FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ - CRAIOVA 2-0

CFR CLUJ - CRAIOVA 2-0 // Victor Pițurcă recunoaște superioritatea lui Dan Petrescu: „Să dăm Cezarului ce e al Cezarului”

Articol de GSP - Publicat sambata, 19 octombrie 2019 22:30

CFR Cluj a învins CS Universitatea Craiova, scor 2-0. Victor Pițurcă (63 de ani) recunoaște superioritatea formației lui Dan Petrescu (51 de ani).

„Nu cred că am terminat în genunchi meciul, dar dacă iei goluri în maniera asta și faci cadouri, sigur că CFR te execută. Felicitări! Au meritat victoria, parcă și-au dorit mai mult. Cât timp noi nu înscriem, nu prea avem pretenții la puncte.  Meciul se îndrepta spre un 0-0, dar când ai minga în posesie și greșești o minge ușoară, asta se întâmplă. Ăsta e istoricul meciului. Am pierdut, gata. 

Nu putem da vina pe absențe. Tot lotul e unul valoros și indiferent cine nu joacă, trebuie să ne descurcăm. Am demonstrat asta în prima repriză, când am controlat în mare parte jocul. După pauză s-au schimbat lucrurile. 

Nu înseamnă nimic să fii pe locul 1 acum. La sfârșit contează. Nu cred că e totul decis. Sunt meciuri multe de jucat. Important e să ajungem în play-off cu puncte cât mai multe, apoi vom vedea. Pentru titlu am venit aici!”, a declarat Victor Pițurcă la TV Telekom Sport. 

„E prima dată când mă întâlnesc cu Dan Petrescu din postura de antrenori. A câștigat el, felicitări. Să dăm Cezarului ce e al Cezarului. Trebuie să muncim și să jucăm în aceeași manieră ca CFR pentru a ne impune în Liga 1” 
- Victor Pițurcă, antrenor Craiova

Vezi și:

CFR CLUJ - CRAIOVA 2-0 // FOTO + VIDEO Lacina Traore și Billel Omrani îi îngenunchează pe olteni! Clujenii tranșează în ultimele 20 de minute un derby disputat

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Dosar-ȘOC în Spania! Starul Barcelonei a dezinfectat camera, „de cei care nu-s musulmani”, apoi a vandalizat o vilă de lux, cu 7 dormitoare: perdele transformate în „hamuri și leagăne sexuale”! Tribunalul anunță: „Sunt 500 de poze la dosar”

Constantin Gâlcă, noul antrenor al Universității Craiova! Acord cu Mihai Rotaru


Comentarii (8)
suporterucv
suporterucv  •  20 Octombrie 2019, 18:45

Respect Piti pentru fair-play !! Mai trebuie multa munca si ceva bani cheltuiti pe jucatori !! Pana la urma tot jucatorul este cel care decide !! Cand a marcat Kolici cu Viitorul (sutul ala superb) unde a fost mana antrenorului (in afara ca l-a introdus evident) ?? Nu minimalizez rolul antrenorului, dar parerea mea e ca la Craiova si daca ar veni Klopp, tot nu am lua titlu cu echipa asta..

dinamo_forever_77
dinamo_forever_77  •  20 Octombrie 2019, 16:35

Bravo Piturca ! Doar oamenii puternici sunt in stare sa recunoasca superioritatea adversarului ! BRAVO.

danny_l
danny_l  •  20 Octombrie 2019, 12:27

Slăbiciunea Craiovei sa văzut în meciul cu Iașiul,cu CFR am văzut un joc bun doar prima repriză apoi ceva sa rupt,sau tăiat că maioneza efectiv, Pițurcă trebuie să taie in carne vie, joacă doar cine este combativ,nu putem juca cu jucători care fac a lehamitea pe teren, după ce ia cartonaș galben,noroc că la scos pe Mihăilă că lua roșu.trebuie văzuți jucătorii dacă sunt capacitati nu numai fizic ci și psihic.

Vezi toate comentariile (8)
Comentează