FOTBAL  »  Superliga  »  AMICAL

CFR Cluj a spulberat-o pe Gaz Metan într-un meci amical! Urmează derby-ul cu FCSB

FOTO: Facebook @CFR Cluj
FOTO: Facebook @CFR Cluj

Articol de , - Publicat luni, 08 iunie 2020 17:29

CFR Cluj a câștigat amicalul cu Gaz Metan Mediaș, scor 6-1, și așteaptă derby-ul din play-off cu FCSB, de duminică. Dan Petrescu nu poate fi mai mulțumit de atât. 

Amicalul cu Gaz Metan, în care a trimis o formulă apropiată de cea standard, singura modificare pe care va fi nevoit să o facă fiind introducerea unui al doilea fotbalist U21, i-a oferit multe satisfacții. Lituanianul Giedrius Arlaukis, aflat în ultima lună de contract cu „feroviarii”, a ieșit din carantină și a putut apăra. Djokovic a marcat două goluri superbe, iar Alexandru Chipciu a înscris pentru prima dată de la venirea în Gruia.

În celălalt meci amical, CFR Cluj a învins-o pe Hermannstadt, scor 2-1. Ambele înfruntări au avut loc pe stadionul „Dr. Constantin Rădulescu”, fără spectatori și cu accesul presei interzis. 

CFR Cluj - Gaz Metan 6-1

  • Au marcat: Djokovic '4 '30, Bordeianu 35, C. Deac 62, Vinicius 65, Chipciu 77 / R. Romeo 90

Echipele de start

CFR Cluj: Arlauskis - Susici, Vinicius, Burcă, Camora - Itu, Bordeianu, Djokovici - Deac, Omrani, Păun
Rezerve: Sandomierski, Hindrich, Rus - Manea, D. Ciobotariu, Boli, Cestor, Hoban, Pereira, Luis Aurelio, Chipciu, Rondon, Țucudean, Petrila și Andrei Joca
Antrenor: Dan Petrescu 

Gaz Metan: Pleșca - Butean, Larie, M. Constantin, Velisar - Fofana, Droppa, Chamed - Cardoso, S. Buș, HoraEchipa  e condusă la acest amical de staff-ul lui Edi Iordănescu. 

Clasament play-off

Citește și alte știri despre fotbalul din Liga 1:

Edi Iordănescu, noi detalii despre ruptura de Gaz Metan: „E greu când nu poți da comisioane și bani!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (18)
dodo001
dodo001  •  09 Iunie 2020, 08:23

Va fi meci greu impotriva FCSB-ului. Daca apararea va sti sa anihileze forta de atac a lui Man, Coman si Morutan, cu atentie la Oaida si Tanase, atunci exista sanse mari de victorie. Pana atunci e de munca, nici un mecinu seamana unul cu altul.

felix_floricica
felix_floricica  •  08 Iunie 2020, 22:49
Postat de bruta_din_popesti_leordeni pe 08 Iunie 2020, 21:24

Cu ce ocazie Steaua in Gruia? Duminica cei de la Cfr Cluj au meci cu clona ilfoveano-*** a ciobanului infractor. Steaua nu face parte din ecuatia asta, va face atunci cand va promova succesiv pana in Liga 1. Dar pe atunci nu va mai exista clona fc fcsb popesti leordeni, ci va fi trimisa direct in malaxorul istoriei dupa ce ciobanul infractor se va plictisi de atatea umilinte cu Alaskert si Guimaraes

Mormai degeaba de umilinte, nicio alta echipa romaneasca nu va mai ajunge in semifinalele unei cupe europene in urmatorii 20 de ani! Cu Galatasaray, Valencia, Ajax, Chelsea, Aalborg, Plzen, tot umilinte au fost? Strugurii sunt acri, si leprele tot timpul vor arunca cu ura si misto-uri spre invingatori!! Fotbal Club Steaua Bucuresti, aka FCSB, e aceeasi echipa, nu a retrogradat din liga 1 niciodata, pana si nea' Dan spune ca "adevarata Steaua e cea din liga 1", indiferent ce nume exista in acte! Vorbesti de CSA Talpan in liga 1, pai ei de 3 ani nu sunt in stare sa promoveze in liga a 3-a!! :)))))) N-au bani, si nici intentii serioase sportive, doar sa mai ciupeasca de la cioban niste banuti, atat.

geogeo
geogeo  •  08 Iunie 2020, 22:30
Postat de valiza.epo pe 08 Iunie 2020, 21:06

FCSB e la biserica. Se roaga sa NU bage Dan Petrescu rezervele, ca va fi jale duminica!!

Tu, daca tii cu U Cluj, ar trebui sa te ascunzi vreo doi ani si sa-ti fie rusine sa sustii CFR-ul. E ca si cum ai fi *** si ai lauda Steaua.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (18)
Comentează