FOTBAL  »  Superliga  »  CFR, CAMPIOANA ROMÂNIEI

Mihai Stoica nu s-a putut abține după titlul cucerit de CFR: „Petrescu știa asta! Ar fi fost poligon”

CFR Cluj a învins-o pe CS Universitatea Craiova, scor 2-1, și a devenit campioană cu o etapă înaintea finalului play-off-ului. Mihai Stoica, managerul general al contracandidatei FCSB, a contestat modul în care „feroviarii” au cucerit titlul. +34   FOTO
CFR Cluj a învins-o pe CS Universitatea Craiova, scor 2-1, și a devenit campioană cu o etapă înaintea finalului play-off-ului. Mihai Stoica, managerul general al contracandidatei FCSB, a contestat modul în care „feroviarii” au cucerit titlul.

Articol de GSP - Publicat duminica, 15 mai 2022 23:58 / Actualizat luni, 16 mai 2022 08:53

CFR Cluj a învins-o pe CS Universitatea Craiova, scor 2-1, și a devenit campioană cu o etapă înaintea finalului play-off-ului. Mihai Stoica, managerul general al contracandidatei FCSB, a contestat modul în care „feroviarii” au cucerit titlul. 

  • CFR Cluj a cucerit al 5-lea titlu consecutiv în Liga 1, al 8-lea din istoria clubului. 

Mihai Stoica a reacționat imediat după titlul cucerit de CFR Cluj. Managerul celor de la FCSB spune că greșelile de arbitraj comise în penultima etapă, două ofsaiduri semnalate greșit în FC Voluntari - FCSB și CFR Cluj - CSU Craiova, au influențat decisiv lupta. 

CFR Cluj, sărbătoare în stil mare alături de fani » Imaginile bucuriei din Gruia: fanii au rupt gardurile și au pătruns pe gazon
CFR, campioana României
CFR Cluj, sărbătoare în stil mare alături de fani » Imaginile bucuriei din Gruia: fanii au rupt gardurile și au pătruns pe gazon

Mihai Stoica e sigur că sezonul viitor, odată cu introducerea VAR, FCSB va cuceri titlu. În scurtul mesaj, MM a introdus și două ironii la adresa lui Dan Petrescu. 

Mihai Stoica contestă titlul cucerit de CFR Cluj

„Și-a dorit să câștige cu greșeală de «albitraj», iată că visul a devenit realitate. Doar că nu era suficientă una. Trebuia și noi să fim stopați prin același procedeu. Și am fost. 

Altfel, era cam groasă pentru Mister Dan Vasile. Știa că am avut la Cluj 13-1 șuturi pe poartă. La Buzău ar fi fost poligon! La anul, cu VAR, va fi altceva”, a scris Mihai Stoica, pe Facebook. 

VIDEO Imagini senzaționale cu bucuria campioanei CFR Cluj: Dan Petrescu, udat cu șampanie de fotbaliști

FOTO. Cum a sărbătorit CFR Cluj al 5-lea titlu cucerit în Liga 1

+30 FOTO

Citește și alte știri din Liga 1:

CFR pregătește o mutare spectaculoasă » Oferta, confirmată în direct: „Este adevărat! Acolo sunt prietenii mei”

Hermannstadt a promovat, dar rămâne fără unul dintre jucătorii de bază » MM Stoica: „Din sezonul viitor va fi la FCSB”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (103)
superstark
superstark  •  16 Mai 2022, 15:33

E bine. Stoica asta e un barometru al prostiei. Cand e frustrat inseamna ca lucurile decurg normal. Cand e fericit, e o problema mare de tot, in general ilegala. Dupa fiare.

sharpe
sharpe  •  16 Mai 2022, 13:57

Toate sunt impotriva fcsb-ului...un total de 11 puncte diferență, meciuri castigate in minutele 94-97, VAR-ul (daca exista var, erau pe loc de baraj pentru Conference League ), Vinicius rezervă, Keseru tras pe linie moartă, Budescu aruncat, iar după toate astea vin 2 cetățeni si se plang ca sunt furați... jalnici, penibili, CIRCARI.

robotucigas
robotucigas  •  16 Mai 2022, 12:48
Postat de Mihnea Ilie pe 16 Mai 2022, 10:52

Colegu... Vede cu siguranță și citește. Dar, el are temă de casă sa facă valuri, scandal, mârâie, mușcă... Etc. Am scris de multe ori despre calitatea morală a acestui om. E fericit în postura în care este, câștiga bani și asa mai departe. Eu unul nu as putea lucra cu un om ca Becali. Dar sunt foarte mulți oameni, mai ales în ziua de azi, fără caracter și mândrie. Pe de alta parte, Stoica nu a făcut nimic în viața lui. Dacă mâine Becali îl trimite la plimbare, e muritor de foame. Mie, unul, acest individ îmi provoacă milă și repulsie, deopotrivă!!!

Da este *** oamenii buni, dar își apară echipa. Și da, dacă CFR a câștigat aseară cu ofsaid nu este bine. Nu este bine deloc, fotbalul în România este prea bolnav. Dar adevărul ca CFR a câștigat pe merit, degeaba urla MM ca este absolut irelevant ce spune el. Craiova și fcsb după ce vad în 10 ani nu vor putea câștiga niciodată campionatul. Campionatul se câștigă mărind salari, aducând jucători talentați, nu jucători ca Tăvi Popescu care joaca o partidă, două bine și apoi 8 a uitat fotbalul. Ca el este și Bairam, markovici doar niște copii umflați cu pompa rău de tot. Realitatea doare, dar Ungaria ne câștigă fotbalul în România. Atât de prost managerizează români fotbalul. Becali și Rotaru, bai de ce nu lăsați echipa pe mana profesioniștilor în care sa aducă ce este bun, și sa dam afară ce este putred. L-au găsit pe Mateiu putred ca își apară drepturile, dar rămâne Marele Screciu și Vladoiu, Bancu care este doar o umbră, Nistor care a uitat sa joace la Craiova. Nu știu de Becali și Rotaru sunt lăsați în fotbal. Nu știu absolut nimic

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (103)
Comentează