FOTBAL  »  Superliga  »  CRAIOVA - CFR CLUJ 0-0

VIDEO + FOTO Balaj consideră că Hațegan s-a păcălit în Craiova - CFR Cluj: „Trebuia să dea penalty”

FOTO: Facebook @UCVOficial
FOTO: Facebook @UCVOficial

Articol de GSP - Publicat luni, 12 aprilie 2021 00:02 / Actualizat luni, 12 aprilie 2021 00:29

Brigada lui Ovidiu Hațegan a fost testată rapid cu o fază dificilă, în CS Universitatea Craiova - CFR Cluj (0-0), în minutul 5. „Centralul” arădean a avut de luat o decizie majoră și în minutul 60. Cristi Balaj consideră că Hațegan trebuia să dicteze un penalty pentru oaspeți.

În minutul 5 al disputei de pe „Ion Oblemenco”, Alexandru Păun a trimis mingea în poartă, cu un șut deviat, din doar 5 metri. Asistentul Sebastian Gheorghe a ridicat însă fanionul, indicându-i lui Ovidiu Hațegan un ofsaid. 

Ovidiu Hațegan, debut dificil în Craiova - CFR Cluj

Înainte ca mingea să ajungă la Păun, Omrani s-a luptat pentru balon cu Nicușor Bancu. Atacantul „feroviarilor” a încercat să joace balonul, dar nu a izbutit, tras ușor de „căpitanul” oltenilor. Reluările televiziunilor care transmit meciul au arătat, într-adevăr, că Omrani se afla în ofsaid, cu câțiva centimetri mai în față decât Tudorie, ultimul apărător. Chiar dacă nu a atins mingea, intenția se sancționează la rândul ei. 

Balaj consideră că Hațegan s-a păcălit în Craiova - CFR Cluj: „Trebuia să dea penalty”
FOTO: Captură @TV Telekom Sport

CFR Cluj a cerut penalty în meciul cu Craiova

În minutul 60 Mario Camora a pătruns în careul advers, din flancul stâng al atacului clujean. Vătăjelu, adversarul său direct, l-a tras vizibil de șort, dar căderea „căpitanului” de la CFR nu a părut una naturală. Ovidiu Hațegan foarte bine plasat, a lăsat jocul să meargă, spre nemulțumirea băncii de rezerve a oaspeților.

Balaj consideră că Hațegan s-a păcălit în Craiova - CFR Cluj: „Trebuia să dea penalty”
FOTO: Captură TV @Digi Sport 1
  • Cristi Balaj, expert TV Telekom Sport în arbitraj, spune că decizia a fost GREȘITĂ și ar fi trebuit dictat penalty: „Dacă exista VAR, ar fi fost chemat sigur. Și ar fi dat penalty, pentru că ținerea nu e un marcaj permis în careu. Nici eu, dacă aș fi fost în teren, nu aș fi văzut această ținere. Hațegan nu are cum să vadă prin apărător. Nici tușierul. Pentru asemenea faze a apărut VAR”.

Koljic, iertat de „roșu” în Craiova - CFR

Cristi Balaj a mai remarcat o greșeală flagrantă. În minutul 87, atacantul Elvir Koljic ar fi trebuit eliminat, direct cartonaș roșu, pentru o lovitură cu cotul aplicată lui Andrei Burcă. Ovidiu Hațegan, prost plasat, i-a arătat doar „galben”.

Balaj consideră că Hațegan s-a păcălit în Craiova - CFR Cluj: „Trebuia să dea penalty”

Clasament Liga 1: 

Citește și alte știri despre fotbalul din Liga 1: 

„Iese Ahmed, intră Bani!” » Gigi Mulțescu a produs recent câteva episoade jenante la Dinamo, de care au râs jucătorii

Ce prăbușire! Fioroasa FCSB a rămas fără colți chiar înainte de play-off: „Obișnuiți-vă! Asta este echipa acum”

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (129)
735681093223958
Ionel Potec  •  12 Aprilie 2021, 22:51
Postat de Raul Bota pe 12 Aprilie 2021, 20:45

Bineinteles ca nu l-am uitat .Fault clar in careu si arbitrul inchide ochii si nu da nimic. Si imi amintesc ca meci de meci Craiova primea cate 1-2 de 11m si in meciul de la Cluj , Craiova da gol din 11 .

Pai si daca era 11 m nu trebuiau date sau ce? I-a spune mai desteptule ce lovituri de la 11m a primit craiova fara sa fi fost? Esti informat sau bagi si tu in ele ca sa pari interesant?

894113170664848
Raul Bota  •  12 Aprilie 2021, 20:45
Postat de firaldo pe 12 Aprilie 2021, 10:09

Se pare ca au uitat repede de penalty-ul din ultimul meci al sezonului trecut.Sau cum a fost singura echipa din istorie care a câștigat titlul cu un meci mai mult jucat.

Bineinteles ca nu l-am uitat .Fault clar in careu si arbitrul inchide ochii si nu da nimic. Si imi amintesc ca meci de meci Craiova primea cate 1-2 de 11m si in meciul de la Cluj , Craiova da gol din 11 .

1805213859545810
Adrian Constantin Sendroiu  •  12 Aprilie 2021, 19:19

cfr e o echipa antifotbal care cerseste penaltiuri de la arbitri si noncombaturi de la adversari, sepsi, botosani stiu bine despre ce e vorba. il scoasera in fata si pe albanezul balaj

Vezi toate comentariile (129)
Comentează