FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

Balaj explică transferurile făcute de CFR Cluj: „Doi jucători nu au prelungit și am fost obligați să căutăm alte variante”

FOTO: Imago
FOTO: Imago

Articol de GSP - Publicat luni, 14 februarie 2022 12:46 / Actualizat luni, 14 februarie 2022 14:02

Cristi Balaj, președintele lui CFR Cluj, a vorbit despre situația de la echipă și a explicat transferurile făcute în această iarnă.

Oficialul campioanei a anunțat că fundașul dreapta Mateo Susic (31 de ani) și fundașul central Mike Cestor (29 de ani) nu au prelungit contractele cu CFR și vor pleca în vară.

S-a întors norocul!
GAZ METAN - CFR CLUJ 1-2
S-a întors norocul!

Susic și Cestor au refuzat ofertele primite de la CFR Cluj

„Avem pe linia de fund jucători care nu au prelungit cu noi. Trebuia să construim o echipă pe care să o avem și din vară. Noi nu avem doar un proiect pe 6 luni. Și trebuia să întinerim lotul.

Despre Cestor am vorbit cu domnul Mihai Rotaru. A rămas că ne va anunța. Cestor nu a vrut să prelungească, deși i-am făcut o ofertă bună. Nu a dorit și am fost obligați să căutăm alte variante. 

În plus, nici Susic nu a dorit să prelungească contractul, dar este jucătorul CFR-ului și are o atitudine excelentă. În măsura în care putem, îl vom sprijini să-și găsească un contract bun.

Au fost oferte și există posibilitatea ca Burcă să fie transferat din vară, spunem noi. Dar nu se știe niciodată. Nu putem controla ofertele. A trebuit să ne asigurăm că nu rămânem descoperiți.

La mijloc, sperăm să nu mai suferim după venirea lui Roger. Am adus și jucători pentru regula U21. Am fost preocupați să întinerim lotul și să avem concurență. Și mai avem situația lui Fofana. I-am propus diferite variante și soluții pentru a juca. Este greu de înțeles pentru mine atitudinea lui. Sunt dezamăgit și surprins.  Nu am cum să înțeleg asemenea atitudine”, a declarat Cristi Balaj la ProX.

7 meciuria jucat Fofana pentru CFR Cluj în acest sezon. După venirea lui Dan Petrescu a fost scos din lot

Transferurile făcute de CFR Cluj în această iarnă

  • ANTRENOR: Dan Petrescu (confirmat)
  • VENIRI: Dugandzici (Soci), Sg. Buș (Seongnam), Neguț (Chindia), Birligea (Teramo Calcio), R. Sava (Torino), Yuri (Gaz Metan), Roger (UTA)
  • REVENIRI: D. Paraschiv (FC Voluntari), Itu (Dinamo)
  • PLECĂRI: Letica (liber), Mailat (FC Botoșani), Tahiri (Heerenveen), D. Ciobotariu (FC Voluntari), D. Paraschiv (Hermannstadt), Culio (liber), Pașcanu (Ponferradina), Cristiano (Dinamo), Butean (Chindia), D. Rusu (Chindia), Culio (liber), R. Andronic (CSA Steaua), J. Rodriguez (Dinamo), Alibec (Atromitos)

VIDEO Ce a spus Claudiu Petrila după Gaz Metan – CFR Cluj

Citește și:

Mesajul lui Iordănescu pentru antrenori, după ce a lucrat cu Becali și Varga: „Respectați-vă principiile!” » De ce a plecat de la CFR Cluj și FCSB

Fostul oficial din Gruia dă de pământ cu CFR Cluj: „Nu că joacă slab, sunt penibili! Ai o armată de fundași centrali, transferi jucători zilnic și iei gol?”

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (2)
vasileroaita
vasileroaita  •  14 Februarie 2022, 19:13
Postat de elgabri pe 14 Februarie 2022, 15:34

Balaj e un nimeni in fotbalul romanesc doar u*** !!

Tu esti un nimeni in general.

elgabri
elgabri  •  14 Februarie 2022, 15:34

Balaj e un nimeni in fotbalul romanesc doar u*** !!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează