FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

VIDEO CFR Cluj are președinte interimar » A stat alături de Dan Petrescu la conferință: „Urmează un consiliu al acționarilor”

Dan Petrescu, antrenor CFR Cluj // foto: Facebook @ cfr1907
Dan Petrescu, antrenor CFR Cluj // foto: Facebook @ cfr1907

Articol de GSP - Publicat joi, 02 septembrie 2021 18:42

Astăzi, Dan Petrescu (53 de ani) a fost prezentat drept noul antrenor principal de la CFR Cluj, în cadrul unei conferințe de presă. Lângă acesta s-a aflat Marius Bilașco (40), din postura de președinte interimar al clubului.

Dan Petrescu, noul „principal” de la CFR Cluj, e antrenorul sub comanda căruia vișiniii au câștigat titlul în 2018, 2019 și 2020.

VIDEO. Toate declarațiile lui Dan Petrescu:

  • „Parcă nici nu am plecat. Am avut o perioadă extraordinară la Cluj, m-am simțit excelent. Am fost convins că mă voi întoarce, dar nu mă așteptam să revin așa rapid. Din fericire, oferta a venit și iată-mă aici, gata să muncesc, să realizez tot ce-și doresc cei de la Cluj. Vrem trofee și performanță”
  • „Știu ce pretenții sunt la CFR Cluj. În același timp, știu și presiunea de aici. Tot timpul se vrea victoria. Știu în ce am intrat. E mult mai greu decât prima oară când am venit, atunci am ales jucătorii, am făcut pregătirea fizică, am făcut două cantonamente. Acum am ajuns târziu, cu transferurile nu a fost așa de ușor, n-am mai găsit tot ce mi-aș fi dorit eu. Până la urmă, sunt bărbat și știu în ce am intrat
  • „Nu contează stilul, rezultatele sunt cele mai importante. Ar fi important să uităm tot ce am făcut eu la CFR. Plecăm de la 0 toți, sper să fiu apreciat pentru ceea ce voi face în continuare. Nu contează ce am făcut, nu mai interesează pe nimeni, toată lumea vrea rezultate acum”
  • „Tot timpul am avut o relație specială cu jucătorii. Cer mult de la ei, sunt exigent, dar și le dau foarte mult. Mi-a fost dor de atmosferă, de jucători și de-abia aștept să-i îmbrățișez. Trebuie să pornim împreună la luptă, să vorbim mai puțin și să facem mai multe
  • „În staff au rămas Cristi Dragotă, preparator fizic, Cristi Moldovan, antrenor de portari, au venit Bogdan Aldea, preparator fizic fizic, plus Curelea și Bordeanu antrenori secunzi”
  • Minteuan e la echipa a doua, antrenor. Este o legendă a clubului, un fost secund cu care am avut rezultate. A fost și principal 5 meciuri, le-a câștigat pe toate. Am avut un conflict, dar eram stresați în perioada aia amândoi, era COVID-ul în floare. Dar noi am avut mereu o relație foarte bună. Poate o să mai vină 1, 2 persoane în staff, până la meciul cu Botoșani, vedem”
  • „Susic s-a accidentat la lotul naționalei, trebuie să vedem cât de gravă e problema, dacă îl trecem pe lista UEFA sau nu”
  • Boateng e posibil să ajungă la CFR, dar până nu semnează nu pot să comentez mai multe. Cert e că e un jucător care îmi place”
Dan Petrescu renunță la încă un fotbalist adus de Șumudică: „Va juca în Liga 1” » Știm echipa!
CFR CLUJ
Dan Petrescu renunță la încă un fotbalist adus de Șumudică: „Va juca în Liga 1” » Știm echipa!

Marius Bilașco, președinte interimar la CFR Cluj

Împreună cu colegii mei vom încerca să asigurăm continuitate. Timpul este extrem de prețios pentru noi, meciurile vin unul după celălalt. Urmează o perioadă extrem de aglomerată. În momentul în care va fi ceva oficial legat de noua conducere, veți afla imediat. Urmează să fie anunțat un nou președinte de acționarii clubului. E o decizie importantă pe care acționarii trebuie să o ia. Nu se grăbesc, urmează să se întâlnească într-un consiliu
Marius Bilașco

Lângă Dan Petrescu a stat președintele interimar al clubului, Marius Bilașco, până acum șeful departamentului de scouting al clubului. Bilașco va ocupa funcția de președinte până când patronul Nelu Varga va alege un nume care să-i succeadă lui Marian Copilu.

Pumnii de la CFR și secretele Forței
EDITORIAL
Pumnii de la CFR și secretele Forței

Nelu Varga și CFR Cluj, refuzați de Dani Coman

La scurt timp după demiterea lui Marian Copilu, Nelu Varga a încercat să-l convingă pe Dani Coman să preia rolul de președinte al clubului vișiniu. Coman, care ocupă aceeași funcție la Hermannstadt, a refuzat propunerea primită, motivând că le-a promis celor de la Hermannstadt că le va fi alături în lupta pentru revenirea în prima ligă:

„Am promis celor de la FCH, la instalare, că-mi asum proiectul promovării, iar cuvântul dat domnilor Ștefan Băcilă, Claudiu Rotar și Ciprian Fulea a fost decisiv în alegerea făcută în prezent. Cuvântul dat este mai important decât faima, banii, trofeele, de cele mai multe ori, deși, repet, provocarea de a lucra la clubul momentului în fotbalul românesc este chiar una greu de refuzat”. 

CFR Cluj are președinte interimar » A stat alături de Dan Petrescu la conferință: „Urmează un consiliu al acționarilor”
Marius Bilașco (jos), alături de Marian Copilu, ex-președinte CFR Cluj // foto: Imago

Dan Petrescu l-a dorit președinte pe Florin Prunea, dar propunerea sa a fost refuzată. Surse din lumea fotbalului susțin că, de fapt, Vasile Dâncu, despre care se spune că este foarte implicat în conducerea din umbră a echipei ardelene, dar și președintele FRF, Răzvan Burleanu, nu sunt de acord cu revenirea lui Prunea în fotbal, la un club puternic. Fostul portar al „Generației de Aur” i-a contestat frecvent, public, pe Burleanu și Dâncu.

Citește mai multe știri despre CFR Cluj:

Clipul zilei » „Niciodată la CFR Cluj cât timp e Dan Petrescu acolo!”. Și-a încălcat cuvântul după un an

Juan Emmanuel Culio, primele cuvinte după revenirea la CFR Cluj: „Nu am vrut să zic, dar de asta am plecat anul trecut”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (2)
dora
dora  •  02 Septembrie 2021, 18:42

Scoutingul sub conducerea lui Bilasco a fost un dezastru! Au adus jucători slabi, în această vară. În loc să îl dea afară l-au promovat pe Bilasco!

smdb
smdb  •  02 Septembrie 2021, 15:49

Bilasco, Mara, *** nu ies din cuvantul stapanului. Si astia radeau de Jiji :))))))

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează