FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

CFR CLUJ // Billel Omrani are oferte de 4-5 milioane de euro » Una dintre ele vine din Premier League!

Articol de - Publicat duminica, 29 decembrie 2019 09:00

În absența lui Țucudean, francezul Billel Omrani, 26 de ani, a devenit cel mai dorit jucător din curtea CFR-ului, el având oferte de 4-5 milioane de euro din China și din Anglia, de la o echipă din Premier League.

Evoluțiile lui Billel Omrani (26 de ani) din 2019, mai ales cele din preliminariile Champions League și din Europa League, când a înscris de 7 ori, nu au trecut neobservate. Golgeterul campionilor de la CFR, care și-a trecut în cont și 6 reușite în Liga 1, a intrat deja în vizorul mai multor cluburi. Cele mai consistente oferte vin din China și din Anglia, de la o formație din Premier League, sumele fiind cuprinse între 4 și 5 milioane de euro. Surse apropiate clubului susțin că ar fi vorba despre Sheffield United, formație aflată pe locul 7.
CFR vrea însă cel puțin 6 milioane de euro pentru a se despărți de noul său golgeter, cel care a preluat rolul de principal marcator de la George Țucudean, pe moment retras din motive medicale.

Ca să vândă vor să anuleze interdicția de transferuri

Deocamdată, marele impediment ar fi recenta interdicție primită din partea Comisiei de Apel de la Licențiere, care, din cauza deficitului de peste 25 de milioane de lei înregistrat de CFR în perioada 2016-2018, le-a interzis clujenilor să mai facă achiziții. Vișiniii pot vinde, dar nu știu încă dacă își pot înlocui jucătorii care ar părăsi Gruia. Campionii pregătesc deja acțiunea la TAS prin care vor să suspende în primă fază decizia de la Licențiere. Și sunt optimiști că vor ajunge la rezultatul dorit. Ardelenii vor să se judece în regim de urgență, până la jumătatea lunii ianuarie.

3 milioane de euroeste, conform transfermarkt.com, cota de piață a lui Billel Omrani, aceasta crescând de la 1,8 milioane euro, cât era în iunie 2019

"Pentru Gigi Becali îl lăsăm la 7 milioane de euro" :)

Nu este o noutate, Billel Omrani se află pe lista scurtă a jucătorilor doriți de Gigi Becali la FCSB. Surse apropiate CFR-ului susțin că conducerea campioanei nu ar avea nimic împotrivă, "dar pentru ca Omrani să ajungă la FCSB, pretențiile ar crește cu cel puțin un milion. Adică Gigi îl poate lua doar dacă ar plăti 7 milioane de euro".

Djokovici, Bordeianu și Burcă 

Omrani nu este singurul clujean pentru care există interes. Campania europeană de senzație reușită de elevii lui Dan Petrescu a atras atenția și asupra altor jucători. În fruntea listei se află Damjan Djokovici, Mihai Bordeianu și Andrei Burcă, însă deocamdată ofertele sunt sub pretențiile ardelenilor. În schimb, CFR nu este dispusă să își subțieze prea mult lotul, principalul obiectiv rămânând câștigarea unui nou titlu, pentru accederea în cupele europene. O nouă calificare, cel puțin în grupele Europa League, ar echilibra deficitul înregistrat de vișinii în ultimii ani. 

vezi ȘI:

Dan Petrescu vede Liga Campionilor mai aproape de rivală: „Nu ne putem compara cu FCSB!” + Scene încinse din vestiar: „Voi vreți să vă lăsați de fotbal?”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (6)
qcod
qcod  •  02 Ianuarie 2020, 19:51

fb

qwerty007
qwerty007  •  31 Decembrie 2019, 22:21
Postat de Marius Cristian pe 29 Decembrie 2019, 15:42

Hai sa fim seriosi ! Omrani nu are ce cauta in Europa . Poate la arabi , china sau Uzbekistan

Iti mai pui si poza ca sa arati si mai prost decat esti !

cfrinho
cfrinho  •  29 Decembrie 2019, 17:11

Omrani e destul de capricios, dar are spirit de invingator si talent cat incape.

Vezi toate comentariile (6)
Comentează