FOTBAL  »  Superliga  »  GAZ METAN - CFR CLUJ 1-2

Fostul oficial din Gruia dă de pământ cu CFR Cluj: „Nu că joacă slab, sunt penibili! Ai o armată de fundași centrali, transferi jucători zilnic și iei gol?”

CFR Cluj // foto: Imago Images +24   FOTO
CFR Cluj // foto: Imago Images

Articol de GSP - Publicat sambata, 12 februarie 2022 22:33 / Actualizat sambata, 12 februarie 2022 22:55

Daniel Stanciu (47 de ani), fost director sportiv la CFR Cluj, nu a fost impresionat de campioana României în ciuda victoriei obținute la Mediaș, 2-1 cu Gaz Metan.

Fostul oficial din Gruia spune că prestația ardelenilor din repriza a doua a fost „penibilă” și se întreabă care va fi reacția patronului, Nelu Varga, în condițiile în care jocul echipei lasă de dorit în ciuda investițiilor făcute.

Daniel Stanciu a avut un discurs similar și după meciul dintre CFR Cluj și UTA, din etapa trecută, încheiat cu scorul de 0-0.

Dan Petrescu a decis soarta unui jucător, după victoria de la Mediaș, și a lăudat un adversar: „A făcut meciul carierei!”
GAZ METAN - CFR CLUJ 1-2
Dan Petrescu a decis soarta unui jucător, după victoria de la Mediaș, și a lăudat un adversar: „A făcut meciul carierei!”

Daniel Stanciu, după Gaz Metan - CFR Cluj: „Nu joacă nimic și nu arată bine fizic!”

„Toate meciurile CFR-ului sunt grele, pentru că și le fac așa! În condițiile tu ai buget între Champions League și Europa League, te duci la o echipă care stă în 8-9 jucători și spui că ai un meci greu... e al 5-lea joc de la reluarea sezonului în care în repriza a doua CFR nu arată absolut nimic. Nu că joacă slab, sunt penibili!

Am văzut declarația lui Camora, probabil nu era atent la faze. Uitați-vă la ratarea lui Lixandru. Putea face 2-1 total meritat, CFR nu a pus presiune, nu a avut ocazii clare de gol în repriza a doua.

E o problemă, CFR-ul nu joacă, fizic nu arată bine, nici ca așezare, nici mental! Nu e primul joc așa, altfel ai fi înțeles. E o problemă clară!

Ai cel mai bine plătit antrenor din istoria fotbalului românesc, cel mai mare buget, dublu față de echipa de pe locul 2, ai lot, transferi zi de zi jucători, ai dublu față de câți poți înscrie pe listă, o armată de fundași centrali, și tu primești gol... sunt niște mari semne de întrebare. 

Să vedem reacția patronului. A investit foarte mult, iar rezultatele lipsesc cu desăvârșire, cu excepția titlurilor naționale. Nu cred că a investit peste 20 de milioane de euro anual ca să câștige campionatul, își dorește o participare cu rezultate cel puțin în Europa League”, a spus Stanciu la „DigiSport Special”.

Astăzi meritam să câștigăm, la ce am făcut în prima repriză. Cred că la prima sau a doua fază când au ajuns la poartă au dat gol.

- Mario Camora, CFR Cluj 

Foto: Imago
Foto: Imago
Foto: Imago
Foto: Imago
Foto: Imago
+2 FOTO

Foto: Imago

CFR Cluj a bătut palma cu un jucător de la Gaz Metan, chiar în ziua meciului direct!
CFR Cluj
CFR Cluj a bătut palma cu un jucător de la Gaz Metan, chiar în ziua meciului direct!
Final de drum în Liga 1? Anunț devastator: „Toți jucătorii vor pleca până luni! Nu mai putem. Federația ce face?”
Gaz Metan - CFR 1-2
Final de drum în Liga 1? Anunț devastator: „Toți jucătorii vor pleca până luni! Nu mai putem. Federația ce face?”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (17)
485809194904413
Costel Tudor  •  13 Februarie 2022, 14:27

Trandafirasule ( ma refer la marele Stanciu ) , CIOCUL MIC !!! Spune-ne și noua , te-ai plimbat pe la multe echipe , ce rezultate ai obținut ??? Ai bunul simt și abține-te de la comentarii !

113492877815998
Vasile Bazil  •  13 Februarie 2022, 12:45

Cam acruti strugurii pentru "specialistul" asta ! Se vede din comentarii de ce este somer : habar n-are de fenomenul fotbal dar nu-si poate stapani frustrarile ! La fel cu o parte din comentatorii care blameaza "la greu" CFR/Dan Petrescu dar nu se uita la situatia echipelor lor ! Penibili !

legio.sud
legio.sud  •  13 Februarie 2022, 12:06
Postat de cuviosulmafiot pe 13 Februarie 2022, 08:34

Deac!El este motorul echipei!Dar acum se pare ca e gripat!Petrescu trebuie sa schimbe jocul echipei sa nu mai depinda numai de condiția fizica a lui Deac!De aceea era necesar Sumudica,de aceea a fost buna aducerea lui Edy Iordanescu!

Deac un expirat ! A ținut CFR-ul aproape 7 ani dar gata … pensionarea !!!

Vezi toate comentariile (17)
Comentează