FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

Două nume cu greutate din fotbalul românesc n-au milă de CFR Cluj și Petrescu: „Mai degrabă te ia somnul, lasă total de dorit”

De ani buni, CFR Cluj domină autoritar Liga 1 / Sursă foto: Facebook@ CFR Cluj +9   FOTO
De ani buni, CFR Cluj domină autoritar Liga 1 / Sursă foto: Facebook@ CFR Cluj

Articol de GSP - Publicat marti, 05 aprilie 2022 17:19 / Actualizat marti, 05 aprilie 2022 17:24

Cornel Dinu și Basarab Panduru, doi foști jucători care nu mai au nevoie de nicio prezentare, nu s-au ferit să critice prestațiile sărăcăcioase ale campioanei CFR Cluj. Fără să practice cel mai spectaculos fotbal, „feroviarii” se îndreaptă către cel de-al cincilea titlu la rând.

Declarațiile celor doi au venit la scurt timp după partida câștigată de CFR în fața lui FC Argeș, scor 2-0, o victorie obținută în stilul caracteristic de clujeni. Deși elevii lui Petrescu n-au propus un fotbal impresionant, prin cinism și organizare defensivă bună au câștigat alte 3 puncte care i-au depărtat și mai mult de FCSB. 

Planuri mari la CFR Cluj cu stadionul din Gruia: „Am discutat deja cu o firmă din străinătate”
CFR CLUJ
Planuri mari la CFR Cluj cu stadionul din Gruia: „Am discutat deja cu o firmă din străinătate”

Cornel Dinu și Basarab Panduru n-au milă de CFR Cluj și Petrescu: „Mai degrabă te ia somnul, lasă total de dorit”

„Rămân la aceeași părere despre CFR Cluj. Sunt patru campionate câștigate de CFR, iar acesta va fi al cincilea. Eu parcă văd cu totul și cu totul altfel fotbalul. O fi din cauza bătrâneții, din cauza fotbalului pe care l-am trăit eu. Dar nu cred că m-aș bucura vreo secundă dacă aș obține o victorie așa cum o obține CFR. Calitatea jocului lasă total de dorit” a declarat Cornel Dinu, la Orange Sport. 

„Mai degrabă te ia somnul decât să te bucuri. Parcă n-ai vrea să fii suporterul CFR-ului. Te bucuri doar o dată pe an, când iei titlul. În rest, deloc”, a spus și Basarab Panduru, aflat în platoul emisiunii moderate de Dan Udrea. 

Mă așteptam să nu facem cel mai bun meci după această pauză. Nu am făcut, am spus că mai important este rezultatul. E o victorie mare, însă mai urmează încă 7 finale. Nu e nimic jucat, să vedem ce urmează. 

Avem un meci foarte greu la Craiova, oltenii vin cu moral foarte bun după victoria cu FCSB. Sperăm însă la un rezultat pozitiv

- Dan Petrescu, după victoria cu FC Argeș

FOTO Imagini spectaculoase din meciul CFR Cluj - FC Argeș 2-0

+5 FOTO

Citește și alte știri despre CFR Cluj:

Șefii lui CFR Cluj au comentat suspiciunile în cazul lui Joao Miguel, gafeurul de la primul gol cu FC Argeș

Dan Petrescu, despre accidentarea unui titular: „Se duce la spital, abia mai mergea”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (54)
136180695552987
Voicu Pop  •  06 Aprilie 2022, 09:10

Panduru nu stiu ce a antrenat sau ce, nici macar camile, de la POLI a zburat repede, iar nenea Dinu a distru nationala, imi amintesc si acum de un meci al generatiei de aur, cu toti in teren, Cehia-Ro 5-2 si apoi nu dorea sa-si dea demisia. Apoi tot Dinu a distrus U cluj, dar ce parere avem de Atleti? Cate trofee si campionate are?

10217238628100189
Claudiu Ceclan  •  06 Aprilie 2022, 06:37

Adevarul e ca Panduru e scula de antrenor el a antrenat ultima data in epoca paleoliticului....e aerian bietul de el unde merge e dat afara dar nici el nu-si da seama ca e pe dinafara....si acuma bate din gura sa fie remarcat ...adica iei 5 campionate la rand si faci record de puncte in Liga Campionilor......s-au cam plictisit baietii de cand castiga campionate

cuviosulmafiot
cuviosulmafiot  •  06 Aprilie 2022, 06:33

Se știe ca pe cineva cu intelectul redus il ia somnul când il pui sa memoreze ceva,sau sa urmareasca o fraza mai lunga de 3 cuvinte -și pâna„proceseaza” el-adica pâna se chinuie sa ințeleaga- obosește și... il ia somnul!Pai se compara fotbalul din timpul când cotonogarul Dinu era jupân pe teren,cu fotbalul rapid din ziua de azi?Pe Dinu e clar ca il ia somnul cand urmarește„traseele”jucatorilor bursucului-cu pase și demarcari pe poziții viitoare-fața de fotbalul ala lennt din anii 70!Cât despre Pandi...eu nu prea mi-l amintesc ca jucator!Iar ca antrenor,nici atât!

Vezi toate comentariile (54)
Comentează