FOTBAL  »  Superliga  »  GSP LIVE

VIDEO GSP Live. Cozmin Gușă dezvăluie culisele politice ale luptei dintre CFR Cluj și CS Universitatea Craiova: „Doar doi suntem de partea lor”

Cozmin Guță e fanul celor de la CFR Cluj +3   FOTO
Cozmin Guță e fanul celor de la CFR Cluj

Articol de - Publicat miercuri, 05 august 2020 01:58 / Actualizat miercuri, 05 august 2020 16:30

CFR Cluj a câștigat titlul în Liga 1, după victoria obținută în fața Craiovei, scor 3-2. Invitat la GSP Live, analistul Cozmin Gușă a făcut un tablou al influențelor politice din fotbalul actual.

„Trebuie să fim foarte corecți, așa ca personalități care au legătură cu politicul, alături de CFR suntem doar doi. Vasile Dâncu, care o funcție politică veche de nici o săptămână, e președinte de Consiliu Național, nu are altă influență de tip guvernamental. Eu sunt un simplu membru de partid, doar influența de analist politic pe care o am. Nu există niciun om politic de la Cluj în spatele echipei, dar noi doi suntem într-adevăr acolo, oameni de stânga.

La Craiova sunt tot politicieni de stânga, dar nu numai. Deputați, foști primari, senatori, viitori primari, mă refer inclusiv la Lia Olguța Vasilescu, care a ajutat aceast echipă inclusiv prin discriminarea negativă care s-a făcut nepermițând Universității Craiova să joace pe acest stadion. Dar au și altfel de suport. Ionuț Stroe, Ministrul Sportului, acest om pe care îl consider cel mai incompetent din ultimele 4-5 guverne. E un fan al CS U Craiova, s-a dus prin galerie, a început să cânte imnul. Nu era nicio problema, dacă ar fi făcut demersuri ca și Universitatea Craiova a lui Mititelu să poată juca pe stadion”, a comentat Cozmin Gușă la GSP Live.

FOTO. Cum au sărbătorit cei de la CFR Cluj titlul

+26 FOTO

În fotbal întotdeauna vor fi influențe politice importante. Important e ca ele să nu meargă mai departe și să influentețe rezultate sau decizii, așa cum s-a mai întâmplat. Fotbalul românesc nu cred că a decăzut din cauza influențelor politice, ci pentru că patronii de cluburi, în loc să fie disciplinați, să li se ceară dările pe care le aveau de plată, a fost duși la DNA
- Cozmin Gușă, analist politic

Citește și alte știri despre fotbalul din Liga 1: 

GSP Live. CFR Cluj e campioană, dar războiul continuă » Conspirația alimentată de Cozmin Gușă: „Am văzut apropieri între Mihai Rotaru și clinica Regina Maria”

Au luat titlul și acum pregătesc cel mai mare transfer din istoria clubului! Mario Balotelli, în discuții avansate cu ardelenii

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (16)
andi_frunzescu
andi_frunzescu  •  05 August 2020, 20:49
Postat de stefy29 pe 04 August 2020, 21:27

cs *** mogosoaia anrp liga 2-a direct, fara merit sportiv si cel mai important fara palmares, este o clona ordinara, restu-s resturi. ADEVARATA STIINTA ESTE IN LIGA A 2-A si va reveni curand in elita fotbalului romanesc. Sa muriti de ciuda clonelor.

Da asa este.Hibrid politic ilegal băgat ilegal direct in liga a doua in 2013 din ordin politic cu statutul modificat la finalul competiei tot din ordin politic pentru ca acest hibrid politic ilegal nu avea drept sa promoveze pentru ca aveau doar 9 luni de la înființare.

tonny_dew
tonny_dew  •  05 August 2020, 17:06

Nu degeaba te-au matrasit astia din politica! Esti un fatarnic! La fel ca si Cumpanasu, in cazul acelor copile, incerci sa-ti atragi simpatii prin a spune ineptii. Cum poti sa spui ca Universitatea Craiova nu a fost lasata sa joace pe Oblemenco? Cunosc o echipa ce joaca in liga 1 si care are dreptul LEGAL (tataie!) sa foloseasca acest nume! Cealalta echipa e moarta, iar tu, oricat i-ai sufla in fund, nu o poti invia. Daca esti nostalgic, poti merge in curtea brutarului si va puteti juca impreuna pe maidanul vostru (doar acolo!) tu, sub denumirea de Universitatea Craiova 1, iar el sub denumirea Universitatea Craiova 7!!! In competitii oficiale puteti activa doar sub denumirea FC GUSE vs FCU EST 1948.

831959706877275
Cristian Baltaru  •  05 August 2020, 13:34

Iar îl mediatizați pe ordinarul ăsta de Gușă,un traseist politic ordinar,un pseudo-analist politic și mai nou aflu că este un ,,om de stânga''? :)))))Păi ăsta prin closetul ăla tv numit Realitatea TV înjura de dimineață până seara P.S.D.-ul și el spune că este de stânga?***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (16)
Comentează