FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Cât de rău a pierdut Gigi Becali? 3 jucători au câștigat procesele cu FCSB: care ar putea fi consecințele

Bălgrădean, Adi Popa și Alexandru Stan au câștigat procesele cu echipa lui Gigi Becali
Bălgrădean, Adi Popa și Alexandru Stan au câștigat procesele cu echipa lui Gigi Becali

Articol de , , - Publicat sambata, 21 noiembrie 2020 09:48 / Actualizat sambata, 21 noiembrie 2020 10:05

Cristian Bălgrădean, Adi Popa și Alexandru Stan au câștigat procesele cu FCSB, în care jucătorii contestau suspendarea contractelor la începutul pandemiei. Încă nu e clar dacă fotbaliștii vor recupera toți banii de care-i deposedase Gigi Becali, avocații lor așteaptă motivarea sentințelor. 

Conflictele dintre cluburi și fotbaliști, pornite din cauza măsurilor de austeritate la care au recurs patronii imediat cum s-a instalat pandemia, încă mai produc consecințe. Becali a suspendat și el contractele câtorva fotbaliști cât a ținut starea de urgență la nivel național, de la mijlocul lunii martie până la mijlocul lunii mai.

Bălgrădean, Adrian Popa și Alexandru Stan au contestat în instanțele Federației măsura pe care a luat-o clubul și au câștigat procesele și după recurs, așa că hotărârile favorabile lor sunt definitive pe plan intern. 

FCSB le mai poate contesta numai la TAS. Fiecare jucător ar trebui să recupereze două salarii, acelea pe care le anulase Gigi folosindu-se de Ordonanța de Urgență prin care Guvernul reglementa șomajul tehnic pentru perioada stării de urgență

Încă nu este clar dacă fotbaliștii au obținut în instanțe tot ceea ce au cerut. Verdictul comisiilor „admite în parte” cererile lor și avocații jucătorilor așteaptă motivarea ca să-și dea seama clar cât au căpătat clienții lor. Dacă victoria din tribunalul sportiv este completă, Bălgrădean ar avea de recuperat de la FCSB 22.000 de euro, Adi Popa ar avea de luat 30.000 de euro, iar lui Stan i s-ar cuveni 20.000 de euro. 

Portarul a și plecat de la FCSB între timp, acum e un rival în lupta pentru titlu, evoluează pentru CFR. Popa a ajuns la Voluntari. Singurul care a rămas „agățat” de clubul lui Becali prin contract e Stan. El nu a mai fost folosit în vreun meci oficial de 15 luni, însă acordul semnat cu FCSB mai e valabil până la 30 iunie 2021. Se antrenează singur și e plătit cu 10.000 de euro pe lună.

Bălgrădean e un «pufi», a trădat, a semnat cu CFR pe ascuns, nu ne-a spus nimic! Nici nu vreau să-l mai văd! Acum mă gândesc la faza în care a scăpat mingea și am luat gol în meciul cu Botoșani și am semne de întrebare! A mers pe burtă, el apăra la FCSB și era jucătorul Clujului! Gigi Becali, în martie

VIDEO Tot ce trebuie să știi despre meciul Gaz Metan Mediaș - FCSB

Citește și alte știri despre FCSB:

FCSB dă lovitura! Gigantul din Serie A a trimis un „spion” pentru „perla” lui Gigi Becali » Când se poate face transferul

EXCLUSIV FCSB conduce topul! Roș-albaștrii au în curte „puștii de aur” » Cine sunt cei mai valoroși 10 tineri din Liga 1

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (39)
10156162893436307
Johny English  •  21 Noiembrie 2020, 17:47

Corect! Ciobanul e bun de plata!

florar
florar  •  21 Noiembrie 2020, 14:59
Postat de catalynn pe 21 Noiembrie 2020, 11:31

Ce s-a întâmplat pe 19 Noiembrie!?

Pai data care acum ai scimbat o pentru viitorime...Ai uitat ce spui papa.galule?

sefutau.
sefutau.  •  21 Noiembrie 2020, 14:00
Postat de samertx pe 21 Noiembrie 2020, 13:38

N-ai priceput, păcatele tale! Din doi în doi până în finală, amice.

iar visezi metre ,esti un vesnic visator ,nici spaniolii astia nu te-au adus cu picioarele pe pamant!?:))

Vezi toate comentariile (39)
Comentează