FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ - CSU CRAIOVA

CFR CLUJ - CSU CRAIOVA // CFR, față în față cu istoria! Marian Băgăcean e gata de sărbătoare: „Nu sunt de mult timp în fotbal, dar două campionate la rând ar fi ceva superb”

Marian Băgăcean  // FOTO: Cristi Preda
Marian Băgăcean // FOTO: Cristi Preda

Articol de GSP - Publicat duminica, 12 mai 2019 15:12

Marian Băgăcean (44 de ani), finanțatorul lui CFR în acte, e un tip extrem de discret când vine vorba de aparițiile în media, însă mereu lângă echipă.

Omul de afaceri și-a făcut debutul în lumea „sportului-rege” în sezonul trecut, când CFR a reușit să câștige titlul. „A fost ceva incredibil”, spunea acesta în primăvara lui 2018. Acum, un an mai târziu, este la un pas de a face aceleași declarații. 

Ardelenii au nevoie de un punct în confruntarea de diseară, cu CS U Craiova, pentru un nou trofeu în Liga 1, iar Băgăcea, președintele CA al echipei, retrăiește emoțiile finalului de sezon jucat cu titlul pe masă.

„Ne pregătim de ultimul meci acasă, sunt foarte multe emoții, ne-am bucura să fim campioni la noi acasă din nou, al doilea an consecutiv. Așteptăm la stadion cât mai multă lume. Suntem implicați toți, de la primul la ultimul om din club.

Nu sunt de mult timp în fotbal, dar două titluri consecutive ar fi ceva superb. Le doresc jucătorilor putere de muncă astăzi, să avem de ce ne bucura la finalul jocului cu CSU Craiova”
Marian Băgăcean, președinte CA al CFR Cluj

Conducătorul din Gruia mărturisește că sezonul în desfășurare i s-a părut mai dificil decât cel anterior și că experiența acumulată în campionatul trecut a contat enorm.

„Echipa merge bine, am avut o perioadă mai grea, am revenit și suntem pe drumul cel bun. CFR-ul are o istorie veche, cu trofee câștigate, sperăm să mai aducem unul. Toate sezoanele sunt grele, fiecare meci în parte este dificil, are tensiunea lui, dar cu echipa pregătită si galeria care să ne susțină sperăm să fim din nou campioni!”
Marian Băgăcean, președinte CA al CFR Cluj

Miza pe suporteri

Ceferiștii își doresc un stadion plin la ultimul meci de pe teren propriu din actualul sezon. Tocmai de aceea au vândut biletele atât online, cât și la casele de la stadion, care vor fi deschise până la startul partidei cu oltenii. 

În plus, dorința șefilor din Gruia este ca din ce în ce mai mulți oameni să vină alături de echipă în sezoanele care urmează, cu atât mai mult cu cât echipa va bifa prezențe în competițiile europene.

Vezi și: Spectacol total! Ultrașii CFR-ului pregătesc o scenografie de excepție pentru titlu: „Va fi ceva deosebit, pe tot stadionul”

”Ne străduim să aducem la stadion cât mai mulți oameni, să-i facem fani fideli echipei, luptăm pentru Cluj, vrem să-i facem pe clujeni să simtă ce înseamnă să lupți cu tot sufletul pentru un trofeu. Ne dorim accesul în grupele Europa League cel puțin, Champions League e puțin cam greu deocamdată, dar de dorit, ne dorim din tot sufletul” Marian Băgăcean, președinte CA al CFR Cluj

Vezi și:

EXCLUSIV Interviu cu legenda Gabi Mureșan: 3 declarații tari în ziua meciului decisiv pentru titlu: „Cel mai mare merit e al lui Conceicao, dar jucătorii au înțeles greșit bunătatea lui”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (9)
100002473541087
Danut Ognean  •  12 Mai 2019, 19:26
Postat de tinn_2 pe 12 Mai 2019, 19:23

Dudelange

*** la dudelange gigelule

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

tinn_2
tinn_2  •  12 Mai 2019, 19:23
Postat de napocarepublic pe 12 Mai 2019, 19:00

CAmpionii

Dudelange

tinn_2
tinn_2  •  12 Mai 2019, 19:22

n-a zis si la ce scor e vorbit blatul?

Vezi toate comentariile (9)
Comentează