INTERNATIONAL  »  CONFERENCE LEAGUE  »  CFR CLUJ - AZ ALKMAAR 0-1

Dan Petrescu, probleme pe bancă în meciul cu AZ Alkmaar: „Mi s-a blocat mâna de tot”

FOTO: Imago +12   FOTO
FOTO: Imago

Articol de GSP - Publicat vineri, 22 octombrie 2021 00:22 / Actualizat vineri, 22 octombrie 2021 01:41

CFR Cluj a fost învinsă de AZ Alkmaar, 0-1, în etapa a 3-a a grupelor Conference League, la capătul unui meci dezamăgitor făcut de campioana României.

La finalul partidei din Gruia, Dan Petrescu, antrenorul campioanei, a fost întrebat dacă a avut probleme medicale în timpul meciului, fiind cu doctorul lângă el, iar acesta a explicat ce s-a întâmplat pe banca clujenilor.

Dan Petrescu, probleme pe bancă în meciul cu AZ Alkmaar: „Mi s-a blocat mâna de tot”

„Mi s-a blocat mâna! Nu am înțeles de ce. De la stres poate... Era amorțită total. Mi s-a blocat. Bine că a fost doctorul acolo. I-am spus să vină și să mă miște ”, a spus Dan Petrescu la Pro X.

CFR Cluj, înfrângere la limită cu AZ Alkmaar » Cum arată clasamentul în Conference League
CFR CLUJ- AZ ALKMAAR 0-1
CFR Cluj, înfrângere la limită cu AZ Alkmaar » Cum arată clasamentul în Conference League

Nu vreau să-i iau apărarea lui Dan Petrescu, dar altfel ar fi arătat CFR Cluj dacă Petrescu prelua echipa din vară. Sunt sigur. El a luat echipa în timpul campionatului. Chiar dacă e de o lună, e greu să facă ce își dorește. Dacă lua echipa în vară, o pregătea cum voia și își aducea jucătorii lui.

Am încredere 100% în Dan Petrescu, Schimbarea se va vedea pe zi ce trece. El a zis că vrea să rămână la CFR Cluj. Va câștiga cu siguranță campionatul

-Vasile Miriuță la emisiunea „DigiSport Special”

CFR Cluj, ultima în Conference League

După această înfrângere, CFR Cluj rămâne ultima în grupa din Conference League. După 3 meciuri, echipa lui Dan Petrescu are 1 punct și este pe locul 4, cu un golaveraj 1-3. Lider este AZ Alkmaar, cu 7 puncte.

+8 FOTO

Citește și: 

Strategia de la CFR Cluj, criticată după 0-1 cu Alkmaar: „Transferurile nu au fost bune. Dacă era Petrescu în vară, ar fi fost altceva”

Ce au făcut jucătorii români în Europa League și Conference » Moruțan, pasă de gol!

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (15)
593152191726559
ApiSonne SG  •  22 Octombrie 2021, 16:10

Oare de la ce ți s-a blocat mâna? O fi de la vac... n.

alfabetta
alfabetta  •  22 Octombrie 2021, 14:18

Oane are memorie :” Măi Dane, măi. Figura lui Becali din pușcărie - când a apărut cu acel guler alb la gât pentru mila oamenilor , era mai spectaculos. ”

tororosso
tororosso  •  22 Octombrie 2021, 11:48

„Mi s-a blocat mâna de tot” ...cred că nu mâna lui sa blocat ci locomotiva numai are cărbuni . Sa pus bariera la CFR și după cum joacă arată că dirijorii acestei echipe sunt trecuți pe linie moartă . Merge cât merge cu propteli în L1 cu acoliți săi Dâncă , Rus , FRF ,arbitraj dar trenul CRF-ului va intra în depou pentru o revizie lungă și generală .

Vezi toate comentariile (15)
Comentează