FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ - CSU CRAIOVA 1-0

CFR CLUJ, CAMPIOANA ROMÂNIEI // Dan Petrescu, fair-play după ce a câștigat campionatul: „Conceicao are cel mai mare merit”

Foto: Raed Krishan
Foto: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat luni, 13 mai 2019 00:00

Dan Petrescu a fost fair-play după ce a câștigat titlul cu CFR Cluj și i-a menționat pe cei 3 predecesori ai săi de la cârma echipei despre care spune că au un merit important.

„Nici n-am mai putut să intru în vestiar, că era prea mare bucuria, dar îi înțeleg pe jucători. Acești băieți merită felicitări. Mă bucur că am luat decizia de a mă întoarce, pentru că n-am fost sigur de ea.

Meritul e al jucătorilor și al celor care au condus echipa înaintea mea: Edi Iordănescu a condus două meciuri, Conceicao majoritatea timpului și Alin Minteuan. Apoi am venit eu. Am răcit puțin zilele astea, nu prea am dormit. Știam că presiunea va fi mare. Trofeul ăsta trebuie împărțit cu ceilalți antrenori.

Eu am fost un fel de atacant care a trebuit să finalizeze ce au început alții. Dar cel mai mare merit poate-l are Toni Conceicao”, a declarat Dan Petrescu la Look Sport.

„Aș vrea să terminăm neînvinși în play-off, dar mulți jucători vor primi vacanță de mâine. După aceea vrem să facem niște achiziții bune și să ajungem cât mai departe în cupele europene. Obiectivul este grupele Champions League sau Europa League” Dan Petrescu, antrenor CFR Cluj

Dan Petrescu e al patrulea antrenor care o pregătește pe CFR în acest sezon. Mai există în istoria Ligii 1 o campioană cu 4 antrenori: Rapid 98/99 când pe bancă s-au aflat Mircea Lucescu, Rednic, Țiți Dumitriu și Nae Manea.

Citește și:

CFR CLUJ - CSU CRAIOVA 1-0 // Culio și Arlauskis, direct în istoria Ligii 1! Au devenit cei mai titrați străini din România + performanță unică pentru Dan Petrescu

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (4)
dinamo_fan
dinamo_fan  •  13 Mai 2019, 10:06
Postat de qwerty007 pe 13 Mai 2019, 00:55

Ce a uitat sa zica Petrescu e faptul ca atunci(oricand nu era el) echipa frumos,portughezul si nu doar el nu au auzit de autobaza !

daca te uiti, CFR ul are in playoff 15 goluri marcate. doar Steaua are mai multe marcate, 17, si asta dupa simulacrul de la Sepsi. dincolo in playout, doar Gaz Metan are mai multe goluri marcate, 16. povestea asta cu autobaza e ca in fabula cu strugurii acrii.

cj666
cj666  •  13 Mai 2019, 05:05
Postat de qwerty007 pe 13 Mai 2019, 00:55

Ce a uitat sa zica Petrescu e faptul ca atunci(oricand nu era el) echipa frumos,portughezul si nu doar el nu au auzit de autobaza !

Ai dreptate... 3-1 si 1-5 in penultimele meciuri si 3 goluri din care 2 anulate aiurea in ultimul e semn clar de autobaza :))))

qwerty007
qwerty007  •  13 Mai 2019, 00:57

...echipa juca...

Vezi toate comentariile (4)
Comentează