FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ - CRAIOVA 1-2

Iordănescu, acuze grave: „Arbitrajul rușinos! Mi-e jenă să vorbesc!”

Craiova a învins-o pe CFR Cluj în deplasare, 2-1. Edi Iordănescu, antrenorul „feroviarilor”, l-a atacat dur pe Hațegan, arbitrul întâlnirii, la final. +13   FOTO
Craiova a învins-o pe CFR Cluj în deplasare, 2-1. Edi Iordănescu, antrenorul „feroviarilor”, l-a atacat dur pe Hațegan, arbitrul întâlnirii, la final.

Articol de GSP - Publicat sambata, 24 aprilie 2021 22:34 / Actualizat sambata, 24 aprilie 2021 23:55

Craiova a învins-o pe CFR Cluj în deplasare, 2-1. Edi Iordănescu, antrenorul „feroviarilor”, l-a atacat dur pe Hațegan, arbitrul întâlnirii, la final.

Toate detaliile despre CFR Cluj - Craiova 1-2, AICI!

„Sunt sigur că putem să depășim acest moment. Cu intrarea lui Hoban voiam să securizăm egalul, dar în acel moment a fost fault și am zis că nu era bine să schimb. Dacă aș fi dat timpul înapoi, aș fi schimbat, dar asta este. Ei au marcat la acea fază.

Mi-e jenă să comentez arbitrajul! De fiecare dată când a fost Craiova - CFR, cu Hațegan la centru, am fost dezavantajați. Meciul trecut, penalty, roșu, gol anulat. Este rușinos! Îmi pare rău că un arbitru atât de valoros ia astfel de decizii, toate într-o singură direcție. Sunt prea multe erori deja, iar gândul meu merge într-o altă direcție”, a declarat Iordănescu la Telekom Sport.

Am avut două penalty-uri, unul zic că e clar, dar asta este, suntem obișnuiți cu domnul Ovidiu (n.r. Hațegan). Trebuia noi să intrăm mai bine în joc, în prima repriză. Arbitrii mai pot învăța și ei din greșeli

O înfrângere dureroasă. În prima repriză nu am jucat bine. Am venit de la pauză cu încrederea că putem întoarce scorul. A fost total diferită de prima, am avut multe ocazii, puteam câștiga acest meci. Echipa a avut în repriza a doua multe ocazii, am avut și la 0-0 ocazii, dacă marcam, eram alt meci. Problema e că noi n-am marcat

Mario Camora, căpitan CFR Cluj

Vezi AICI fazele controversate din ultimul meci direct, Craiova - CFR 0-0

Ion Crăciunescu: „CFR a avut un penalty”

Fostul mare arbitru internațional Ion Crăciunescu susține că CFR ar fi trebuit să beneficieze de un penalty în minutul 42. Mario Camora a centrat din flancul stâng pentru Chipciu, aflat în duel cu Nicușor Bancu. Mijlocașul CFR-ului a câștigat prim-planul, după care a fost tras de căpitanul oaspeților.

Iordănescu, acuze grave: „Arbitrajul rușinos! Mi-e jenă să vorbesc!”
Captură TV @Digi Sport 1

„După părerea mea, nu e luptă corp la corp. Îl răstoarnă. E fault, deci penalty”, a declarat Crăciunescu în emisiunea „Fotbal Club” de la Digi Sport 1.

În minutul 51, CFR a mai cerut un penalty, la duelul în careu dintre Acka și Debeljuh. Și de această dată, Hațegan a lăsat jocul să continue. „Aici e o ținere reciprocă, nu e fault”, a declarat Crăciunescu.

Iordănescu, acuze grave: „Arbitrajul rușinos! Mi-e jenă să vorbesc!”
Captură TV @Digi Sport 1

Cele mai tari cadre din CFR Cluj - Craiova 1-2

FOTO: facebook.com/UCVOficial
FOTO: facebook.com/UCVOficial
FOTO: facebook.com/UCVOficial
FOTO: facebook.com/UCVOficial
FOTO: facebook.com/UCVOficial
+9 FOTO

FCSB se poate desprinde

În cazul unui succes duminică pe teren propriu cu Sepsi, FCSB se va desprinde în fruntea clasamentului la 4 lungimi de clujeni și la 8 de Craiova.

Citește mai multe știri din Liga 1:

DDB îl vrea pe Prunea înapoi la Dinamo » Reacția fostului portar: „Să-mi facă ofertă!”

Una caldă, alta rece la Dinamo » Revine un titular, dar Uhrin poate pierde un om de bază

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (57)
persanu
persanu  •  25 Aprilie 2021, 13:15
Postat de gogoas pe 25 Aprilie 2021, 04:57

Stai bre linistit ca europa tremura ca jucati voi turul 3 preliminar din C.L. veniti tare pe turnanta

Daca nu ai inteles mesajul , recitestel ... este valabil pentru toti cei care fac ca Yedi ... ca joaca FCSB CFR CRAIOVA sau Botosani in turul 3 pentru mine este totuna , rezultate zero. Va bucurati la o primavara europeana de parca cine stie ce performanta ar fi , nu ba primavara europeana aduce bani clubului , deci in buzunarul patronului , si atat , asta este singura performanta ...fotbalul romanesc este jalnic , si noi suporterii la fel , ne balacim intr-o mediocritate continua cu fel si fel de patroni si antrenori si avem impresia ca ne putem bate cu echipele de traditie din fotbal . . . ne mintim singuri in fiecare an ... in rest ce sa zic , mi-ai ziso ... de o sa plang toata ziua acu.

514091889218839
Mihai Buzea  •  25 Aprilie 2021, 13:12

După sepsi nu aveai nimic de zis??? ***!!!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

bohun
bohun  •  25 Aprilie 2021, 11:24

Bai Iedi și nouă ne e rusine să te auzim...

Vezi toate comentariile (57)
Comentează
Close