FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

„De ce nu procedați la fel ca Gigi Becali?” » Oficialii CFR-ului au dat răspunsul pe loc: „Nu așa merg lucrurile”

CFR Cluj și FCSB aplică strategii diferite / Sursă foto: Gazeta Sporturilor +23   FOTO
CFR Cluj și FCSB aplică strategii diferite / Sursă foto: Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat marti, 05 aprilie 2022 18:16 / Actualizat marti, 05 aprilie 2022 18:25

Cristi Balaj, președintele celor de la CFR Cluj, a fost întrebat de Vali Moraru, moderatorul de la „Digi Sport Special”, de ce nu aplică o strategie asemănătoare celei folosite de Gigi Becali, patronul de la FCSB, care-și promovează intens fotbaliștii tineri în mass-media. 

„Domnule Balaj, de ce nu procedați și dumneavoastră la fel cu Petrila?”, a fost întrebarea primită de oficialul campioanei en-titre. Președintele CFR-ului a explicat apoi că echipa sa are o altă strategie în ceea ce privește promovarea fotbaliștilor de perspectivă.

Două nume cu greutate din fotbalul românesc n-au milă de CFR Cluj și Petrescu: „Mai degrabă te ia somnul, lasă total de dorit”
CFR CLUJ
Două nume cu greutate din fotbalul românesc n-au milă de CFR Cluj și Petrescu: „Mai degrabă te ia somnul, lasă total de dorit”

Cristi Balaj: „Nu așa merg lucrurile”

„Considerăm că nu așa merg lucrurile. Nu știu dacă ajută să-i lauzi în presă, nicidecum nu merge așa, cu laude făcute în mass-media. Florin Tănase a fost lăudat constant și, din păcate pentru el, a ratat un eventual transfer. Noi avem altă politică. 

Nu știu dacă procedăm corect că nu lăudăm jucătorii. Asta nu înseamnă că nu suntem alături de fotbaliști. Sperăm ca Petrila să evolueze mai mult decât o făcea înainte, deși e antrenorul e cel care decide”, a spus Balaj, conform sursei citate. 

Petrila, 21 de ani, cel mai atractiv tânăr fotbalist din lotul CFR-ului, e cotat de Transfermarkt la 1,4 milioane de euro.

Bugetul nostru de salarii e mare, trebuie optimizat. Trebuie ca bugetul să fie folosit pentru jucători care să te ajute să parcurgi meciurile europene. Asta ne dorim. E nevoie și de jucători tineri, pe care să-i creștem.

- Cristi Balaj, despre strategia „feroviarilor” din sezonul următor

+19 FOTO

CFR nu tolerează „modelul Gigi Becali”: „Tavi Popescu e ce a însemnat Maradona pentru Napoli și Argentina”

Gigi Becali, patronul celor de la FCSB, obișnuiește deseori să-și laude excesiv fotbaliștii. Ultima oară, latifundiarul a cerut cu insistență titularizarea lui Tavi Popescu în echipa națională, apoi a făcut câteva comparații exagerate.

Fascinat peste măsură de noua sa „perlă”, Gigi Becali i-a transmis un nou mesaj indirect lui Edi Iordănescu, căruia îi sugerează că doar avându-l pe Tavi Popescu în primul „11” ar putea să-și îndeplinească obiectivele de la națională. Latifundiarul l-a comparat pe puștiul de 19 ani cu Neymar și Diego Maradona!

Lui Mbappe i-a dat Dumnezeu calități, viteză, forță, tehnică. La Tavi Popescu e vorba de geniu. E genul lui Neymar, dar puțin mai complex decât Neymar! Știți ce înseamnă Tavi Popescu? Napoli și Argentina cu Maradona. Dacă îl bagi pe Tavi Popescu, naționala se califică! FCSB va fi campioană datorită lui Tavi Popescu”, a spus Becali, la ProX.

Citește și alte știri despre CFR Cluj: 

EXCLUSIV Veste bună pentru Dan Petrescu: mijlocașul de națională revine rapid pe teren la CFR!

Două nume cu greutate din fotbalul românesc n-au milă de CFR Cluj și Petrescu: „Mai degrabă te ia somnul, lasă total de dorit”

Șefii lui CFR Cluj au comentat suspiciunile în cazul lui Joao Miguel, gafeurul de la primul gol cu FC Argeș

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (9)
870797579666969
Ernest Pap  •  06 Aprilie 2022, 12:17

„ De ce nu procedați la fel ca Gigi Becali ” FEREASCĂ DUMNEZEU CA CEI DIN CUNDUCEREA CFR -ului SĂ PROCEDEZE CA BECALI . „Procedeul Becali ” a făcut ca FCSB-ul să nu câștige Campionatul din 2015 . Mie mi se pare enorm 7 ani la o echipă cu pretențiile FCSB-ului .

dodo001
dodo001  •  06 Aprilie 2022, 08:59
Postat de bizzonu pe 05 Aprilie 2022, 21:08

CFR a vândut jucători de 9,5 milioane de euro în perioada 2013-2022. FCSB a vândut de 79 de milioane de euro în aceeași perioadă.

Probabil ca asa merge treaba in comert. Sa lauzi, sa platesti ziaristi, sa ridici pretul, sa nu iti platesti colaboratorii. Il vinzi de exemplu pe Man si in loc sa achiti cei 10% clubului ce l-a format, ameninti. E foarte bine asa, ce sa mai zic.

226628904800238
Reflector Sv  •  05 Aprilie 2022, 21:40

De noaptea mintii ceea ce faci gh. becali la fcsb ,este pentru rubrica " fapte si declaratii caraghioase de rasul lumii " care de fapt au fost "premiate " in unele clasamente din presa internationala ............

Vezi toate comentariile (9)
Comentează
Close