FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

VIDEO EXCLUSIV Cristian Panin acceptă să fie „sac de box” pentru Dan Petrescu: „Mai bine să se reverse pe mine, decât să se ducă la arbitri!”

Cristi Panin și Dan Petrescu, într-unul dintre momentele vulcanice ale „Bursucului” +10   FOTO
Cristi Panin și Dan Petrescu, într-unul dintre momentele vulcanice ale „Bursucului”

Articol de GSP - Publicat vineri, 09 octombrie 2020 14:23 / Actualizat vineri, 09 octombrie 2020 15:06

Cristian Panin (42 de ani), team-managerul lui CFR Cluj, a fost invitat la emisiunea GSP Live, unde a vorbit despre felul în care Dan Petrescu (52), antrenorul ardelenilor, trăiește meciurile pe bancă.

Panin a fost protagonistul unui moment stânjenitor în urmă cu aproape un an, la un meci disputat în Gruia între CFR Cluj și Academica Clinceni (3-0). Nervos din cauza jocului prestat de echipa sa, „Bursucul” l-a bruscat pe Panin, care se afla lângă el pe bancă. Cristian a rememorat întâmplarea la GSP Live:

„Sunt momente în care este foarte concentrat. Nici nu m-am uitat, nici nu am întors capul într-o parte. Știam ce se întâmplă, oricum nu face mai mult de atât. E mai bine să se reverse pe mine în momentele astea decât să fugă la arbitri și să se întâmple alte lucruri, să fie eliminat sau știu eu...”.

Panin: „Așa trăiește Dan meciurile”

Panin a mai rememorat un moment comic în care el și Dan Petrescu au fost protagoniști. La meciul dintre Astra și CFR Cluj din luna iulie, încheiat la egalitate, scor 2-2, „Bursucul” a avut o criză de nervi. A izbucnit spre teren, moment în care Cristian Panin s-a grăbit să îl oprească. În încercarea sa, Panin aproape că l-a dezbrăcat pe Dan Petrescu!

„Eu l-am prins de tricou din instinct. Dacă îl prindeam de șorț, ce se întâmpla? Se vorbea la alt nivel de acea fază! Am și primit imediat după poze. Se mai întâmplă, așa este Dan, așa trăiește el meciurile. Important e să îl înțelegem, deocamdată rezultatele sunt de partea lui”, a mai spus Panin la GSP Live.

+6 FOTO

6 titluriare Cristi Panin cu CFR Cluj, 3 ca fotbalist, 3 ca team-manager

Citește mai multe știri de la GSP Live:

Dan Petrescu a șocat conducerea lui CFR Cluj: „Nu vin la meci. Mă fac de râs!”

Primul titlu din istoria CFR-ului, sărbătorit în duba jandarmeriei: „Semedo scotea capul pe trapă, să ne spună unde suntem”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează