FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ - CRAIOVA 2-3

CFR CLUJ - CRAIOVA 2-3. Sorin Cârțu a părăsit stadionul în timpul derby-ului: „M-am supărat!”

Sorin Cârțu nu a prins pe stadion finalul meciului CFR Cluj - Craiova 2-3 +35   FOTO
Sorin Cârțu nu a prins pe stadion finalul meciului CFR Cluj - Craiova 2-3

Articol de GSP - Publicat luni, 29 iunie 2020 12:03 / Actualizat luni, 29 iunie 2020 13:08

Sorin Cârțu (64 de ani), președintele CS Universității Craiova, a dezvăluit că a plecat de la stadion în momentul în care CFR Cluj a marcat primul gol al derby-ului câștigat în cele din urmă de olteni (3-2).

  • Oltenii au început foarte bine meciul, iar în minutul 10 deschideau scorul prin Koljic. Imediat după pauză, trupa lui Bergodi a mai profitat o dată de spațiile din apărarea campioanei. Mihăilă a scăpat singur cu Arlauskis și l-a lobat pentru 2-0. 
  • Următoarele 20 de minute din meci aveau să aparțină clujenilor. Deac și Vinicius au egalat pentru echipa lui Dan Petrescu, lăsând impresia că jocul se îndreaptă în favoarea ardelenilor. Surpriză însă. Cicâldău a punctat decisiv cu 3 minute înainte de final și a adus-o pe Craiova la un singur punct de liderul CFR.

La 2-1 am am plecat de la teren, n-am văzut golul lui Vinicius. Nu mi-a fost frică, m-am supărat că în loc să avem 3, 4 - o ajungeam la 2-2! Oricum, din 2014 şi până acum cred că e cea mai importantă victorie. Putem spune că suntem echipa momentului, cea mai bună din campionat, avem dreptul să visăm frumos, să ne facem scenarii şi să încercăm să reuşim.

Am avut masca pe faţă la bucurie, ce distanţare?! Să vedem ce fac acum, pentru că vin o mie de suporteri la aeroport! Ar fi super să jucăm cu trofeul pe masă şi cu spectatori în ultima etapă. Ar fi nebunia de pe lume, nu s-ar mai ţine cont de nimic, fanii noştri ştiu să se bucure. Acum, în aceste 5 etape ne dăm examenul de maturitate, să nu ne punem piedică”, a spus Cârțu, potrivit digisport.ro.

+31 FOTO

Suporteri la returul dintre Craiova și CFR Cluj?

Există și un scenariu SF pentru finalul incendiar de sezon. Ca partida din ultima etapă dintre Craiova și CFR Cluj de pe „Oblemenco” să se dispute cu suporteri.

Totul depinde însă de Ministrul Sănătății, care, cel puțin pentru moment, nu a permis nici măcar deschiderea parțială a stadioanelor pentru accesul fanilor.

VIDEO Dan Petrescu: „Sunt probleme interne la club! Craiova e acum favorită la titlu”

Citește mai multe știri din Liga 1:

Fanii Craiovei, show după victoria cu CFR Cluj: „Faceți-ne o bucurie, aduceți titlul în Bănie!”

Frăsinescu a bifat cu Chindia cel de-al 400-lea său meci în prima divizie! A fost declarat și cel mai bun jucător al partidei de la Ploiești

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (7)
510490352811318
Voicu Pop  •  03 Iulie 2020, 09:51

un om cu un caracter de ***!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

622674784501836
Florin Dobrin  •  29 Iunie 2020, 19:52

tu ai nevoie de ochelari???? nu vezi ce se intampla in tara cu virusul?????

pittt
pittt  •  29 Iunie 2020, 18:43
Postat de antisistem pe 29 Iunie 2020, 15:52

Cartu e un fel de Duckadam de Oltenia. Un alt vasal...

Daca pe Cartu si pe Duckadam ii considerati voi vasali in fotbal, ne meritam soarta

Vezi toate comentariile (7)
Comentează