FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

Tensiunea persistă la CFR Cluj » A contribuit la multe succese, dar nu mai are voie la antrenamente: „Mi s-a sugerat să stau acasă!”

Articol de GSP - Publicat luni, 08 iunie 2020 23:47

Alin Minteuan (43 de ani) mai are contract cu CFR Cluj până la finalul lunii iunie. „Secundul” lui Dan Petrescu în acte nu mai are însă voie la antrenamentele echipei. 

Alin Minteuan și CFR Cluj se află într-un conflict deschis. Tehnicianul nu a  acceptat să-și amâne încă o dată primirea restanțelor financiare pe 2019, lucru care a înfuriat teribil clubul. Minteuan a fost îndepărtat din staff-ul lui Dan Petrescu, dar este în continuare sub contract cu campioana României. 

Minteuan: „Mi s-a sugerat să rămân acasă”

„Eu mai am contract până pe 30 iunie și încerc să-l duc până la final. Mi s-a sugerat că ar fi mai bine să rămân acasă, pentru că situația este tensionată, așa că am rămas acasă. Ăsta este adevărul. Din păcate, nu este un lucru normal. La nivel de Liga 1, 100% nu este normal. O mare parte din drepturile financiare au rămas neplătite. Lucrurile sunt scrise, aștept să văd ce se întâmplă. N-am vrut ca lucrurile să degenereze, dar anumite persoane de acolo au afirmat anumite lucruri neadevărate la adresa mea. N-am înțeles motivul pentru care am plecat. Probabil că a deranjat personalitatea mea, altceva nu cred", a declarat Minteuan la Digi Sport Special.

VIDEO / Cozmin Gușă despre ascensiunea CFR-ului în vremea lui Paszkany

Citește și alte știri despre CFR Cluj: 

CFR Cluj a spulberat-o pe Gaz Metan într-un meci amical! Urmează derby-ul cu FCSB

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (14)
147259629210475
Valentin Onea  •  09 Iunie 2020, 11:20

E urit sa te comporti asa cu un om care se confunda cu istoria clubului, numai sa-i satisfaci toanele lui Petrescu. Trebuia gasita o cale de impacare, ca ambii sint valorosi pentru club.

983732924972315
Soos Vilmos  •  09 Iunie 2020, 11:00

***.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

3101575123247794
Alice Popa  •  09 Iunie 2020, 09:34

Trebuie sa nfie tensiune la CFR Cluj!! Altfel vor fi nevoiti sa joace meciurile ziua, cand e mai cald, neputand folosi nocturna!!!

Vezi toate comentariile (14)
Comentează