FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

Prima lovitură dată de CFR Cluj » Supercontractul semnat după câștigarea titlului

CFR Cluj e noua campioană a României // FOTO: https://www.facebook.com/cfr1907/ +30   FOTO
CFR Cluj e noua campioană a României // FOTO: https://www.facebook.com/cfr1907/

Articol de - Publicat marti, 04 august 2020 16:22 / Actualizat marti, 04 august 2020 16:57

CFR Cluj a câștigat luni Liga 1, pentru a treia oară la rând, și dă lovitura și la capitolul imagine, semnând un contract important cu Nike.

După 3 ani cu spaniolii de la Joma, CFR Cluj a semnat un contract pe 5 cu Nike, celebra companie americană de echipament sportiv, anunță LookSport. Potrivit înțelegerii, Nike va livra echipei lui Dan Petrescu echipament sportiv de 250.000 de euro pe an.

Astfel, pentru prima dată în istorie, ardelenii vor avea sponsor tehnic, nu doar un partener tehnic, și nu vor mai plăti pentru echipamentul de joc. 

CFR, a treia echipă din Liga 1 îmbrăcată de Nike

CFR Cluj este a treia echipă din România care va fi îmbrăcată de Nike, după FCSB și Viitorul. Din portofoliul celor de la Nike fac parte supererchipe, precum Barcelona, Liverpool, PSG, Inter, iar printre sportivi se numără Roger Federer, Rafael Nadal, Cristiano Ronaldo sau Simona Halep. 

8 echipedin acest sezon al Ligii 1 au îmbrăcat tricouri Nike, câte două au purtat Macron și Nike. Errea și Adidas au avut și ele câte o reprezentantă

FOTO. Imagini de senzație de la bucuria celor de la CFR Cluj

+26 FOTO

VIDEO Mario Camora: „Să bem șampania din frigiderul Craiovei”

Citește mai multe știri despre CFR Cluj

Agentul lui Nicolae Stanciu îi transmite lui CFR Cluj să-și ia gândul de la jucător: „Va rămâne acolo să facă performanță!”

GSP Live. Cozmin Gușă dezvăluie culisele politice ale luptei dintre CFR Cluj și CS Universitatea Craiova: „Doar doi suntem de partea lor”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (30)
983732924972315
Soos Vilmos  •  04 August 2020, 22:23

Cam greu cu limba romana si cu logica.

clujcampion
clujcampion  •  04 August 2020, 21:51
Postat de argus pe 04 August 2020, 20:21

Prima? Prima lovitura data de "staiful" pantofarilor ce conduc clubul a fost data jucatorilor! Au dat "lovitra" in salariile acestora! Nesimtitii, ar trebui sa fie sanctionati de FRF, in primul rand! Ar trebui sa li se inteerzica dreptul la transferuri (FRF? UEFA?) pana ce nu acita TOATE salariile restante (inclusiv a celor din ad-tie!). nesimtire "marca Becali"? "Nu le dau nici un ban, cu banii de la Cupa imi recuprez cheltuielile..."!? La fel si CFR-ul cu bossul (Vraga? cel ce se milogeste si la Viktor Orban sa-l subventioneze "si pe el"!), considera ca banii incasati urmare a prestatiei jucatorilor, are intarzieri la plata salariilor, luni de zile? Fara rusine, acum indraznesc sa investeasca in transferuri? Pai, nu ar trebui sa fie sanctionati, sa nu mai aiba dreptul de participare in nivi o competitie UEFA? Astra a fost depunctata pentru beachitarea datoriilor, dece nu si CFR Cluj? Au o alta "varga"" decat Nicolae de la Astra?

Crapati toti *** si prazarii de giyda, tot cfr e singura ehipa competitiva din romania

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

unulobisnuit
unulobisnuit  •  04 August 2020, 21:40
Postat de doarstelist pe 04 August 2020, 19:22

Sordid, stupid, anacronic, delirant! Exact ca unitatea militară sovietica expirata (CSA) pe care o iubește!

Oare nu din unitatea aia sovietică își trage seva fcsb-ul?

Vezi toate comentariile (30)
Comentează