FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Veste mare pentru Dinamo! A câștigat procesul cu Timișoara în cazul transferului lui Rotariu

Dorin Rotariu, pe vremea când evolua la Dinamo
Foto: Imago
Dorin Rotariu, pe vremea când evolua la Dinamo Foto: Imago

Articol de - Publicat marti, 02 noiembrie 2021 18:13 / Actualizat marti, 02 noiembrie 2021 19:24

După ce Politehnica Timișoara s-a înscris la masa credală pentru a-și primi banii cuveniți din transferul lui Dorin Rotariu, iar Dinamo a atacat această decizie în istanță, a venit și verdictul.

Astfel, Dinamo a avut câștig de cauză, Tribunalul București respingând cererea Politehnicii Timișoara de a se înscrie la masa credală, unde bănățenii sperau să obțină 1,1 milioane de euro, bani datorați din transferul lui Dorin Rotariu de la alb-roșii la Club Brugge.

Dinamo scapă da datoria către Poli

Respinge contestaţia formulată de POLITEHNICA TIMIŞOARA SA împotriva tabelului preliminar al obligaţiilor debitoarei SC DINAMO 1948 SA, astfel cum a fost precizată, ca neîntemeiată. 

Cu apel în termen de 7 zile de la comunicarea hotărârii prin publicare în Buletinul Procedurilor de Insolvenţă, ce va fi depus la Tribunalul Bucureşti Secţia a VII-a Civilă. Pronunţată prin punerea soluţiei la dispoziţia părţilor prin mijlocirea grefei instanţei”, se arată în comunicatul Tribunalului București.

Decizia nu este una finală, bănățenii având 7 zile la dispziție pentru a face apel.

Deian Sorescu, reprimit la echipă! » Anunțul lui Iuliu Mureșan: „De mâine face antrenamente normale!”
DINAMO
Deian Sorescu, reprimit la echipă! » Anunțul lui Iuliu Mureșan: „De mâine face antrenamente normale!”

Poli Timișoara voia 1,1 milioane de euro de la Dinamo

„Avem o creanță neîncasată de la Dinamo din transferul fotbalistului Dorin Rotariu la FC Bruges. Creanța ajunsese la 1,1 milioane de euro, ca urmare a calculului făcut raportat la acel acord de transfer care a existat la un moment dat. Nu mai puțin de 270.000 de euro. 

Și pe noi ne-a luat prin surprindere cererea de deschidere a procedurii de insolvență făcută de Dinamo, dar am intervenit la timp. Trebuia să facem și demersul acesta. În principiu, ne vom înscrie la masa credală", a declarat pentru Gazeta Sporturilor reprezentantul lichidatorului judiciar al Politehnicii Timișoara S.A. în momentul anunțului că Dinamo intră în insolvență.

În 2017, Dorin Rotariu a fost vândut de Dinamo în Belgia, în schimbul a 2,2 milioane de euro. Lichidatorul judiciar al societății Politehnicii Timișoara, club de la care mijlocașul ajunsese la Dinamo în 2013, a cerut 50% din suma de transfer, după cum stipula o clauză din contractul de vânzare al lui Rotariu la Dinamo. 

Conform acesteia, Dinamo ar fi trebuit să le achite bănățenilor cota de 50% din indemnizația de transfer a lui Dorin Rotariu la FC Bruges, dar nu mai puţin de 270.000 de euro, plus TVA.

Citește alte știri din Liga 1:

Eduard Novak, întrebat în conferință: „De ce FCSB și Rapid au interzis pe Arcul de Triumf?”

Deian Sorescu, reprimit la echipă! » Anunțul lui Iuliu Mureșan: „De mâine face antrenamente normale!”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (26)
368023036732853
Iuga Mircea  •  03 Noiembrie 2021, 06:26

Dacă era invers,tribunalul București ,îi scăpa pe POLI Timșoara de datoria stipulată în contract???Rușine pentru cei care sunt puși să facă dreptate și nu o fac!!!

blackejohn
blackejohn  •  03 Noiembrie 2021, 00:04
Postat de creeperno115 pe 02 Noiembrie 2021, 22:36

N- are cum sa intre in faliment. La insolventa lui negoita au fost datorii mult mai mari si am trecut peste

data trecuta a fost bancruta frauduloasa. acum este clar faliment. nu accepta nimeni reducerea banilor,mai bine nu iau nimic. plus ca vine de la tas decizia cu minus 9 puncte si interzicerea transferurilor.

creeperno115
creeperno115  •  02 Noiembrie 2021, 22:36

N- are cum sa intre in faliment. La insolventa lui negoita au fost datorii mult mai mari si am trecut peste

Vezi toate comentariile (26)
Comentează
Close