FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

GSP Live. CFR Cluj e campioană, dar războiul continuă » Conspirația alimentată de Cozmin Gușă: „Am văzut apropieri între Mihai Rotaru și clinica Regina Maria”

Conspirația alimentată de Cozmin Gușă: „Am văzut apropieri între Mihai Rotaru și clinica Regina Maria”
Conspirația alimentată de Cozmin Gușă: „Am văzut apropieri între Mihai Rotaru și clinica Regina Maria”

Articol de - Publicat marti, 04 august 2020 09:35 / Actualizat marti, 04 august 2020 11:13

CFR Cluj a învins-o pe CS Universitatea Craiova, scor 3-1, și a câștigat al șaselea titlu de campioană în Liga 1. Cozmin Gușă, politician, președinte al Federației de Judo, apropiat de conducere CFR-ului și fan al „feroviarilor”, nu îi slăbește pe cei de la „Regina Maria”, clinica medicală acuzată de clujeni că le-ar fi greșit testele de coronavirus. 

CFR Cluj a luat în calcul un proces împotriva clinicii „Regina Maria”, după ce rezultatele testelor pentru 23 de persoane au fost greșite. Cozmin Gușă îndeamnă conducerea campioanei să nu renunțe la acest demers. 

Cozmin Gușă: „Am văzut apropieri între Mihai Rotaru și clinica Regina Maria”

„Conspirațiile sunt la ordinea zilei în fotbalul românesc. Episodul ăsta e mult prea ciudat și trebuie să reucunoaștem asta cu toții. Nu poate rămâne fără urmări, în condițiile în care o echipă a fost pusă la pământ, decimată, de niște teste care s-au dovedit false. L-am auzit pe Musta (n.r. doctor la Spitalul Victor Babeş din Timişoara), cel care ne sperie la televizor în absența lui Raed Arafat, că ar fi găsit „Acarul Păun”. Că ar fi fost un angajat de la Regina Maria, care ar fi trecut pozitiv pe teste, în loc să treacă negativ. A spus-o Musta alaltăieri seară. 

În condițiile în care această clinică realizează majoritatea testelor pentru toți cetățenii și pentru majoritatea Federațiilor sportive, atenție!, și noi la Judo tot cu Regina Maria facem, funcționarul ăsta trebuia cel puțin audiat, să îl întrebe cineva. Cum a trecut el pozitiv la 23 de jucători și oameni din staff, care apoi, retestându-se repetat, nu au mai avut nimic. 

Asta lasă urmări. Au stat 8 zile în camera de hotel, s-au antrenat acolo cum au putut. Apoi au fost duși cu salvările de la București la Cluj, apoi au fost obligați să joace 3 meciuri în 7 zile. Am văzut și eu fel de fel de apropieri între acționarul de la CS U Craiova, domnul Rotaru, combinat cu Hrebenciuc, și Regina Maria, pe linia unor investițiii de la SIF Moldova”, a declarat Cozmin Gușă la GSP Live.

VIDEO. CFR Cluj a câştigat al 3-lea titlu consecutiv de campioană a României, al 6-lea din istorie

Citește și alte știri despre CFR Cluj:

CFR Cluj. Răbufnire neașteptată în noaptea titlului! Starul campioanei anunță că vrea să plece: „Nu suntem plătiți din martie, e inadmisibil”

CFR Cluj. EXCLUSIV Au luat titlul și acum pregătesc cel mai mare transfer din istoria clubului! Mario Balotelli, în discuții avansate cu ardelenii

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (34)
antihotie
antihotie  •  04 August 2020, 18:47

cfer campioana covid a blaturilor, au fost odihniti, tot ei au *** si testele false.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

1923rapidgiulesti
1923rapidgiulesti  •  04 August 2020, 18:44

Curios este ca nu a scazut nimeni nici macar 23 de cazuri din miile care au invadat Romania si totusi se anunță avundente de cazuri desi s a recunoscut ca testele nu sunt tocmai exacta, iar daca CFR nu ar fi denuntat neregula, nu ar fi vorbit nimeni niciodata despre un caz eronat, nici la noi nici pe la altii...

clujcampion
clujcampion  •  04 August 2020, 15:04
Postat de geogeo pe 04 August 2020, 12:28

S-a ajuns prea departe si se fabuleaza intens. Bine ca s-a terminat campionatul ca cine stie ce mai aflam, ca s-au implicat Bill Gates, Soros si cine mai stie cine ca sa-i favorizeze pe unii si pe altii. Craiova, daca nu adopta atitudinea lipsita de fair play si aroganta de dupa victoria cu CFR si nu ar fi fost favorizata din greu de arbitri, ar fi castigat la pas campionatul, pentru ca jucatorii ar fi fost concentrati pe fotbal nu pe cancanuri. Chiar si in meciul de ieri Hategan i-a scutit de cel putin un penalty si e posibil ca asta sa le fi indus in subconstient ca vor castiga oricum pentru ca arbitri ii vor ajuta pana cand va fi necesar, numai ca s-au taiat ca maioneza cand au vazut ca ajutorul nu mai vine.

Faca, daca, daca... dar totusi exista 23 de teste false la o institutie prestigioasa in general. Inainte de atatotia daca, poate ar trebui clarificat cum s-a putut si nu s-a mai repetat.

Vezi toate comentariile (34)
Comentează