FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

EPIC FAIL » CFR Cluj a postat imaginea de prezentare a noului antrenor, deși Dan Petrescu n-a plecat!

În contextul în care tehnicianul italian Cristiano Bergodi (58 de ani) ar fi intrat pe lista celor de la CFR Cluj, pentru a-l înlocui pe Dan Petrescu (55 de ani), trupa din Gruia a comis o eroare internă.
În contextul în care tehnicianul italian Cristiano Bergodi (58 de ani) ar fi intrat pe lista celor de la CFR Cluj, pentru a-l înlocui pe Dan Petrescu (55 de ani), trupa din Gruia a comis o eroare internă.

Articol de - Publicat luni, 29 mai 2023 19:37 / Actualizat luni, 29 mai 2023 19:59

În contextul în care tehnicianul italian Cristiano Bergodi (58 de ani) ar fi intrat pe lista celor de la CFR Cluj, pentru a-l înlocui pe Dan Petrescu (55 de ani), trupa din Gruia a comis o eroare internă de proporții.

Gigi Becali, anunț despre cel mai tare transfer pregătit de FCSB: „Am mari speranțe că acceptă”
FCSB
Gigi Becali, anunț despre cel mai tare transfer pregătit de FCSB: „Am mari speranțe că acceptă”

CFR Cluj a postat poza de prezentare a lui Cristiano Bergodi!

Formația din Cluj-Napoca se pregătește să-l anunțe, în mod oficial, pe Cristiano Bergodi, drept noul antrenor al echipei. Oficialii clujeni au pregătit fotografia pentru momentul în care Dan Petrescu ar urma să plece de la cârma alb-vișiniilor, iar cei din departamentul de comunicare au scăpat-o în medii externe. 

EPIC FAIL » CFR Cluj a postat imaginea de prezentare a noului antrenor, deși Dan Petrescu n-a plecat!

Imaginea de mai sus cu Cristiano Bergodi antrenor al celor de la CFR Cluj a fost prezentată de Silviu Tudor Samuilă, moderatorul emisiunii „Sport Report”, de la Orange Sport. 

Cristiano Bergodi a mai pregătit-o pe CFR Cluj în cariera de antrenor. Italianul a activat pe banca trupei din Gruia în perioada octombrie 2006 - mai 2007, având un bilanț de 15 victorii, 4 egaluri și 5 înfrângeri. 

CFR Cluj a fost a doua echipă românească pe care a antrenat-o Cristiano Bergodi, după FC Național, pe care a pregătit-o în perioada noiembrie 2005 - iunie 2006. 

Cristi Balaj, președinte CFR Cluj: „Nu s-a discutat cu Bergodi, avem antrenor” 

Cristi Balaj, președintele clujenilor, a comentat gafa internă a celor din cadrul clubului ardelean. Balaj spune că Bergodi nu va fi noul antrenor al echipei vișinii și că Dan Petrescu va continua. 

„Ce treabă are? Sunt atât de mulți IT-ști în Cluj... Vrei să fac și cu tine una (n.r. cu Silviu Tudor Samuilă)? Nu am văzut poza. Nu știu despre ce poză zici. Ah, am mai văzut un poster în trecut. 

La cât de mulți suporteri avem în zona IT, e posibil să fie unii fani ai lui Bergodi. Nu s-a discutat cu el, avem antrenor. Noi avem un meci important joi (n.r. - cu FCU Craiova), suntem în obiectiv. 

Ar fi total nepotrivit să nu ne concentrăm doar la meciul acesta”, a comentat Cristian Balaj la „Sport Report” de la Orange Sport. 

Citește și: 

Nu e Farul, nici FCSB » Mihai Stoica a numit „campioana morală” din Liga 1: „A dat o palmă tuturor, o premieră în fotbalul românesc!”

Gică Popescu, după scandalul provocat de Dan Petrescu: „Așa e el, mai coleric” + Ce a spus Hagi referitor la dialogul cu „Bursucul”

Interviu ȘOCANT cu fostul internațional român care deține o școală de fotbal: „80% dintre români susțin Rusia. Știm cu toții ce este Ucraina - rahat!” » GSP l-a contactat azi: „Îmi mențin afirmațiile!”

Retragere-șoc în tenis! Nici măcar nu și-a anunțat fanii, dar a cerut să fie scoasă din programul de testare antidoping


Comentarii (28)
cristishady
cristishady  •  31 Mai 2023, 00:16
Postat de 1_0_1_0 pe 30 Mai 2023, 08:38

Cu trei articole defaimatoare e suficient sa schimbi parerea unora care nu-si folosesc propria judecata… Trag concluzii dupa orice *** de “ziarist”.

In general e mizerie de cand a plecat copilu, nu are treaba cu ce a scris gsp. E evident pentru toti cei care isi folosesc creierul.

John.Wick
John.Wick  •  30 Mai 2023, 17:56
Postat de beefree pe 29 Mai 2023, 20:25

Fcsn nu ia titlul nici cand e var, nici cand nu e. In schimb ia cate 2-3 "manite" pe sezon. :)))

După ce se desființează kfr în cine te mai vocsăști? Îți dai ipocrizia pe față, trecînd la reghe? sau mai comentezi numa la B?:))))

Blue01
Blue01  •  30 Mai 2023, 15:41

Asa este in Romania, ratezi un titlu după alte 5 castigate consecutiv si ești criticat sau chiar dat afară. Eu zic că la ce avem intern Petrescu si cu Mutu sunt peste restul și aici il includ și pe rege. Este desigur o parere pur personală. Dacă Dan petrescu pleacă din România va fi o pierdere mare pt fatbalul nostru și la asta au contribuit si așa ziși ziariști jalnici care urmaresc numai senzațional, că fără senzațional nu există presă in mintea unora. Vezi articolul de față!

Vezi toate comentariile (28)
Comentează