FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

Iosif, amenințat! Dacă pierde azi, Rapid îl aduce pe Șumudică!

Mihai Iosif, antrenor Rapid // foto: Imago Images
Mihai Iosif, antrenor Rapid // foto: Imago Images

Articol de - Publicat marti, 08 februarie 2022 19:56 / Actualizat marti, 08 februarie 2022 20:19

Fără victorie în Liga 1 de 5 etape, scaunul lui Mihai Iosif (47 de ani) se clatină serios. Dacă Rapid pierde cu FC Voluntari în această seară, antrenorul alb-vișiniilor va fi demis! La „pândă” stă Marius Șumudică (50).

În căutarea victoriei de 5 etape, Rapid a părăsit locurile de play-off din Liga 1. Giuleștenii sunt momentan pe 7, la doar un punct în spatele Farului, dar dobrogenii au un meci mai puțin.

Etapele se scurg, iar rezultatele Rapidului lasă de dorit. În aceste condiții, presiunea de pe umerii lui Mihai Iosif este uriașă. Dacă Rapid pierde la Voluntariîn această seară, Iosif va fi concediat!

Budescu n-a prins încă primul 11 la Voluntari, dar face show unde poate » Execuție spectaculoasă înainte de meciul cu Rapid
VOLUNTARI - RAPID
Budescu n-a prins încă primul 11 la Voluntari, dar face show unde poate » Execuție spectaculoasă înainte de meciul cu Rapid

Marius Șumudică l-ar înlocui pe Mihai Iosif la Rapid 

În eventualitatea demiterii lui Iosif, Rapid n-ar rămâne mult timp fără antrenor. Marius Șumudică, dat afară de Malatyaspor zilele trecute, ar prelua echipa.

Șumudică e favoritul să preia cârma Rapidului, fiind unul dintre favoriții suporterilor.

Șumudică este atât fost antrenor, cât și fost jucător la Rapid.

FC Voluntari - Rapid 0-0 » Alb-vișiniii nu simt gustul victoriei de 6 etape!
FC VOLUNTARI - RAPID
FC Voluntari - Rapid 0-0 » Alb-vișiniii nu simt gustul victoriei de 6 etape!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (5)
1146570739428247
George Mihaila  •  09 Februarie 2022, 20:22

Numai voi știți de demisie. Nu știu de ce raspinditi știri false și cu ce scop. Rapid rămîne o echipă unită cu Mihai încă 10 ani, numai așa sa va facă În ciudă. Hai Rapid!!!!

morzadobflicster
morzadobflicster  •  08 Februarie 2022, 21:00

Mie Mitza mi se pare scula de antrenor.. Sa iei o echipa in deriva in B, sa o promovezi fulminant, sa stai pe pozitie de playoff mai mult de jumatate de sezon regulat fara sa ai nume sonore in echipa (da, stiu, Sapunaru, dar totusi e aproape de pensie), asta nu e ceva la indemana oricui.. Iosif ar putea fi dat afara doar daca i se puneau la dispozitie un lot bun si stadionul nou si facea un sfert din punctele puse in joc... Oricat ar fi de iubit Sumi, si oricat de prielnic ar fi momentul pentru aducerea lui, sa il dai pe Mitza la o parte e ca si cum ti-ai bate joc de echipa..

5242269859122336
Florin Bogdan Bădiţă  •  08 Februarie 2022, 20:51

Domnul Sumudica vad ca doar este dat afara in ultimii 2 ani. Rapid nu are bani pentru Sumudica. In alta ordine de iedei, Rapid putea fi in locul lui Dinamo cu ce lot are la dispozitie ca si valoare, ati uitat repede ca totul i se datoreaza lui Iosif. Lasati l pana la final, asa este corect, mai sunt etape si sper sa va dea peste bot si sa ajunga in play off, sa va vad atunci! Presa face foarte mult rau! Hai sa l dam afara si pe Dan Petrescu si pe Reghecamp, si pe cei care nu au rezultate iar bugetul echipelor respective este de 3 ori mai mare, nu mainspun de loturile sinconditiilenpuse la dispozitie!

Vezi toate comentariile (5)
Comentează