FOTBAL  »  Superliga  »  CONTROVERSĂ

Răsturnare! Crăciunescu și-a schimbat verdictul în mai puțin de 24 de ore: „Am revăzut faza, rectific”

Ion Crăciunescu și-a schimbat opinia: CFR Cluj nu trebuia să primească niciun penalty în partida cu CS Universitatea Craiova, 1-2, disputată aseară în runda a 3-a a play-off-ului din Liga 1.
Ion Crăciunescu și-a schimbat opinia: CFR Cluj nu trebuia să primească niciun penalty în partida cu CS Universitatea Craiova, 1-2, disputată aseară în runda a 3-a a play-off-ului din Liga 1.

Articol de GSP - Publicat duminica, 25 aprilie 2021 20:04 / Actualizat duminica, 25 aprilie 2021 20:21

Ion Crăciunescu și-a revizuit opinia în nici 24 de ore: CFR Cluj nu trebuia să primească niciun penalty în partida cu CS Universitatea Craiova, 1-2, disputată aseară în runda a 3-a a play-off-ului din Liga 1.

Prima fază la care clujenii au solicitat penalty s-a petrecut la un duel pentru balon între Chipciu și Bancu, în careul craiovean (minutul 43). Chipciu caută să obțină prim-planul și pune brațul drept pe umărul lui Bancu. Apoi, căpitanul oltenilor își împinge ușor adversarul, cu mâna.

Ion Crăciunescu s-a răzgândit: „Nu a fost penalty!”

Răsturnare! Crăciunescu și-a schimbat verdictul în mai puțin de 24 de ore: „Am revăzut faza, rectific”

Aseară, imediat după meci, Crăciunescu declara în studio-ul Digi Sport: „După părerea mea, nu e luptă corp la corp. Îl răstoarnă pe Chipciu. E fault, deci penalty".

Astăzi, fostul mare arbitru internațional și-a schimbat părerea după ce a revăzut momentul. „Am văzut faza întreaga, Chipciu face fault în atac și henț!”, a spus Crăciunescu pentru GSP.

A greșit sau nu Hațegan în CFR Cluj - CS U Craiova? Verdictul limpede al Gazetei, după analiza fazelor care au provocat cutremurul în Gruia
CFR CLUJ - CS U CRAIOVA
A greșit sau nu Hațegan în CFR Cluj - CS U Craiova? Verdictul limpede al Gazetei, după analiza fazelor care au provocat cutremurul în Gruia

Primul verdict al lui Crăciunescu era contrar cu opinia fostului arbitru FIFA Cristi Balaj, care a declarat la Telekom Sport: „În primul rând, Chipciu are mâna într-o poziție nefirească. Mâna lui este peste adversar, peste umărul lui Bancu. În al doilea rând, mingea îi cade direct pe mână. Decizia corectă era lovitură liberă directă pentru Craiova. Nu e nici vorbă de penalty! Hațegan a procedat bine”.

Citește mai multe știri despre CFR - Craiova 1-2:

Gigi Becali a intrat în direct după CFR - Craiova: „Li se întunecă mintea ca la draci!”

CFR, protest fără precedent: „Hațegan ne-a făcut varză, pilaf! Mergem la CCA!”

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (55)
dansy
dansy  •  27 Aprilie 2021, 11:23

Ma uitam aseara la Craciunescu si ma minunam cum a putut sa explice de ce si-a schimbat parerea despre faza dintre Chipciu si Bancu! Nu a avut taria sa recunoasca faptul ca oricum nu a fost penalti la acea faza chiar daca Chipciu nu punea mana pe umarul lui Bancu si nu facea si hent!Caracter subtire la acest om!Balaj a spus clar ca nu a fost penalti inainte de a vedea captura cu hentul si mana lui Chipciu.Noroc ca cei de la Craiova au trimis la GSP si binenteles si lui Craciunescu acea Imagine.Toti comentatorii inclusiv la Look tv au spus ca nu a fost penalti.Cartu i-a spus ca s-ar fi facut de ras daca dadea acel penalti dar a tinut-o langa ,ba mai mult a facut si niste afirmatii de genul:"eu sunt arbitru si am vazut multe la viata mea" "nu ma cotraziceti voi pe mine",etc. In locul sau eu nu as mai fi venit in emisiune aseara ca sa-mi pun cenusa in cap,dar caracterele urate nu au rusine!

dansy
dansy  •  26 Aprilie 2021, 16:52
Postat de Claude SH pe 25 Aprilie 2021, 21:28

Nu va așteptați la verdicte Pro-CFR de la Craciunescu când e vorba de Craiova. Se știe afinitatea acestui fost arbitru pentru CSU Craiova.

Asa este dar si Balaj este din Craiova?

nicse
nicse  •  26 Aprilie 2021, 11:09

Bine ca nu mai arbitreaza el... Oricum, unele verdicte date in emisiunea TV sunt dubioase... Probabil, domnul specialist in arbitraj sufera de "influenza"...

Vezi toate comentariile (55)
Comentează