FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ - CELTIC 2-0

CFR CLUJ - CELTIC 2-0 // VIDEO Gabi Mureșan, verdict categoric la GSP Live: „Cei de acum n-au cum să se apropie de performanțele lui Paszkany”

Articol de GSP - Publicat vineri, 13 decembrie 2019 13:10

Gabi Mureșan (37 de ani) a vorbit azi, la emisiunea GSP Live, despre performanța celor de la CFR Cluj, care s-au calificat în primăvara europeană a Europa League după un parcurs de senzație în faza grupelor.

Fostul mijlocaș al CFR-ului, care a cucerit nu mai puțin de 8 trofee alături de echipa din „Gruia”, consideră că actuala echipă a „feroviarilor” nu se ridică la nivelul celei din perioada în care el juca. 

„În momentul acesta, cei de la CFR n-au cum să se apropie de performanțele din perioada lui Paszkany. 

Cei de dinainte au băgat foarte mulți bani, s-au cheltuit bani pe salarii, pe infrastructură. Acele performanțe se pot depăși dacă ai bani să investești. Trenuie să investești bani în jucători, în echipă, altfel nu ai cum să crești”, a declarat Mureșan, la GSP Live.  

8 trofeea câștigat Gabi Mureșan alături de CFR Cluj: 3 titluri, 3 Cupe și două Supercupe, acesta evoluând la „feroviari” între 2007 și 2013

Vezi și: 

CFR CLUJ - CELTIC 2-0 // Două întrebări VITALE despre viitorul campioanei + dezbatere: cine e echipa deceniului, CFR sau FCSB?

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (1)
jack_the_stripper
jack_the_stripper  •  13 Decembrie 2019, 14:44

Nasol, și Killer Mureșan o fi gigist... :-D

Vezi toate comentariile (1)
Comentează