FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ - CS UNIVERSITATEA CRAIOVA

CFR Cluj - CS Universitatea Craiova, dinamitat în ultimele 5 minute: două faze la limită » Ce spune Crăciunescu: „Suntem în epoca de piatră”

FOTO: Captură TV @Digi Sport 1 +14   FOTO
FOTO: Captură TV @Digi Sport 1

Articol de - Publicat marti, 22 decembrie 2020 22:15 / Actualizat marti, 22 decembrie 2020 23:47

CFR Cluj și CS Universitatea Craiova au remizat, scor 0-0, în ultimul meci de Liga 1 din anul 2020.

Derby-ul dintre CFR Cluj și Craiova nu a oferit spectacolul așteptat. Finalul a salvat însă impresia, aducând un plus de suspans. În minutul 84, Alexandru Păun a centrat din flancul stâng al atacului clujean, iar mingea a fost deviată de Mihai Bălașa. „Feroviarii” au cerut henț. Surprinzător, „centralul” Radu Petrescu nu a dictat nici măcar lovitură de la colț, deși mingea a fost clar deviată. 

CFR Cluj - CS Universitatea Craiova, dinamitat în ultimele 5 minute: două faze la limită » Ce spune Crăciunescu: „Suntem în epoca de piatră”
FOTO: Captură TV @Digi Sport 1
  • Verdictul lui Crăciunescu: „După părerea mea nu este penalty. El îl trage spre corp, nu e brațul depărtat”.

CS Universitatea Craiova a cerut gol în meciul cu CFR

În minutul 89, Ovidiu Bic a șutat spectaculos de la mare distanță. Mingea a lovit bara transversală, apoi a căzut pe linia porții. Corneliu Papură a cerut gol, a protestat vehement și a fost trimis în tribună. 

CFR Cluj - CS Universitatea Craiova, dinamitat în ultimele 5 minute: două faze la limită » Ce spune Crăciunescu: „Suntem în epoca de piatră”
  • Verdicul lui Ion Crăciunescu: „Suntem în epoca de piatră a arbitrajului. Nu suntem în stare să avem tehnologie de linie a porții. Toată lumea are. Cine poate să spună? Să bage mâna în foc, dacă poate cineva să spună! Depinde de unde te uiți acum”.

Clasamentul în Liga 1 la final de 2020: 

Citește și alte știri despre CFR - Craiova: 

GALA GSP 2020. Paulo Vinicius - „Stranierul anului” în Ancheta Gazetei Sporturilor

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (15)
dansy
dansy  •  23 Decembrie 2020, 18:04
Postat de 1_0_1_0 pe 22 Decembrie 2020, 23:19

Țară de ***, fotbal de ***.

Atata poti mai acarule? Nu ati jucat nimic,zero suturi pe poarta,simulari grosolane si v-au scapat arbitri de un gol valabil.

dansy
dansy  •  23 Decembrie 2020, 18:02
Postat de ionica007 pe 23 Decembrie 2020, 08:01

Meci slab, toata lumea asteapta vacanta... Cine a vazut ''gol'' pentru prazari, MUSAI trebuie sa fi vazut si hentz-ul prazarilor in careu in min.84.... Deci, ordinea fireasca a evenimentelor incepe cu evenimentul nr.1: penalty pentru franari...

Cred ca ai fost beat daca ai vazut hent la Balasa.!

dansy
dansy  •  23 Decembrie 2020, 18:00
Postat de coco1987 pe 22 Decembrie 2020, 23:52

Si totusi e gol...si o spune unul care in seara asta a tinut cu Cfr...Nu stiu de ce nimeni nu are curajul sa spuna ca e GOL!

Sigus a fost gol valabil iar smecherii aia de la Digi nu vedeau ca umbra mingii acoperea linia de poarta.Deci mingea era in poarta.Mai clar decat atat ce sa mai zici?Respect pentru cei care desi sunt suporteri CFR recunosc ca a fost gol valabil.CFR nu a tras niciun sut pe poarta.Asta este adevarul!

Vezi toate comentariile (15)
Comentează