FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

FCSB vrea 50 de milioane pe Octavian Popescu, CFR Cluj se mulțumește cu mult mai puțin pentru Petrila: „Crezi că nu-l dă?”

Claudiu Petrila // FOTO: Imago
Claudiu Petrila // FOTO: Imago

Articol de GSP - Publicat luni, 02 mai 2022 11:45 / Actualizat luni, 02 mai 2022 13:25

Giovanni Becali, cel care-l reprezintă pe Claudiu Petrila, a vorbit despre posibila plecare a extremei de 21 de ani de la CFR Cluj.

Mijlocașul trecut pe la juniorii de la FC Bihor și Sepsi, unde a fost împrumutat, a atras atenția mai multor cluburi din străinătate, iar CFR Cluj ar fi dispusă să renunțe la el în vară.

Concluzie categorică după CFR Cluj - Farul: „Nicio șansă cu FCSB”
CFR CLUJ - FARUL 1-0
Concluzie categorică după CFR Cluj - Farul: „Nicio șansă cu FCSB”

Pentru ce sumă poate pleca Petrila de la CFR Cluj

„Da, Petrila al meu. E semnat cu niște băieți care sunt cu mine. Vedem, nu știu dacă se vinde cu 10 milioane de euro.

Crezi că dacă are ofertă de 7 milioane nu-l dă? Care e problema? Dar vorbe, vorbe... ”, a spus Giovanni Becali în emisiunea „Liga DigiSport”.

În acest sezon, Petrila a strâns 38 de partide în toate competițiile. A reușit 9 goluri și 5 pase de gol.

1.400.000 de euroe cota lui Petrila, potrivit transfermarkt

Giovanni Becali explică pe ce sumă ar putea pleca Octavian Popescu

Agentul a vorbit despre viitorul lui Octavian Popescu (19 ani) și despre șansele ca extrema de la FCSB să plece pe 50 de milioane de euro, așa cum vrea Gigi Becali. „De vândut, mai greu. Vorbesc de FCSB. Vrea bani mulți. Eu, dacă aș fi Gigi, l-aș da pe Olaru pe 10-15 milioane, plus procente dintr-un viitor. Dar dacă azi îi spun lui Gigi de o ofertă pe Olaru, vrea 20-25.Când vede câți bani circulă, zice că vrea să fie și el pe acolo. Sunt perspective, dar nu cele pe care le visează el.

Pe Tavi Popescu poate lua 25-30 de milioane de euro.  Dacă aș da un jucător ca el sau ca Ianis Stoica, îl dau pe 18-20 milioane și cer 15% dintr-un viitor transfer. Mai pun clauză de 2 milioane dacă joacă 10 meciuri în primul an și încă 5 milioane dacă joacă 20 de meciuri în al doilea an și tot așa. Ajung la 50 de milioane cu tot cu bonusuri.

Dar Gigi are altă filozofie. Dar dacă îi dă unul 35 de milioane cash, uită de aia 50. Dacă îi dă unul 25 de milioane și procente, se apropie de ce vrea el. Pe 20 de milioane nu-l dă. Nu cred. Eu mă zbat. Când am o ofertă i-o prezint. El se gândește, vorbește cu MM Stoica... Vara asta nu știu dacă pot aduce ofertă de 20 de milioane. Poate vara viitoare. Poate după ce se va împlini, poate va juca în cupele europene în sezonul viitor. L-ar ajuta și dacă joacă la națională în mod constant”, a adăugat Giovanni Becali. 
 

VIDEO Match Preview FCSB - FC Argeș

Citește și:

Dan Petrescu a răbufnit după victoria cu Farul: „Suntem disperați! Acum am fi sărbătorit titlul”

CFR Cluj, taxată după prestația din meciul cu Farul: „Nu mai are siguranță și organizare”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (5)
matserban
matserban  •  02 Mai 2022, 22:24
Postat de 1_0_1_0_reloaded pe 02 Mai 2022, 13:54

La cifre sunt cam identici băieții ăștia. Diferența artificială e făcută din vopsitorie. De ce unul e de 25 milioane când altu e de 10?

Petrila e chiar peste

189875732656829
Constantin Trascu  •  02 Mai 2022, 17:36

Bijuterie diamanté 50 miliarde slogane comuniste ce sa zici de jucatorii din Spania Germania Anglia mai tineri ca asta si joaca la echipe de top astia cum ii mai elogiezi ori sint mai slabi ca roman o sa ajunga in final la Chiajna

roost.eradevar.at
roost.eradevar.at  •  02 Mai 2022, 14:03

Ati scris 3 randuri despre Petrila si apoi restul compunerii pe 2 pagini despre ***. Sunteti incredibili !!!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează