FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

Dan Petrescu, luat la rost: „Ai 10 puncte avans, transferi jucători încontinuu și spui că pierzi campionatul? O nebunie!”

Dan Petrescu, la CFR Cluj - UTA // foto: Alexandra Fechete
Dan Petrescu, la CFR Cluj - UTA // foto: Alexandra Fechete

Articol de GSP - Publicat marti, 08 februarie 2022 22:55 / Actualizat marti, 08 februarie 2022 23:25

Daniel Stanciu (47 de ani), în trecut director sportiv al celor de la CFR Cluj, descrie situația de la fosta sa echipă drept „o nebunie”. Astăzi, formația pregătită de Dan Petrescu a obținut al 4-lea egal consecutiv, 0-0 cu UTA.

CFR Cluj a început anul cu stângul, având 4 remize în 4 meciuri oficiale. Mai mult, FCSB are șansa de a se apropia la 6 puncte de „vișinii”, lucru care s-ar întâmpla în eventualitatea unei victorii cu Academica Clinceni.

Daniel Stanciu consideră că echipa suferă din cauza declarațiilor lui Dan Petrescu, care a adoptat un discurs reținut, pesimist, de fiecare dată când a venit vorba despre șansele de succes ale echipei sale.

„Dărâmat” de Dan Petrescu » Cum a fost surprins jucătorul lui CFR după meciul cu UTA
CFR CLUJ - UTA 0-0
„Dărâmat” de Dan Petrescu » Cum a fost surprins jucătorul lui CFR după meciul cu UTA

Daniel Stanciu: „Dan Petrescu încearcă să facă bine, dar face rău!”

„Lui Dan Petrescu îi place să se laude de fiecare dată cu recordurile, acum iată că începe pe partea cealaltă. Stabilește recorduri negative, nu câștigă de 4 jocuri, nu marchează acasă. Cred că e o problemă, se vede clar că e un blocaj.

Au jucători valoroși individual, dar Dan Petrescu face rău. Încearcă să facă bine, dar face rău în momentul în care spune că pierde campionatul. Problema e că e o exagerare, jucătorilor le intră asta în cap dacă o spui la infinit. A fost, la un moment dat, o diferență de 10 puncte, cea mai mare diferență între primele două locuri.

Să ai 10 puncte și să zici «pierdem campionatul, pierdem campionatul», în condițiile în care continui să transferi jucători și ai cel mai mare buget de departe, dublu față de echipa de pe locul 2, deja e o nebunie!

Eu, dacă aș fi patron la CFR, nu l-aș înțelege pe antrenor. Ai tot ce vrei, continui să aduci jucători, ai 5 atacanți și tu nu marchezi! Explicațiile sunt absurde!”, a spus Stanciu la „DigiSport Special”.

Ultima dată când Dan Petrescu a avut 4 meciuri la rând fără victorie în Liga 1 este sezonul 2008/2009, etapele 16-19. Echipa antrenată de „Bursuc” atunci, Unirea Urziceni, a remizat cu Poli Timișoara, 1-1, a pierdut cu FCSB, 0-1, și a remizat alb cu FC Brașov și FC Argeș.

Mutările făcute de CFR Cluj în această iarnă: 

  • VENIRI: Dugandzic (Soci), Sg. Buș (Seongnam), Neguț (Chindia), Birligea (Teramo Calcio), R. Sava (Torino), Raoul Mal (Pistoiese), Kristian Dimitrov (Hajduk)
  • REVENIRI: D. Paraschiv (FC Voluntari), Itu (Dinamo)
  • PLECĂRI: Letica (liber), Mailat (FC Botoșani), Tahiri (Heerenveen), D. Ciobotariu (FC Voluntari), D. Paraschiv (Hermannstadt), Culio (liber), Pașcanu (Ponferradina), Cristiano (Dinamo), Butean (Chindia), D. Rusu (Chindia), Culio (liber), R. Andronic (CSA Steaua), J. Rodriguez (Dinamo), Alibec (Atromitos)

Citește mai multe știri din Liga 1: 

Liviu Ciobotariu, după ce a ținut Rapidul în șah: „Rezultatul mă mulțumește”

Fără menajamente la interviu după FC Voluntari - Rapid: „Condiții execrabile!” + „Bilete de 100 de lei? Exagerat!”

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (25)
189254898748309
Claude SH  •  09 Februarie 2022, 18:25
Postat de tororosso pe 09 Februarie 2022, 18:10

Cică ! ...CFR -ul arecel mai mare buget de departe, dublu față de echipa de pe locul 2 . Așa o fi ? dar cu datorii de peste 350.000 euro la jucători , 500.000 euro taxe & impozite câtre primărie , 1,5 milioane euro către terți . Hala comparație monsieur Stanciu ... la mai multe musiu, după acesta, dar sfârşitul e aproape .

Asta e mizilic ce spui tu acolo, bugetul e mult mai mare

tororosso
tororosso  •  09 Februarie 2022, 18:10

Cică ! ...CFR -ul arecel mai mare buget de departe, dublu față de echipa de pe locul 2 . Așa o fi ? dar cu datorii de peste 350.000 euro la jucători , 500.000 euro taxe & impozite câtre primărie , 1,5 milioane euro către terți . Hala comparație monsieur Stanciu ... la mai multe musiu, după acesta, dar sfârşitul e aproape .

fecere2
fecere2  •  09 Februarie 2022, 13:47

Danutz si declaratiile lui din filme SF ,ne-am obisnuit , doar Scoican il mai intrece ,el joaca foarte bine si cand ia 4 ,noaptea mintii !

Vezi toate comentariile (25)
Comentează