FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ - CSU CRAIOVA 1-0

CFR CLUJ, CAMPIOANA ROMÂNIEI // Arlauskis și-a anunțat plecarea de la CFR Cluj: „Doamne, ajută să mă duc cu Dan Petrescu la altă echipă!” + Ce le-a promis antrenorul

Foto: Raed Krishan
Foto: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat luni, 13 mai 2019 00:12

Giedrius Arlauskis nu s-a ferit să recunoască faptul că e posibil să plece de la CFR Cluj după titlul câștigat în această seară.

„Mai avem de tras până la Champions League. A fost un sezon greu. E nevoie de un grup senzațional pentru a câștiga acest trofeu. Nu știu ce va fi, dar cred că țara asta minunată mi-a dat tot în viața asta și eu am dat tot ce am avut mai bun.

Nu degeaba am câștigat 4 titluri în România și cred că e ultimul titlu pe care-l cuceresc aici. Doamne, ajută! să plec cu Dan Petrescu la o altă echipă în străinătate pentru trofee”, a declarat Arlauskis la Look Sport.

Portarul ardelenilor susține că antrenorul le-a promis o petrecere de pomină: „Dan Petrescu va fi capul petrecerii în această seară. Nici nu vă imaginați cât de tare știe omul să se bucure. Cred că seara asta e momentul lui. De două săptămâni ne bagă în cap să câștigăm și apoi să petrecem cât vrem noi. Să vedem dacă omul se ține de cuvânt”.

Citește și:

CFR CLUJ, CAMPIOANA ROMÂNIEI // Dan Petrescu, fair-play după ce a câștigat campionatul: „Conceicao are cel mai mare merit”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (4)
dinamo_fan
dinamo_fan  •  13 Mai 2019, 08:42

gata, toti pleaca de la cfr, se destrama echipa. pesteeeeeeee avem !

177015329491574
Gheorghe Clejanu  •  13 Mai 2019, 07:29

Din cauza comportamentului abject al lui g.b si m.m am tinut cu CFR. cu toate că echipa ardeleană nu a arătat un fotbal frumos.

1616362188580443
Dan Dumitrescu  •  13 Mai 2019, 07:28

Veni, vidi, vici! Iata ce a facut Dan Petrescu. Un profesionist desavarsit care nu va antrena niciodata fcsb dintr-un singur motiv: are o coloana vertebrala atat de puternica incat oierul n-o poate indoi cum a facut cu alde Reghe, Teja, si mai nou se pare ca urmeaza Sumi. In timp ce lui Bekali si fcsb-ului li se aloca timp timp de antena si spatiu editorial de cel putin 40%, despre CFR si patronul acesteia (modest, discret si "certat" cu media) se stie foarte putin. La fcsb sunt multi gargaragii in frunte cu patronul oier si slugile sale preaobediente, mm, Argaseala et comp. care fac doar umbra pamantului si zbiara la comanda ba impotriva adversarilor, ba a arbitrilor, ba a oricui ar putea sa le incurce socotelile oricum foarte incurcate chiar de ei.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează