FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ - CSU CRAIOVA 1-0

CFR CLUJ - CSU CRAIOVA 1-0 // Culio și Arlauskis, direct în istoria Ligii 1! Au devenit cei mai titrați străini din România + performanță unică pentru Dan Petrescu

Articol de - Publicat duminica, 12 mai 2019 22:58

Culio și Giedrius Arlauskis au intrat în istoria Ligii 1 după titlul câștigat astăzi cu CFR Cluj.

Ardelenii au învins CSU Craiova, 1-0, și și-au trecut în cont al doilea titlu consecutiv. Culio și Arlauskis au ajuns la 4 campionate în România, fiind jucătorii străini cu cele mai multe titluri din țara noastră.

Atât Culio, cât și Arlauskis au contribuit decisiv la victoria lui CFR de azi. Culio a marcat golul decisiv, iar portarul a scos mai multe mingi dificile trimise de olteni.

Szukala, Peralta, Cadu, Nuno Claro și Camora au câte trei titluri câștigate în România.

Dan Petrescu a bifat 3 titluri cu echipe din provincie, fiind singurul antrenor din istoria Ligii 1 cu asemenea performanțe. De două ori cu CFR Cluj și o dată cu Unirea Urziceni a câștigat „Bursucul” titlul.

Citește și:

CFR CLUJ - CSU CRAIOVA // Jucătorii lui CSU Craiova criticați de Gabi Balint: „Nu stau în ghete”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (2)
2012984692083800
Bogdan Gabriel  •  13 Mai 2019, 09:06
Postat de spinoza pe 13 Mai 2019, 07:44

Dude! Dudelange!!!

necaz mare :)) FCSB, 4 sezoane consecutive pe locu 2... doua sezoane consecutive in spatele celor care pierd cu Dudelange.. TRIST!!!!

spinoza
spinoza  •  13 Mai 2019, 07:44

Dude! Dudelange!!!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează