FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

Un titular de la CFR Cluj, OUT: „Simțeam cum se rupe mușchiul!” » Cât lipsește

Cristian Bălgrădean, 32 de ani, portarul lui CFR Cluj, a vorbit despre accidentarea suferită rundă trecută, la Sepsi +39   FOTO
Cristian Bălgrădean, 32 de ani, portarul lui CFR Cluj, a vorbit despre accidentarea suferită rundă trecută, la Sepsi

Articol de GSP - Publicat marti, 19 ianuarie 2021 17:15 / Actualizat marti, 19 ianuarie 2021 17:35

Cristian Bălgrădean, 32 de ani, portarul lui CFR Cluj, a vorbit despre accidentarea suferită rundă trecută, la Sepsi.

  • Spre finalul primei reprize din partida Sepsi - CFR Cluj 0-1, Ștefănescu l-a întins serios pe Bălgrădean, care a reușit să respingă, dar a cerut intervenția echipei medicale ulterior. Portarul s-a accidentat la acea fază, iar după pauză a fost schimbat.

„Am făcut un RMN și acum așteptăm rezultatele. Cel mai probabil, este vorba despre o ruptură fibrilară care necesită undeva la 7 zile de pauză. Eu asta sper! Dar sută la sută vom ști abia după ce primesc diagnosticul. Accidentarea nu a picat bine deloc, dar vestea bună este că acum jucăm la o săptămână și am timp să mă recuperez. 

Abia luni avem meci cu Hermannstadt în deplasare. Din păcate, este prima accidentare din carieră, acum, la 32 de ani! Nu am avut nicio accidentare. Deloc, deloc. M-am accidentat la sprintul de după șutul jucătorului de la Sepsi, nu la șut, cum s-a vehiculat. Am simțit că mușchiul este întins la maxim. Când au intrat doctorii pe teren, era aproape minutul 40, le-am și spus că la pauză o să fac schimbare pentru că simțeam că mi se rupe mușchiul”, a declarat Bălgrădean pentru Fanatik.

Dacă într-adevăr Bălgrădean va sta pe bară doar o săptămână, atunci acesta nu va fi disponibil pentru următorul meci al CFR-ului, la Hermannstadt (luni, 25 ianuarie).

Cele mai tari imagini din Sepsi - CFR Cluj 0-1

+35 FOTO

Vinicius nominalizează trei români din Liga 1 care i-au atras atenția

Citește mai multe știri din Liga 1:

Dinamo e gata să bifeze al doilea transfer al iernii » Fotbalistul a trecut vizita medicală

Încă doi fotbaliști aduși de Cortacero au plecat de la Dinamo: „Nu erau nici de echipa a doua”

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează