FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ - UTA 0-0

„Dărâmat” de Dan Petrescu » Cum a fost surprins jucătorul lui CFR după meciul cu UTA

Mihai Bordeianu, consolat de Adrian Păun // foto: Raed Krishan - GSP +24   FOTO
Mihai Bordeianu, consolat de Adrian Păun // foto: Raed Krishan - GSP

Articol de - Publicat marti, 08 februarie 2022 20:32 / Actualizat marti, 08 februarie 2022 21:40

Introdus pe teren în minutul 62 al meciului dintre CFR Cluj și UTA, final 0-0, Mihai Bordeianu (30 de ani) a fost înlocuit la doar 22 de minute distanță. După meci, a rămas pe banca de rezerve, părând puternic afectat de cele întâmplate. 

Dan Petrescu a „dărâmat” unul dintre cei mai titrați jucători ai campioanei prin deciziile luate astăzi.

În minutul 62 al meciului cu UTA, antrenorul „vișiniilor” l-a aruncat în luptă pe „închizătorul” Mihai Bordeianu. Scorul a rămas 0-0, iar în minutul 84, în căutarea golului, Dan Petrescu a mai introdus un atacant, pe Sergiu Buș.

Sacrificat a fost tocmai Bordeianu, care a părăsit astfel terenul după 22 de minute. Un moment jenant, care și-a lăsat amprenta asupra fotbalistului.

Dan Petrescu a găsit „două lucruri pozitive” după remiza cu UTA + Se teme de meciul de la Mediaș: „Vă dați seama ce greu o să ne fie”
CFR CLUJ - UTA
Dan Petrescu a găsit „două lucruri pozitive” după remiza cu UTA + Se teme de meciul de la Mediaș: „Vă dați seama ce greu o să ne fie”

Mihai Bordeianu, „dărâmat” după deciziile lui Dan Petrescu din UTA - CFR Cluj 

La aproximativ 20 de minute după finalul meciului, Bordeianu încă stătea pe banca de rezerve. Vizibil afectat de cele întâmplate, Mihai a fost, în cele din urmă, consolat de colegul Adrian Păun.

De altfel, deciziile lui Dan Petrescu l-au nedumerit și pe Gabi Balint. Fostul atacant a declarat la „DigiSport Special” că „am văzut ceva ce nu am înțeles astăzi. Îl scoate pe Neguț, îl bagă pe Bodeianu, jucător mai defensiv, apoi îl scoate pe Bordeianu și-l bagă pe Buș. De ce nu ai făcut schimbarea din prima? Aici nu l-am înțeles pe Dan. Probabil se întâmplă ceva”.

Despre această situație a vorbit chiar Dan Petrescu, în interviul de la final. „Bursucul” a spus că „îmi pare rău de Bordeianu, dar a trebuit să risc și să joc cu doi atacanți”.

6 trofeea câștigat Bordeianu alături de CFR Cluj: 4 campionate și două supercupe

Citește mai multe știri din Liga 1: 

Adrian Mititelu jr. a cerut instanței anularea interdicției de a intra pe stadioane timp de un an » Ce spune Jandarmeria

Iosif, amenințat! Dacă pierde azi, Rapid îl aduce pe Șumudică!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (29)
189254898748309
Claude SH  •  09 Februarie 2022, 23:37

Prea târziu l-a introdus pe Bus. Bordeianu a prins o zi mai proasta iar Neguț a jucat foarte bine, nu trebuia scos. Cum a ieșit, cum CFR nu a mai avut ocazii.

legio.sud
legio.sud  •  09 Februarie 2022, 16:12
Postat de 1doru pe 08 Februarie 2022, 22:03

Ce jurnalisti de *** :))) Bordeianu a gresit cam toate pasele si nu a facut nimic bun in meci si e daramat de Petrescu :)))

De ce l-a mai dorit Dan bursuc ?

legio.sud
legio.sud  •  09 Februarie 2022, 16:09
Postat de ionica007 pe 09 Februarie 2022, 08:12

Din cate am mai auzit prin Cluj, Sigurjónsson a fost accidentat, inca nu si-a revenit complet.

Accidentat in cont … poate ! I sa rupt contul aluia !

Vezi toate comentariile (29)
Comentează