FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ - FC ARGEȘ 2-0

Cornel Dinu lansează acuzații la adresa unui fotbalist: „E o colectivitate a lor, se vorbește despre aceste lucruri!”

Joao Miguel, în stânga, a evoluat în toate duelurile FC Argeș - CFR Cluj din acest sezon / Sursă foto: Imago Images +5   FOTO
Joao Miguel, în stânga, a evoluat în toate duelurile FC Argeș - CFR Cluj din acest sezon / Sursă foto: Imago Images

Articol de GSP - Publicat luni, 04 aprilie 2022 23:27 / Actualizat luni, 04 aprilie 2022 23:57

Cornel Dinu (73 de ani), fostul mare jucător al lui Dinamo, în prezent analist TV, pune sub semnul îndoielii evoluția lui Joao Miguel, fundașul central al lui FC Argeș, cel care a recidivat, greșind din nou flagrant în fața CFR-ului, în victoria „feroviarilor” din play-off, 2-0. 

Cornel Dinu vorbește despre o „colectivitate” a fotbaliștilor portughezi din Liga 1, insinuând presupusele relații de prietenie pe care aceștia le-ar avea cu Mario Camora, lusitanul care evoluează pentru CFR Cluj din 2011 și care, între timp, a fost naturalizat și evoluează în naționala României.

Cornel Dinu: „Se vorbește despre aceste lucruri, dar nu am probe”

„Se vorbește despre aceste lucruri. Se vorbește despre o colectivitate a jucătorilor portughezi din Liga 1. Eu nu am probe, dar, dacă se vorbește, nu iese fum fără foc. 

Mi-ați arătat două faze de la același meci. Să încheiem discuția. Coincidența e că se întâmplă de două ori la CFR Cluj - FC Argeș”, a spus „Procurorul” Cornel Dinu, la Orange Sport. 

CFR Cluj, ajutată din nou de același jucător de la Argeș: eroare imensă în Gruia!
CFR Cluj - FC Argeș
CFR Cluj, ajutată din nou de același jucător de la Argeș: eroare imensă în Gruia!

CFR Cluj, ajutată din nou de Joao Miguel

Campioana CFR Cluj a deschis scorul în minutul 23, după o eroare imensă a lui Joao Miguel (28 de ani), stoperul piteștenilor, gafeur și la precedenta întâlnire directă.

După un start echilibrat de partidă, Gabriel Debeljuh a profitat de cadoul primit de la Miguel și a marcat.

+1 FOTO

Ce s-a întâmplat? Ișfan a pasat în centru, la Miguel, iar fundașul central a încercat să continue simplu, „acasă”. Nu s-a uitat însă, iar Debeljuh, pe fază, a interceptat balonul, l-a fentat din preluare pe Greab și a marcat cu o execuție la colțul scurt.

Miguel a mai ajutat-o o dată pe CFR Cluj

Precedenta întâlnire directă, din sezonul regulat, a fost decisă de gafa aceluiași Joao Miguel. În minutul 72, la 0-0, Miguel a ratat total intervenția la minge, lăsându-l pe Debeljuh singur cu Greab. Croatul a finalizat fără emoții, aducând 3 puncte „feroviarilor”.

Cornel Dinu lansează acuzații la adresa unui fotbalist: „E o colectivitate a lor, se vorbește despre aceste lucruri!”
Miguel a comis-o și pe 19 decembrie 2021 (CFR Cluj - FC Argeș 1-0)

Joao Miguel a ajuns în România în iulie 2021, de la Mafra (liga a doua din Portugalia).

Citește și alte știri de actualitate: 

VIDEO+FOTO CFR Cluj, ajutată din nou de același jucător de la Argeș: eroare imensă în Gruia!

VIDEO+FOTO ∞ mai buni! CFR trece de Argeș și e la o distanță uriașă de FCSB » Clasamentul ACUM

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (34)
1512900572441198
Adrian Gligor  •  05 Aprilie 2022, 22:06

Probabil că și portarul fcsb-ului e neam de portughez.andrei vlad

113492877815998
Vasile Bazil  •  05 Aprilie 2022, 15:06

Saracu' nea Cornel,ce fel de "procuror" a ajuns de acuza "fara probe"? Daca n-are ce comenta o da pe alea de le-a invatat de la Prodanca,adica barfe,smenuri,susanele !Dar oare cum naiba s-a ajuns aici ? Vlad de la fcsb le "serveste" mingea pitestenilor si asa fac puncte de play off,Botseniul(echipa a 2-a a lui Jiji) se lasa batuta de pitesteni si-i "promoveaza-n play off ! Concluzia : Jiji fuge de titlul de campioana,ca ala de tamaie !

legio.sud
legio.sud  •  05 Aprilie 2022, 14:52
Postat de din_iasi pe 05 Aprilie 2022, 09:36

Care lista ? *** A publicat Dailymail o lista, si dupa Benfica, avand in vedere ca e in competitie cu Porto sare si ea. *** FCSB ( sau cand era Steaua ) era curata tare nu? Acum dupa ce *** Steaua, Dinamo zeci de ani va roade nu ? Voi vreti numai moka, sa se duca titlul la Craiova. Intai sa merite si craiova titlul asa cum a castigat primele Clujul, sa faca putina performanta in Europa, nu alea de prin 80, hai sa traim in prezent. Si dupa poate sa castige si Craiova titluri, cum vrei tu. Eu zic sa mai faca si provincia 40 de campionate ca voi astia din bucale si dupa sa fie corect, ce zici ?

Te-ai rătăcit ? Eu nu sunt bucureștean dar când foarte mulți văd cât de *** este echipa asta din Cluj nu pot sa tac , tu ai impresia ca nu-i adevărat ? Nu este Dancu protectorul clujenilor ( mai ales al lui varga ? ) nu singur ci cu alți politicieni și nu dezinteresat , așa cum galatiul a câștigat acel titlu sub protecția nasului ( M. Sandu ) și știm ce a făcut Marius Stan după cu acei bani , nu este V.Dancu nasul lui Burleanu ? Atunci lasă-ne cu teoriile răsuflate . Craiova toate titlurile le-a câștigat foarte meritat , este singurul club care a avut la acel moment simpatia întregii tari ( in anii ‘ 80 ) .

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (34)
Comentează