în instanță pe Balaj, care-l comparase cu o butelie din cauza aspectului fizic.
  • Decizia Judecătoriei Sectorului 2 București a venit în 2020. Porumboiu a fost obligat să-i achite lui Balaj 10.000 de lei, drept daune morale, iar Balaj lui Porumboiu aceeași sumă.

Adrian Porumboiu și Cristi Balaj au un conflict lung, tranșat în instanță. Fostul finanțator de la Vaslui a lansat un nou atac, acum, când înțelegerea dintre Balaj și CFR Cluj a devenit clară. 

Adrian Porumboiu, un nou atac la adresa lui Cristi Balaj: „Lumea nu e atât de proastă și de tâmpită să nu-și dea seama”

„Mi se pare normal. Balaj a stat patru ani, patru titluri a fost în spatele succesului lui CFR. Acum, a ieșit și omul în față. Ar fi bine să ia încă patru campionate cu el în față. Cu el în spate, Clujul a luat patru campionate. Mă refer prin arbitraj. 

Și la directe, și la indirecte, iar el se bucura cu încă doi-trei arbitri de succesele CFR-ului. M-a dat în judecată și nu s-a întâmplat nimic. Lumea nu e atât de proastă și tâmpită să nu-și dea seama.

Nu s-a ocupat nimeni de ce se întâmpla atunci. Erau lucruri incredibile și toată lumea știe. Vasluiul a fost văduvită prin ce a făcut Balaj, eu d-aia m-am luat de el. Vasluiul a pierdut două campionate. Unul sigur! Dar s-a dus omul acasă, n-a plecat în altă parte. Dacă omul a făcut parte din club și când era arbitru, normal că s-a dus acolo. Îi era locul și acolo îi este locul”, a spus Adrian Porumboiu, potrivit digisport

VIDEO Porumboiu îl înțeapă pe Balaj: „Se întoarce acasă”. Mureșan răspunde: „Nu a fost niciodată la CFR!”

Citește și alte știri despre fotbalul din Liga 1: 

Veste mare pentru Dinamo! A câștigat procesul cu Timișoara în cazul transferului lui Rotariu

Acuzații serioase după eliminarea Rapidului din Cupa României: „A venit momentul să spun adevărul! Știți ce am discutat cu Mihai Iosif cu o noapte înainte?”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (17)
paul_timisoara_10
paul_timisoara_10  •  03 Noiembrie 2021, 09:53
Postat de popa_basca pe 02 Noiembrie 2021, 21:37

HAHAHAAHAHAHAAHAHAHAAHAHAHAHAHAAHAHAAHAHAAHAAHA =)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) "Paszkany n-a vrut ca CFR-ul sa intre in combinatii, ci sa joace pe bune" =))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

Traiesti in alta lume, frate!

paul_timisoara_10
paul_timisoara_10  •  03 Noiembrie 2021, 09:51
Postat de Reflector Sv pe 02 Noiembrie 2021, 22:29

Porumboiu si Balaj au fost arbitrii, ce au avut evolutii dubioase , cu meciuri arbitrate dupa interese obscure , iubitorii fotbalului si oficialii cluburilor din acea perioada au in memorie multe exemple in acest sens !!! CFR Cluj nu avea nevoie de un asemenea personaj dubios in conducere !!!! La CFR Cluj exista in conducere pe diverse functii persoane ce au jucat fotbal , cu inteligenta si competente in domeniu printre care si Mara , care erau mai potriviti pentru aceasta functie .

Ei vezi... deci care e concluzia? I se platesc anumite datorii...

paul_timisoara_10
paul_timisoara_10  •  03 Noiembrie 2021, 09:48
Postat de Razvan Mihailescu pe 03 Noiembrie 2021, 05:12

Și steaua la avut pe gunoiul de Tudor, și ca dovada uite unde i acuma, 2 campionate sau luat de CFR cu smecherii, dar câte campionate și meciuri sau luat înainte de 90 de steaua și Dinamo cu cele mai mari smecherii.? Nu le mai știi numarul

Bai Razvane, La Steaua si Dinamo lupta arbitrilor era intre cele doua echipe, de aceea cand ieseau in Europa mai faceau cate ceva ... Acum, astia (Balaj, Tudor, Zota si care or mai veni), ii tin in viata, iar cand ies afara sunt morti... Nu cred ca ar trebui comparate cele doua situatii doar asa din rautate.

Vezi toate comentariile (17)
Comentează