FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

Planuri mari la CFR Cluj cu stadionul din Gruia: „Am discutat deja cu o firmă din străinătate”

Articol de GSP - Publicat marti, 05 aprilie 2022 13:26 / Actualizat marti, 05 aprilie 2022 13:44

CFR Cluj se apropie de câștigarea celui de-al 5-lea titlul consecutiv din Liga 1, iar șefii echipei au planuri mari.

Cristi Balaj, președintele clubului din Gruia, a anunțat că există un plan pentru modernizarea arenei.

CFR Cluj vrea să-și modernizeze stadionul

„Avem discuții în acest sens pentru tribuna 1 și pentru zona în care nu există tribună. Avem planuri în viitor. S-a discutat deja cu un constructor care dorește să vină alături de clubul nostru. Este o firmă din străinătate care dorește să-și asocieze imaginea cu CFR Cluj”, a spus Cristi Balaj la ProArena.

Arena „Dr.Constantin Rădulescu” a fost construită inițial în 1973. După promovarea în Liga 1, Arpad Paszakany, patronul de atunci al clujenilor, a demarat un amplu proces de modernizare, care a costat 20 de milioane de euro și care s-a finalizat în 2008. Acum, stadionul are o capacitate de 22.198 de locuri.

CFR Cluj a schimbat și noctura

În septembrie, CFR Cluj a schimbat nocturna stadionului. A fost investiție totală de 1,8 milioane de euro. Instalația care exista la arena campioanei datează de aproape un deceniu și jumătate. Mai precis din vara lui 2007, atunci a fost inaugurată, cu un an înainte de cucerirea primului titlu și a celui dintâi sezon în care CFR a participat în grupele Champions League.

De această operațiune s-a ocupat firma EnergoBit, una dintre cele mai importante societăți din Cluj, care e deținută de 3 oameni de afaceri, unul dintre ei fiind Ștefan Gadola, acționar minoritar al clubului CFR.

VIDEO Bănel Nicoliță, mărturisiri dureroase: „Impresarul m-a nenorocit! Mi-a încheiat cariera la 31 de ani, e regretul vieții mele”

Interviu cu Bănel Nicoliță, partea a IV-a » Mărturisiri dureroase: „Impresarul m-a nenorocit! Mi-a încheiat cariera la 31 de ani, e regretul vieții mele”
INTERVIU
Interviu cu Bănel Nicoliță, partea a IV-a » Mărturisiri dureroase: „Impresarul m-a nenorocit! Mi-a încheiat cariera la 31 de ani, e regretul vieții mele”

Citește și: 

Cornel Dinu lansează acuzații la adresa unui fotbalist: „E o colectivitate a lor, se vorbește despre aceste lucruri!”

Dan Petrescu, despre accidentarea unui titular: „Se duce la spital, abia mai mergea”

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (35)
opinez
opinez  •  06 Aprilie 2022, 13:10

Nu stiu de ce tin sa aibe stadion propriu de 30000 de locuri si CFR si U cand ambele echipe aduna in 90% din meciuri sub 5000 de spectatori. Puteau imparti linistiti stadionul lui U, vopseau peluzele una alb-negru una alb-visiniu si era mai eficient. Ca doar nu credeti ca banii pentru ambele stadioane ii platim toti, diferenta ca la unii direct la unii indirect.

rumunek
rumunek  •  05 Aprilie 2022, 21:51

La asemenea enormități, demne de un ardelean, nici să faci mișto nu-ți vine. Succes, dar nu uitați să plătiți facturile și contractele, așa cum fac oamenii serioși din Ardeal. Apropo, firma asta străină, are ceva acces la proiecte pe fonduri europene prin România, după modelul maghiar?

raspunzel
raspunzel  •  05 Aprilie 2022, 19:49
Postat de dodo001 pe 05 Aprilie 2022, 19:03

Bai belfere, am fost pe National Arena in octombrie 2019 la un Fcsb-CFR, surpriza erau vreo 1000 de suporteri, mai multi eram in zona VIP.

Si cantau boxele in locul galeriei?...vezi ca erai in gruia :)))

Vezi toate comentariile (35)
Comentează