FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

CFR CLUJ. Cosmin Contra, după ultima ieșire a lui Dan Petrescu: „Iar plânge”

Dan Petrescu a izbucnit din nou
Dan Petrescu a izbucnit din nou

Articol de GSP - Publicat sambata, 21 noiembrie 2020 12:37 / Actualizat sambata, 21 noiembrie 2020 12:54

Dan Petrescu, 52 de ani, antrenorul lui CFR Cluj, s-a plâns din nou de programul aglomerat al echipei sale, despre care spune că e supusă unui tratament „inuman”. 

Reacția „Burscului” a provocat amuzamentul lui Cosmin Contra. Aflat la conferința de presă de la finalul meciului Dinamo - Voluntari 3-0, „Guriță” a urmărit declarațiile lui Petrescu la un televizor amplasat în sala de conferințe de la stadionul „Dinamo”, iar mai apoi a glumit cu cei prezenți pe seama afirmațiilor lui Petrescu: „Iar plânge”, a chicotit Contra.

Dan Petrescu: „E inuman la ce e supusă CFR Cluj”

„Când a venit pauza, am fost fericit. Aveam nevoie de o pauză, la fel și jucătorii. Sperăm să am vești bune, dar avem mai multe rele. Omrani și Vinicius nu vor fi disponibili nici la meciul cu Roma, nici cu UTA, e o veste foarte proastă. Dacă înainte de Roma eram rău, acum suntem și mai rău. Pauza a fost bună, apoi au revenit problemele, o luăm de la capăt. E o bătaie de joc să joci 9 meciuri într-o lună. 

Niciodată în istorie nu am mai întâlnit să ai nouă meciuri oficiale în 30 de zile, mi se pare exagerat. Vor fi meciuri în care nu vom avea 13-14 jucători, e inuman la ce e supus CFR-ul! În România, CFR e singura echipă cu atâtea meciuri, nicio altă echipă nu are acest program. Nu știu cum vor rezista jucătorii, nici pentru un antrenor nu e bine să aibă atâtea meciuri” - Dan Petrescu, la conferința de presă de vineri

VIDEO Marius Bilașco: „Dan Petrescu rămâne la CFR Cluj!”

Citește și alte știri de actualitate:

DINAMO. EXCLUSIV Capcană pentru jucători » Ce se ascunde în spatele planului salvator al clubului și ce înseamnă, de fapt, o nouă insolvență

Cât de rău a pierdut Gigi Becali? 3 jucători au câștigat procesele cu FCSB: care ar putea fi consecințele

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (24)
1_0_1_0
1_0_1_0  •  21 Noiembrie 2020, 17:11
Postat de raducallin pe 21 Noiembrie 2020, 16:42

Hai sa facem un exercitiu de imaginatie si sa ne gandim cum ar fi ca Danutz Plangescu sa fie antrenor la Dinamo in momentul de fata ? )))

Așa! Și?

1_0_1_0
1_0_1_0  •  21 Noiembrie 2020, 17:10
Postat de the_fixer pe 21 Noiembrie 2020, 14:32

Iluminarea stradala era pentru grofii care se plimbau seara cu sotiile si copiii. Voi gardelenii dormeati cu animalele in grajduri cu opaitul aprins! Vrajelile astea nu merg moncher! 600 de ani de robie/sclavie pentru un blid de varza fiarta! Au dat ungurii, austriecii, italienii ,polonii in grasele alea de ardelence mai rau decat Manolo in tobele Spaniei!

***. ***. ***.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

raducallin
raducallin  •  21 Noiembrie 2020, 16:42

Hai sa facem un exercitiu de imaginatie si sa ne gandim cum ar fi ca Danutz Plangescu sa fie antrenor la Dinamo in momentul de fata ? )))

Vezi toate comentariile (24)
Comentează