FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ - CSU CRAIOVA 1-0

CFR CLUJ - CSU CRAIOVA 1-0 // Bogdan Mara a uitat de meciul cu FCSB și anunță: „De miercuri vom pregăti sezonul viitor”

Articol de GSP - Publicat duminica, 12 mai 2019 23:07

Bogdan Mara, directorul sportiv de la CFR Cluj, a vorbit despre titlul câștigat de echipa sa și spune că de la mijlocul săptămânii ardelenii vor începe pregătirea pentru sezonul viitor.

„Acum suntem și noi relaxați, ne bucurăm. Am făcut un meci bun, l-am controlat în prima repriză. Noi aveam nevoie de egal și am reușit să păstrăm rezultatul. Dan Petrescu cred că e cel mai fericit, că i-a ieșit scorul lui, 1-0. Azi am jucat la rezultat. 

De marți, miercuri vom pregăti sezonul viitor. Vrem să ne realizăm obiectivul și în cupele europene”, a declarat Mara la TV Digi Sport.

Declarația lui Mara vine în contextul în care în weekendul următor CFR va juca ultimul meci din play-off cu FCSB, care însă nu mai contează decât pentru statistică.

Citește și:

CFR CLUJ - CSU CRAIOVA 1-0 // Culio și Arlauskis, direct în istoria Ligii 1! Au devenit cei mai titrați străini din România + performanță unică pentru Dan Petrescu

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (9)
florianveress
florianveress  •  13 Mai 2019, 09:25

Să bage juniorii, şi aşa vor fi 50 de "fanatici" susţinători ai *** becaliote în tribune!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

romeverest
romeverest  •  13 Mai 2019, 06:06

Este normal ca Mara sa uite de acest ultim meci !! Ce importanta mai are acest meci ?? Va fi doar un meci pentru palmares, iar Cfr ar face bine sa-si lase jucatorii importanti sa petreaca si sa se bucure de acest titlu si sa trimita la Bucuresti rezervele !!

andrei_sg
andrei_sg  •  13 Mai 2019, 00:28
Postat de merace pe 13 Mai 2019, 00:23

Ce atata Dudelange?! Middlesborough ce a fost?!

:)) tu compari o semifinala de Europa League cu un meci o echipa din Luxemburg? Mare prostalau esti :)) faci umbra pamantului degeaba

Vezi toate comentariile (9)
Comentează